-
دوست عزیز اول که پستتون خوندم متوجه نشدم دقیقاً چه کمکی می خواید واسه همین چیزی ننوشتم. تا حدودی از ماجرای شما خبر داشتم می خوام شمارو متوجه یه موضوعی بکنم اگه حرفام تلخه پیشاپیش عذر می خوام ولی به نظر من شما دارید بیخودی به اون پسر خرده می گیرید که تظاهر می کنه. ببینید کسی که بخواد تظاهر بکنه عکساشو که تا حدودی معرف شخصیتش هست رو برای عموم باز نمی ذاره،یه کار می کنه فقط دوستاش ببینن وقتی اینکارو نمی کنه واسه اینه داره هرچی که هستو رو می کنه.
اینکه شما می فرمایید متینه شاید فقط خواسته اداب و معاشرت رعایت کنه.حالا عکسا هرچی که بوده دلیل نمی شه تو دانشگاه متانت بخرج نده و سبک بازی دراره.ممکنه واسه کسایی که باهاشون صمیمیه خود حقیقیشو نشون بده.
ببین دوست خوبم بنظرم بیش از حد دارید بهش فکر می کنید داره براتون خاص میشه،نگاهاش،لبخنداش و.... تا جایی که شما رفتی عکسای فیس بوکشم چک کردی.
می بخشید ناراحتتون کردم ولی منم ناراحتم که یه خانمی مثل شما سر یه نگاه کردن اذیت می شه.
- - - Updated - - -
دوست عزیز اول که پستتون خوندم متوجه نشدم دقیقاً چه کمکی می خواید واسه همین چیزی ننوشتم. تا حدودی از ماجرای شما خبر داشتم می خوام شمارو متوجه یه موضوعی بکنم اگه حرفام تلخه پیشاپیش عذر می خوام ولی به نظر من شما دارید بیخودی به اون پسر خرده می گیرید که تظاهر می کنه. ببینید کسی که بخواد تظاهر بکنه عکساشو که تا حدودی معرف شخصیتش هست رو برای عموم باز نمی ذاره،یه کار می کنه فقط دوستاش ببینن وقتی اینکارو نمی کنه واسه اینه داره هرچی که هستو رو می کنه.
اینکه شما می فرمایید متینه شاید فقط خواسته اداب و معاشرت رعایت کنه.حالا عکسا هرچی که بوده دلیل نمی شه تو دانشگاه متانت بخرج نده و سبک بازی دراره.ممکنه واسه کسایی که باهاشون صمیمیه خود حقیقیشو نشون بده.
ببین دوست خوبم بنظرم بیش از حد دارید بهش فکر می کنید داره براتون خاص میشه،نگاهاش،لبخنداش و.... تا جایی که شما رفتی عکسای فیس بوکشم چک کردی.
می بخشید ناراحتتون کردم ولی منم ناراحتم که یه خانمی مثل شما سر یه نگاه کردن اذیت می شه.
-
بذار من از دید یک پسر برات توضیح بدم:
نگاه های پسر ها به دختر تو دانشگاه 2 دسته بیشتر نیست.
1-دسته اول:نگاه به این شکله که پسر به دختر خیلی سرسنگین نگاه میکنه وجلو هم نمیاد پیشنهاد بده،معمولا نگاهشم میدوزده از طرفش.اصلا تابلو نگاه نمیکنه.اگر این نگاه ها برای مدت کوتاه باشه،مثلا 1 یا 2 ماه:این اقا پسر فقط از ظاهر و تیپ و.. اون خانم خوشش اومده و داستان تموم شده.اما اگر نگاه ها با همین کیفیت که گفتم،طولانی مدت ادامه پیدا کنه:احتمالا زیاد اقای مورد نظر عاشق خانم شده و به هر دلیلی(مناسب نبودن موقعیت ازدواج،ترس از نه شنیدن،غرور دختر مورد نظر ،...)جلو نمیاد و داره تو آتیش عشقش میشوزه
2-نگاه دسته دوم نگاه هایی حاکی از شیطنته،ویژگی های این نگاه های شامل لبخند های پیگیر،دید زدن تابلو،به شکلی که طرف حتما موجه نگاهش بشه،نگاه به غیر از صورت طرف(مثلا اعضا بدن) و یک مورد خیلی تابلو دیگه اش اینه که پسر سعی میکنه خیلی تو دید دختر باشه،تیپ های انچنانی تر میزنه و در کل شاداب تر میشه روز به روز.
