بله خیلی ممنونم.شماخیلی خوبید خیلی کمکم کردید.جلسه اول آقا پسرهم میاند ولی فقط واسه آشنایی دوتاخانواده.اگه شما یادیگر عزیزان بازم حرفی هست گه به مشکلاتم مربوط بشه بگید خیلی ممنون میشم.بازم منتظر یاریتان هستم ...:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
بله خیلی ممنونم.شماخیلی خوبید خیلی کمکم کردید.جلسه اول آقا پسرهم میاند ولی فقط واسه آشنایی دوتاخانواده.اگه شما یادیگر عزیزان بازم حرفی هست گه به مشکلاتم مربوط بشه بگید خیلی ممنون میشم.بازم منتظر یاریتان هستم ...:72:
باسلام.مادرخواستگارم مدام ازکارپدرم وبرادرام مپرسه به نظرشما آیا این مسائل به آنها مربوط میشه یا من حساس شدم؟فکرمیکنم مادرش تصمیم گیرندس آخه هنوزهیچ خبری نشده این سوالا چیه خواهشا کمکم کنید؟؟؟؟:203:
سلام عزیزم
یه تاپیک جدید باز کن و سوال جدیدت رو بپرس .
- - - Updated - - -
چون این مشکل جدیدت با قبلی متفاوته . یه عنوان مناسب هم براش بویس که گویای مشکلت باشه .
طبیعی هست و جای نگرانی نیست... آدمها تحت تأثیر خانواده قرار میگیرند و شناخت خانوادهی یک فرد تا حدی باعث شناخت اون آدم میشه... البته پسر نوح هم با بدان بنشست - خاندان نبوتش گم شدنقل قول:
باسلام.مادرخواستگارم مدام ازکارپدرم وبرادرام مپرسه به نظرشما آیا این مسائل به آنها مربوط میشه یا من حساس شدم؟فکرمیکنم مادرش تصمیم گیرندس آخه هنوزهیچ خبری نشده این سوالا چیه خواهشا کمکم کنید؟؟؟؟
ولی در کل روی مسألهی دخالت مادر ریز نشید... و این رو بی احترامی به خودتون ندونید...
در مورد مسألهی گفتن طلاق نظر بنده همونی هست که دوستان گفتند که خیلی زود نگید، اما دقت کنید که خیلی هم دیر نگید.
باسلام خیلی ممنونم ازلطفتون.ازاینکه نبایدبگم مطمئن شدم .ولی هنوزتواینکه جلسه اول بگم یا دوم موندم چون یه دوستام میگه جلسه اول که میخوای با آقاپسرصحبت کنی چیزی نگو اگه برای جلسه بعدخواستن بیان جلسه بعدش بگو چون جلسه اول کمی زوده حالا من موندم چندم بگم به نظرشمام جلسه دوم بگم بهتره؟
کس دیگه ای هم هست که با مشکل من آشنایی داشته باشه مثلا براش پیش اومده باشه؟یابرای نزدیکانشون.؟
خیلی ممنون.لطفا نظراتتونو بگید؟؟؟:72:
ولی یه چیز دیگه اینجورکه من فهمیدم خانوادش خیلی ایرادی هستن