هنوز خبری نیست... خدایا تو خودت حفظش کن...
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز خبری نیست... خدایا تو خودت حفظش کن...
هرکی خوند واسش دعا کنه
خدا خودش حفظش کنه که لااقل اون دنیاشم خراب نشه:47:
- - - Updated - - -
دختر خانم هایی که تو سن 22 سالگی میگین چرا ازدواج نکریدم بیایید اینارو بخوندی بعد خداروشکر کنید که هر کس و نا کسیرونمییاره سر اتون:54:
من نگرانشم چرا خبری ازش نیس؟خدایا خودت هواشو داشته یاش.آمین:323:
اووووم... واقعا بیاین واسش دعا کنیم...:323:
یعنی میشه شوهرش باهاش قهر باشه و نفهمه این چه کار کرده؟!!!!!!!!!!! عجب خدایا تو خودت به داد برس
- - - Updated - - -
:203::203::203::203::203::203::203::203:
- - - Updated - - -
من واقعا متأسفم چون گفته بود یک ساله که دعوای بدجور نداشتن من کوتاهی کردم کاش بهش اصرار کرده بودم که باید کمک بگیره از کسی... اوففففففففففففف:102:
- - - Updated - - -
آخه نگفته هم چه قرصی خورده... 10-15تا قرص چی آخه بعضی قرصا یه چهارتاشونم اور دوزه... باید ببرن شستشوی معده بدن....
اوووف عذاب وجدانی دارم من الان... این عجب کاری بود من کردم... چرا به این فکر نکردم اینو باید مجبورش کنم بره از یکی کمک بگیره... آخه گفته بود الان اوکی هستیم پس چرا یه دفعه... نمیدونم شاید این همون داداش شوهرشه که زنش دفعه قبلی هم شر به پا کرده بود... نمی دونم والا
آخه مهرانا خدایش آدم باید یه کمم قوی باشه
قرص خوردن سر مسایل زناشویی؟
قبول دارم بهش ظلم میشه.کار شوهرش نامردانه بوده ولی آخه با این کارش کی آسیب میبینه؟شوهرش؟عمرااااااااا
- - - Updated - - -
حالا انشالله یه خبری میده بعد ببینیم چیکار کنیم براش
انشالله سلامت باشه هر جا هست:203:
شایدم من الان زیادی دارم منفی فکر می کنم و حالش ایشا... که خوبه و مشکلی هم نیست... اووووووووووووم کاش اینطوری باشه
واییییییییییییی لجم گرفته از دستش که ازش کتک خورده جای اینکه به فکر خودش باشه اول داره می ترسه نکنه دوستش نداشته باشه این اقای هیولا:grief:
- - - Updated - - -
آره لیلا جون من اصلا از صبح که اینو خوندم نفهمیدم چطور کارمو انجام دادم چطور رفتم و اومدم هیچی همینطور چشمش به صفحه کامپیوتره...
- - - Updated - - -
واقعا ازدواج کردن توی سن پایین مایه دردسره... چیه!!! هیچی نمی فهمه از زندگیش طفلی از وقتی چشم باز کرده این جلوی چشمش بوده با این اخلاق ورفتاراش!!!!!!!!! فکر کن!!!!!! بچه 15 ساله! خوب حتما عشق اولشم بوده... طفلکی الهی بمیرم... چقدر ... کجاییییییییییییی؟!!!!!!!!!! بیا نگرانتیم همه...:47:
- - - Updated - - -
نیومد؟؟؟؟؟؟؟ :161:
- - - Updated - - -
کجایی پس تو هیون؟ دوستم.... :302:
هیون؟
- - - Updated - - -
یعنی حالش چطوره؟ الان چه وضعیتی داره؟ نکنه باز کتکش زده باشه یا ... :203:
- - - Updated - - -
:102::102::102::102::203:
- - - Updated - - -
من دیگه اضطراب گرفتم... دلم شور میزنه ... هیون؟ ای بابا
- - - Updated - - -
یاد اوایل آشناییمون با نامزدم افتادم که دو روز تمام ازش بی خبر بودم و آنقدر استرس کشیدم که ... از این حالت بی خبری به حس بیچارگی می رسم من... تمرکز حواسمو از دست دادم... نگرانم...
مهذاناونم و دوستان خوبم
م خخوبه فقط منگم ونمی تونم تایپ کنم بعئت می یام براتونتعریف مب کنم فقط نگرانم نباشیذ مرسی ازهمنون چشمام کیبوردرو نمی بینی فعلا
هییییییییییییییییییییی دختر تو که ما رو دق دادی امروز که!!!!!!!!!!!!!!!!! خدایا شکرت باشه برو یک مقدار آب بخور لااقل اینا دفع بشه کلیه و کبدت نابود میشه دختر خوب!!:72:
- - - Updated - - -
:227: اووووووووووووووووووووف
- - - Updated - - -
باشه عزیزم اگر حالت خوب نیست باید بری بیمارستانها! شوخی نداره پناه بر خدا یک بلایی سرت میاد
- - - Updated - - -
منم میرم عزیزم خیلی نگرانت بودم. خدا رو شکر که خوبی. بعد باید باهم مفصل صحبت کنیم. و تو حتماااااااااااااااااااااا اااا باید بری پیش یه مشاور هیون حتما شک نکن این وضعیت با اینترنت و صحبتهای دوستانه به جایی نمیرسه. من از صبح صد بار به خودم فحش دادم که چرا از چیزی که سر در نمیارم نظر دادم! عزیزم باید من ازت خواهش می کنم بری با یه متخصص صحبت کنی. هیون کتک خوردن عادی نیست طبیعی نیست دوست من. باید کمک بگیری فوری فوری باید به یکی از خانواده ات بگی که یک کار اشتباهی مثل خوردن قرص انجام دادی الان وقتش نیست دعوات کنم اما بذار حالت خوب بشه بعد بهت می گم که قرص خوردم یعنی چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
اگر کار شوهرت اشتباه بوده کار تو از اون اشتباه تر!!!!! خدا رحمت کرده دختر!!!! اوووووووووووف
هیون خوبی؟! چه خبرا؟