این نگاه فوقالعاده برا خانم های خطرناکه.نگاه بیشتر حس کنجکاوی پسره.ممکنه امیخته با شهوت هم باشه.معمولا چون خانم های هم این نگاه ها رو پاسخ میدن،پسر از دیده شدن لذت میبره و احساس تک بودن میکنه.ناخودآگاه دوست داره ادامه بده چون دیده شدن و مورد توجه قرار گرفتن برای هر انسانی چه دختر و چه پسر لذت بخشه.
توصیه من به شما:بی خیال خواهر من....این اقا کاملا مشخصه تو دسته 2 امه.شما هم داری با توجه بیشترت اون رو پیگیرتر میکنی.همون که برگشتی عقب و بهش نگاه کردی،اون پسر رو کلی هوایی کرده.به شکلم ادامه بدی،عمرا بیاد جلو بهت پیشنهاد بده.اگر در آینده هم فهمیدی که نگاهی از جنس دسته اول بهت شد،اصلا پیگیر نباش.فقط چند باری چراغ سبز نشون بده به طرف،که طرف نترسه از نه شنیدن و بیاد جلو.
مراقب خودت باش
-
سلام ممنون ازحرفاتون...من به نیت دیدن عکسای فیس بوکش نرفتم......خواستم لیست دوستاشو ببینم ........دیدم اوووه اوووه قباحت داشت واقعا.....خیلیا هستن خود دانشگاهو واقعیشون تو کلاس یکیه ولی این نه.............میگم تظاهر میکنه چون وقت دادن جزوه نیومد نداد و اونطور منو با نگاهو لبخند همراهی میکنه...اینا تناقض نیس........؟؟
- - - Updated - - -
سلام ممنون ازحرفاتون...من به نیت دیدن عکسای فیس بوکش نرفتم......خواستم لیست دوستاشو ببینم ........دیدم اوووه اوووه قباحت داشت واقعا.....خیلیا هستن خود دانشگاهو واقعیشون تو کلاس یکیه ولی این نه.............میگم تظاهر میکنه چون وقت دادن جزوه نیومد نداد و اونطور منو با نگاهو لبخند همراهی میکنه...اینا تناقض نیس........؟؟
- - - Updated - - -
من باورکنید اهل این چراغو اینا نیسم....این که برگشتم نگاه کردم اصن باورم نبود اونم برگشته وگرنه اینکارو نمیکردم...اینکه گفتین عمرا بیاد جلو چرا گفتین؟؟من کاری نکردم!!!!!!!!!!!
-
عزیزم من توی دانشگاه هزاران بار درگیر چرایی این نگاه ها میشدم.بیخیالش خانمی.اینا اکثرش ساخته پرداخته ی ذهنته.چون خودمم تجربه شو داشتم میگم ها!!من 4 سال تموم نگاهای یکی از همکلاسی هامو میدیدم.تازه برای خودم تعبیرشم میکردم.اما بعد حتی از فارغ التحصیلی هیچیییییییییییی نشد.الان بعد از 6 سال با اون آقا تقریبا رابطه ی همکاری دارم و تازه میفهمم که چقد تفکرم سطحی بوده و بچه گانه.چقد پر و بال دادم بهش
دانشگاه پره از این نگاه ها و تبعاتش:72:
- - - Updated - - -
عزیزم من توی دانشگاه هزاران بار درگیر چرایی این نگاه ها میشدم.بیخیالش خانمی.اینا اکثرش ساخته پرداخته ی ذهنته.چون خودمم تجربه شو داشتم میگم ها!!من 4 سال تموم نگاهای یکی از همکلاسی هامو میدیدم.تازه برای خودم تعبیرشم میکردم.اما بعد حتی از فارغ التحصیلی هیچیییییییییییی نشد.الان بعد از 6 سال با اون آقا تقریبا رابطه ی همکاری دارم و تازه میفهمم که چقد تفکرم سطحی بوده و بچه گانه.چقد پر و بال دادم بهش
دانشگاه پره از این نگاه ها و تبعاتش:72:
-
اینکه بهش نگاه میکنید،خودش نوعی چراغ سبز از دید ما اقایون به حساب میاد!!
