یه چیزی هم بهتون بگم... من بزرگترین اشتباهم توی زندگی، تا به این لحظه، با یک کنجکاوی احمقانه شروع شد.
آرزوی بهترینها براتون :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
چیزی که تو دوست داری بشنوی اینکه بگیم بهش نزدیک شوو مطمئن شو که می خواد با شما باشه!!! و می خواین یه حس پیروزی داشته باشین!
ولی آقایون (مخصوصا صفر کیلومتر ها) این حسو نسبت به خیلی ها دارن که نسبت به افراد مختلف کم و زیاد داره ! (البته یه همچین حسی تو خانوما هم دیده می شه!) حتما هم به اونی که میگین نزدیک شده نسبت به شما حس قوی تری داشته! و هیچ وقت خواهشا این حسو به حساب عشق و علاقه نذاریین این حسا فقط یه کشش جنسی و لازم ولی نه کافی برای شروع رابطه است همیین!
عشق با شناخت درست و اصولی درست می شه! (پیدا نمی شه!) که مسلما باید به ازدواج ختم بشه تا نتیجه بده!!
شما جوگیر احساسات هستی و نمی تونی درست بشناسی! (یعنی یه وقت لازمه از احساسات فاصله بگیری یه وقت هم برا شناختن طرف) و شرایط ازدواج رو نه شما دارین نه اون طرف! (در عین اینکه شما خانوما دوست دارین رابطه از هر نوعی به ازدواج ختم بشه! ولی آقایون این طوری نیستن!)
الکی کاه به کاه دون نزن!
الان چی شده......
شما دوسش دارین و یا ندارین ؟
نوشته هاتون گنگ بوده..بیشتر توضیح بدین تا بهتون بگم چیکار کنید
سلام هانا،یه پشه ای رو فرض کن که دم به دقیقه دوریه گوشت میچرخه،بیرونش میکنی بعد یه مدت باز سروکله ش پیدامیشه،چرا؟؟اون پشه فکرخودته درمورد اون فرد(یاهرفردی)اما اینجا گوشت نقطه ضعف خودته؛اگه الان بهت بگم بهش فکرنکن درحقت ظلم کردم چون تازمانی که" نقطه ضعفت"هست اون فکرمزاحم سروکله ش پیدامیشه؟گفتی میخوای هرطورشده جوابتوبگیری.جوابت درون خودته بیرون دنبالش نگرد چندتاسوال میپرسم جوابش باخودت.۱._دوست دارم اون پسرمال من باشه یا به من توجه کنه چون توی دانشگاه وجه داره همه دوست دارن مال خودشون باشه،پس دراین صورت من هم کانون توجه میشم؟(نقطه ضعف؛تاییدجویی دلیل؛اعتمادبه نفس پائین دلیل؛عدم مهارت ارتباطی مطابق عرف باجنس مخالف دلیل؛؟؟)................................... ....................._احساس سرخوردگی ازاینکه پسرخاله ت نیومد خواستگاریت میخایی روی اونو کم کنی یاجایگزینی مناسب یابالاتربه جای او ؟(نقطه ضعف؛اعتماد به نفس ضعیف)..........۰۰۰۰۰۰۰۰۳_ازخواس تگارای سنتی خوشت نمیاد وباید حتما توی دانشگاه همسرآیندتو پیداکنی؟(نقطه ضعف؛ عدم تعریف صحیح ازدلبستگی منجربه ازدواج_میشه توی دانشگاه هم انتخاب کردبه شرط خودش بهت بگه واطلاع ورضایت خانواده و...)۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۴_احساس میکنی باید عاشق یکی بشوی این نشد کسی دیگه؟(نقطه ضعف؛وابستگی دلیل؛دوست نداشتن خود عدم پذیرش خودو...)۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ۰۰۰۰۰۰۰۰۰راهکار۱؛داشتن تعریف مناسب ازسطح روابط دختروپسر.راهکار۲(اصلی)داشت تعریف مناسب از شرایط منتهی به ازدواج وشناختن معیارهای آن وچنگ زدن به این ریسمان درشرایط مبهم تاگم نشوی،،،نگاههای اون پسر به دلیل رفتارهاونگاههای ناخودآگاه خودت وتمایل شدیدت به توجه او به خودت هست که"ای کاش"تبدیل به فرضیه میشود"او همش چشمش به توست".تاخودش رسماچیزی نگفته هیچی ثابت نمیشه مایل بودی این لینک هم مطالعه کن.http://www.hamdardi.net/thread-3528.html
