راستش یه بار پیش مشاور رفتم گفت تو بهش علاقه داری اما بهش افتخار نمیکنی و گفت این خیلی بده
ببینید من هراز گاهی دلم براش تنگ میشه اما نه در حدی که اذیت بشم
از موارد مثبتش که من رو دودل کرده اینکه فوق العاده انعطاف پذیره و و هر چی بهش بگم قبول میکنه
مثلا قرار گذاشتیم من درس داشته باشم کار. های خونه رو اون انجام بده. البته این رفتارش کاملا بهم ثابت شده
اصلا غرور نداره و همیشه اون کوتاه میاد و مرد سالار نیست
حتی من یوقتایی مقایسه اش میکنم با نامزد دوستم که مثلا فلان چیز گرون رو خریده براش میگه بیا بریم منم برات بخرم در این موارد اگه من خودم بودم یه جور دیگه می بودم!
دیگه اینکه به ادم خیلی اهمیت میده به عنوان یه خانم و مثلا کوچکترین تغییر ادمو میبینه و ...
مسئولیت های خودش رو تو زندگی مشترک کامل میپذیره
به اندازه ای که میخام غیرتیه چون من یه خانواده مذهبی داشتم و اینو دوست دارم
هرکاری از دستش بر بیاد واسم انجام میده
اصلا تحت تاثیر خانواده اش نیست اینو تو مهریه بهم ثابت کرد
اما منفی ها
اونقدی که من دلم میخاد به ظاهرش اهمیت نمیده برعکس من درواقع حرف مردم براش مهم نیست
دلم میخاد با کلاس تر بود یا حداقل دوست داشت که باشه
از نظر هیکل هم قدش بلنده اما فوق العاده لاغره و یه عادت بدش اینه که قوز میکنه که اینم دوست ندارم
یه وقتایی حس میکنم به یه مسائل کوچیک مثل رعایت تمیزی و مثلا هیچ وقت اتو کشیده ندیدمش
جدیدا هم حس کردم که خسیسه البته واسه خودش و واسه من کمی
البته دلم میخاد با خودتون نگید که من چقد فکرم سطح پایینه
این روزا واقعا بهش حساس شدم و هرکی توی اطرافیانم ازدواج میکنه فکرمیکنم زندگیش بهتره:|
یکی از نکات مثبتشم که یادم رفت
هنوز بعد 7 ماه اشنایی که مى فهمه دو دلم از کوره در نمیره انصافأ
مرسی از حوصلتون
- - - Updated - - -
راستش یه بار پیش مشاور رفتم گفت تو بهش علاقه داری اما بهش افتخار نمیکنی و گفت این خیلی بده
ببینید من هراز گاهی دلم براش تنگ میشه اما نه در حدی که اذیت بشم
از موارد مثبتش که من رو دودل کرده اینکه فوق العاده انعطاف پذیره و و هر چی بهش بگم قبول میکنه
مثلا قرار گذاشتیم من درس داشته باشم کار. های خونه رو اون انجام بده. البته این رفتارش کاملا بهم ثابت شده
اصلا غرور نداره و همیشه اون کوتاه میاد و مرد سالار نیست
حتی من یوقتایی مقایسه اش میکنم با نامزد دوستم که مثلا فلان چیز گرون رو خریده براش میگه بیا بریم منم برات بخرم در این موارد اگه من خودم بودم یه جور دیگه می بودم!
دیگه اینکه به ادم خیلی اهمیت میده به عنوان یه خانم و مثلا کوچکترین تغییر ادمو میبینه و ...
مسئولیت های خودش رو تو زندگی مشترک کامل میپذیره
به اندازه ای که میخام غیرتیه چون من یه خانواده مذهبی داشتم و اینو دوست دارم
هرکاری از دستش بر بیاد واسم انجام میده
اصلا تحت تاثیر خانواده اش نیست اینو تو مهریه بهم ثابت کرد
اما منفی ها
اونقدی که من دلم میخاد به ظاهرش اهمیت نمیده برعکس من درواقع حرف مردم براش مهم نیست
دلم میخاد با کلاس تر بود یا حداقل دوست داشت که باشه
از نظر هیکل هم قدش بلنده اما فوق العاده لاغره و یه عادت بدش اینه که قوز میکنه که اینم دوست ندارم
یه وقتایی حس میکنم به یه مسائل کوچیک مثل رعایت تمیزی و مثلا هیچ وقت اتو کشیده ندیدمش
جدیدا هم حس کردم که خسیسه البته واسه خودش و واسه من کمی
البته دلم میخاد با خودتون نگید که من چقد فکرم سطح پایینه
این روزا واقعا بهش حساس شدم و هرکی توی اطرافیانم ازدواج میکنه فکرمیکنم زندگیش بهتره:|
یکی از نکات مثبتشم که یادم رفت
هنوز بعد 7 ماه اشنایی که مى فهمه دو دلم از کوره در نمیره انصافأ
مرسی از حوصلتون