اینکه گفتم بهتون پیشنهاد نمیده،دلیلش اینه که اگر یک پسر دختری برای ازدواح بخواد،شک نکن دنبال دختری نمیره که به نگه های دسته 2 پاسخ بدن.
اگر دختری به نگاه های کنجکاونه پاسخ نداد،احتمالش زیاده که پسر جذب دختره بشه و رسمی تر اقدام کنه....
-
ممونم انگری بوی...نمیتونم بگم حرفاتونو قبول ندارم....چرا که درست به نطر میرسه....اخه اولا که حالتاش اینطور نبود میشد گروه اول که نگاهاشو میدزدید..الانم نمیگم خیلی خیلی زوم میشه خب......گاهی....ولی لبخندی که اخیرا داره ینی من خودم باعث شدم فکر بدی در بارم بکنه که حالا نگاشو با لبخند چاشنی کرده؟؟!!این حرفتون نگرانم کرده..نمیخوام فکر بدی داشته باشه....خب ی اقایی اگه حسی نداشته باشه تو خلوت لبخند میزنه؟؟!!!عجیبه...نیس؟؟ینی من اینقدر متوهم شدم ؟؟باورم نمیشه
-
ینی اقایون تو تنظیم رفتار و احساسو نگاهاشون به خودشون متکی نیستن؟؟ !!!!!مگه دس غیرخودشونه؟؟؟اینکه گفتید اگه ادامه دارشه بهتون پیشنهاد نمیده و گفتید پسرا به دخترایی پیشنهاد ازدواج میدن که نگاهاشونو پاسخ نده>..اونوقت ی پسر از رو چ حسابی دل قرص تر ادامه بده و پا پیش بذاره؟؟؟؟با بی محلی؟؟؟من نمیگم چراغ سبز البته...
- - - Updated - - -
ینی اقایون تو تنظیم رفتار و احساسو نگاهاشون به خودشون متکی نیستن؟؟ !!!!!مگه دس غیرخودشونه؟؟؟اینکه گفتید اگه ادامه دارشه بهتون پیشنهاد نمیده و گفتید پسرا به دخترایی پیشنهاد ازدواج میدن که نگاهاشونو پاسخ نده>..اونوقت ی پسر از رو چ حسابی دل قرص تر ادامه بده و پا پیش بذاره؟؟؟؟با بی محلی؟؟؟من نمیگم چراغ سبز البته...
-
داداشم angry_boy تاحدی موضوع رو براتون باز کرد. منم به نوبهی خودم از دید یه مرد براتون میگم...
اگر پسری بهتون علاقه داشته باشه، به عنوان ازدواج البته، نمیتونه جلوتون خیلی حساب شده رفتار کنه و اصلا این نیست که فکر کنید میاد و نگاه طولانی بهتون میکنه و ... میتونید از تغییر رفتارش این رو بفهمید و اینکه انگری بوی حرف خوبی زد...
توی وضعیت دانشجویی و مشخص نبودن موقعیت کاری، سربازی و ... وقتی پسری به خانمی علاقهمند میشه پا پیش نمیذاره، خودتون رو جای اون بذارید... اون داره یه خانم تحصیل کرده میبینه، با کمالات، خوش قیافه، و تازه خیلی چیزهای دیگه رو هم از ذهن خودش اضافه میکنه مثلا میگه این خانم لابد پولدار هم هست و خونوادش فلانن و این طور و اون طور و لابد کلی فامیل پولدار خوش تیپ داره که عمرا به امثال من فکر نمیکنه و ....
تنها کاری که خانمی مثل شما میتونه انجام بده اینه که به شکل خیلی لایتی(light) به طرف اطمینان بده که میتونه بهش فکر کنه و به عبارتی به طرف بفهمونه که:
من میتونم به عنوان همسرم بهت فکر کنم، بنابراین اگر مایلی بیا خواستگاریم تا بیشتر همدیگرو بشناسیم و اگر همه چیز خوب بود ازدواج کنیم.
این مهارت رو من توصیه میکنم شدیدا در خودتون تقویت کنید. خانمها چون نمیدونن چی تو فکر آقایون میگذره توی انجام این کار اشتباه میکنن. بهتون اطمینان میدم که لبخند زدن شما به ایشون یا نگاه متقابلتون به ایشون به هیچ وجه جزء رفتار بالا محسوب نمیشه و تنها تعبیر بدی برای یک مرد داره.
