-
جناب angry-boy دلیل سوء تفاهم پیش اومده اینه که شما گفتین فیلمهای خارجی هستن که با دیدنشون خانمها یاد می گیرن که به روز و جذاب باشن
خب هیچ دختر مذهبی معمولا از دیدن فیلم خارجی معمولی امتناع نمی کنه مگر اینکه اون فیلم صحنه های بد داشته باشه یا پوشش زنها توی این فیلما زیادی زننده باشه و از حیاش نتونه به همچین صحنه هایی نگاه کنه
خب همچین دختر پاکی که جواهر و مایه خیر و برکته
اول بگم من یه دختر مذهبی ام و 90 درصد دوستام هم مذهبی هستن و شکر خدا همیشه انقدر شیک و خوش پوشن که خود من از دیدن تیپ های بی نقصشون تعجب می کنم ورزش می کنن به سلامت و اندامشون اهمیت میدن ضمن اینکه با هیچ کس جز شوهرانشون هیچ وقت هیچ رابطه ای نداشتن و اهل ماهواره و فیلمای آنچنانی هم نیستن
برای خوش تیپ بودن واقعا لازم نیست از تو فیلما آدم الگو دربیاره اگه کسی خوش سلیقه باشه وقتی میره بازار لباس های زیبا رو انتخاب میکنه و انتخاب نوع آرایش و رنگ مو و اینجور چیزها هم بیشتر توی آرایشگاهها یا مهمانی های دخترونه و زنونه یا حتی سالن های ورزشی صورت میگیره ولی خب همه مذهبی ها هم اینطور نیستن دوستی داشتم که چادری بود ولی متاسفانه همیشه ژولیده و نامرتب بود و خود من رو خیلی زده می کرد البته این توی غیر مذهبی ها هم هست
پس شما اگه نگران این موضوع هستین باید به سلیقه و نحوه لباس پوشیدن و شخصیت و میزان شادابی دختر خانم دقت کنید نه به مذهبی بودنش
در ضمن من به عنوان یه دختر مذهبی همونطور که خودم رو از نگاه مردای نامحرم حفظ می کنم و دوست دارم فقط متعلق به شوهرم باشم دوست دارم شوهرم هم نگاهش رو از زنان بی نقص و پرفکت هالیوودی حفظ کنه و ظاهر من رو با اونها مقایسه نکنه چون ما هر قدر هم تلاش کنیم هیچوقت به پای گریم ها و تصویربرداری ها و نورپردازی های حرفه ای و مخارج سنگین و وقت زیادی که اونها صرف زیبا و خوش اندام بودن می کنن نمی تونیم برسیم و در این رقابت بالاخره می بازیم
-
ظرافت زنانه و زیبایی زنانه دو مفهوم وسیع است که با مفاهیم دیگر پیوند دارد و حتی معلول آنها است. شما می دانید که اگر علت را از بین ببرید معلول از بین می رود.
شما اگر می بینید زنانی هستند که ظرافت و زیبایی شان را از دست داده اند یا حتی بی اعتنا هستند و آن را قسمت بد وجودشان می دانند ، باید علتش را بدانید. وقتی با خانمی ازدواج کنید که این علت ها جنبه های زنانه وجودش را از بین نبرده باشد و خود شما هم این علت ها را درست نکنید به خواست خدا مراد دلتان را می گیرید.
اول از همه بگویم علت این پدیده مذهبی بودن و ایمان به خداوند نیست.
اگر تا اینجای حرف های مرا قبول دارید در پست بعد بیشتر می گویم.