سلام امین درسته اینهایی که گفتی من میخوام یکی بهترازاون پسرخالمو جایگزین کنم من دوست ندارم بشینم تو خونه تایکی بیاد منو پسند کنه دوست دارم طرف مقابلم خودش منو بپسنده وبه خانوادش بگه درسته که اون پسر تو دانشگاه مورد تایید همه اساتید هست ولی منم دست کمی ازاون اقا ندارم تو دانشگاه
اعتماد به نفسم تو یه جاهایی خیلی پایینه درست ولی من نمیگم این اقا بشه مال خودم میگم چراایشون یکی دیگه دیگررو دوست دارن ولی هنوز پی یه دختردیگه است
نقل قول:
عجیبه، ایشون به کس دیگهای ابراز علاقه کرده و شما دارید وقت میذارید و فکر میکنید که چرا شما رو زیر نظر داره؟! شما به چرایی رفتار این آدم چه کار دارید؟ جوری صحبت میکنید که انگار یه فرمول فیزیک نقض شده و شما رو به فکر برده! این فرد هر کاری ممکن هست بکنه که درست یا غلط باشه، چه دلیلی داره که شما به این موضوع فکر کنید. ببینید کنجکاوی رو آدمها به خصوص جنس مخالف چیزی هست که برای اگر نگم همه بیشتر ما در دوران دانشجویی - که تازه درست و حسابی با جنس مخالف برخورد میکنیم - پیش میاد. وقتتون رو با کنجکاوی روی اشخاص هدر ندید.
بذارید یه نکتهی بسیار مهم رو بهتون یادآور شم...
شما الان بدون اینکه متوجه بشید دارید فرصتهای زیادی رو از خودتون میگیرید. این رابطهی شما الان بین همکلاسیهاتون و بعضی از همدانشگاهیهاتون دهن به دهن گشته، همین که میگید مثلا دوستاش ممکن هست بهش خبر بدن. خوب در نظر بگیرید که یکی از پسرهای دور و اطرافتون مدتی شما رو زیر نظر گرفته بوده برای ازدواج... خوب حالا با خودش چی میگی؟ اون که نمیدونه ارتباط شما به چه شکل هست... فقط از ظاهر کار به این نتیجه میرسه که شما یا درگیر کس دیگهای هستید و یا از اون دست خانمها هستید که ... میفهمید که چی میگم؟
باور کنید به چشمم دیدم که دختری بدون اینکه وارد روابط دوستی بشه و صرفا به این دلیل که خودش رو از حواشی کنار نکشیده موقعیت ازدواج بسیار خوبی رو از دست داده. مطمأن باشید کسایی هستند که مایلند به سمتتون بیان ولی صبر میکنن شرایط پیش بیاد، حالا شما اگر بخواید خودتون رو بندازید تو دهن، این فرصتها رو از دست میدید.
کنجکاوی یه نعمته، ازش درست و به جا استفاده کنید
فکر کردم خوابید... گفتم بیدارتون کنم... گویا خودتون رو به خواب زدید... امیدوارم دست کم کابوس نبینید
از پستت مشخصه که خیلی دلواپس آیندهت هستی .بسیار هم قابل درکه .به نظرم چون یه حس درونی تو رو داره بطرفش میکشونه
و از طرف دیگه یه مقدار هم کم تجربه هستی بایستی احتیاط داشته باشی ///:43:بی مهابا جلو نرو .اولش یه مقدار در موردش تحقیق کن یا دورادور زیر نظرش داشته باش ببین به جه جیزی بیشتر علاقه داره و اکشن مثبت نشون میده کار اصلا سختی نیست بعد برو طرفش با یه لبخند و رابطه ات رو با سوال شروع کن ولی مواظب باش زیاد طول نکشه موفق باشی
سلام بله درسته من بی تجربه هستم چون من تا الان با جنس مخالفی دوست نبودم وبراهمینم زیاد نمیشناسم دلواپس ایندم هستم چون دوست ندارم وقتمو رویکی بذارم که برام هیچ ارزشی قائل نباشه واینو بگم خیلی خودشو اکشن مثبت نشون میده وبه همه چیزم علاقه داره من زیاد پاپیچش نیستم ولی دوستام میان بهم خبرمیدم اگرتو دانشگاه دیده باشنش البته چون پسری هست تو دانشگاه که همه هم دوستش دارن ومیشناسنش من گفتم کسی نیستم که به یه پسررو بدم چون منم تو دانشگاه دست کمی ازاین اقا ازاخلاق وتعریف استاد ندارم فقط میخوام جواب این سوالمو بگیرم چرا طرف یکی دیگه دوست داره دنبال من میاد