این آقا قطعا قصد ازدواج با شما رو ندارن. ببینید نمیگم لزوما قصد سوء استفاده دارن ولی قصد ازدواج هم ندارن. آقایون برعکس خانمها زیاد از روابط بینتیجه دوری نمیکنن. بعضی هم این کارها رو فقط برای جبران اعتماد به نفس نداشتشون انجام میدن. به عبارتی ممکن هست این آقا از اینکه تونسته توجه شما رو به خودش جلب کنه حس اعتماد به نفس گرفته باشه.
یه مسالهی دیگهای که هست شما گفتید این آقا در دنیای واقعی کمتر با خانمها و به طور کل آدمها میگرده که تا اینجای کار مشکلی نیست، اما حضور ایشون توی محیط مجازی و ارایهی تصویری از خودش( منظور تصویر شخصیتی است) باعث میشه که من سریع به این نتیجه برسم که این آدم ممکن هست دچار عدم اعتماد به نفس باشه و با حضورش توی محیط مجازی و نمایش دادن عکسهاش و علاقهمندی هاش و ... سعی داشته باشه خودش رو اون طور که نیست معرفی کنه. بحث روی این مسأله خیلی طولانی هست و نتیجهای هم برای مشکل شما نداره.
جواب شما واضحه...
به کل این شخص رو فراموش کنید و سعی کنیدحتی از روابط ضروری با ایشون هم دوری کنید. مثلا اگر نیاز داشتید که واقعا کاری برای شما بکنن( مثلا جزوه یا چیزی) از دوستتون بخواید که واسطه شن و به طور کل این شاعبه که بهش توجه میکنید رو از ذهنش پاک کنید. اتفاقی که ممکن هست بیافته اینه که این آقا با خودش فکر کنه که مثلا دارید براش ناز میکنید. مراقب باشید طرف خیالاتی نشه.
-
سلام عزیزم تو دقیقا مثل خودم هستی ورفتاری که این اقا میکنه هم دقیقا مثل همکلاسی من هست اون هحتی میومد پشت درکلاس منو نگاه میکرد ومیرفت تا میومدم دانشگاه دوستاش بهش خبرمیدادن که من اومدم خودشو میرسوند ولی بعد ازیکسال فهمیدم طرف داشته ترازوشو متعادل میکرده پسر سرشناسی هشت تو دانشگاهمون که هرکی بگی میگه یه پارچه اقاست واسه خودش ولی چی فهمیدم بایکی ازهمکلاسیام دوست بوده وقتی فهمیدم شوکه شدم این اقا چرا اگراینو دوست داره پس منو میپاد اصلا بهش توجه نکن همه پسرا همین جورین باهمین روش میان جلو تو بیشتربی اعتنایی کن نسبت بهش میبینی چه جوردلباختت میشه پسراهرچه بهشون بها بدی بیشتر ازت دورمیشن ووقتی بی عتناشون کردی بهت علاقه مد میشن ولی اینی که شما گفتین که فرهنگش وعکسش ادمو رو ظاهرقضاوت نکن همینجوری که من دارم میکنم
-
عزیزم شما اول باید متوجه باشی که هر مکانی دارای چه شرایطی هست و هدف اولیه اش چیه. دانشگاه جای درس خوندنه. محل کار جای کار کردنه. فیس بوک جایی برای زیاد کردن یا تقویت ارتباطاته (سالم یا ناسالم بستگی به فرد داره). خوب اگر این اهداف رو قبول داشته باشی این رفتارها رو متناقض نمی بینی. برای این آقا دانشگاه جایی برای برقراری ارتباطات و در خلاف جهت پیشرفت تحصیلی نیست. پس تعجب نکن که چرا توی فیس بوک اونطوره اینجا این طور. خودتم سعی کن به هدفی که به خاطرش به دانشگاه اومدی فکر کنی و ارتباطاتت در دانشگاه رو تنها در مسیر هدفت برنامه ریزی و مدیریت کنی. راستش این ما هستیم که با مدیریت ارتباطاتمون و با نشون دادن خود واقعیمون به دیگران نشون می دیم که چه نوع ارتباطی در چه سطحی در چه نوع مکانی با ما گیرن. پس اول انتخاب کن که چگونه باشی.