-
هیچی ازایشون نگرفتم منظورم کادویاچیزدیگست که حالابخوام اثارش روپاک کنم
- - - Updated - - -
ولی همچنان توذهنم سواله من که کاربدی نکرده بودم چرااینکارروکرد؟
چرابدون اینکه چیزی بگه حرفی بزنه رفت؟
من هم خودموکوچیک نکردم ونپرسیدم راستش فرداش اس ام اس زدم حالت چطوره وقتی جواب نشنیدم بیخیال شدم هرچندوسوسه میشم زنگ بزنم ودلیل کاراش روبپرسم ولی تاحدامکان سعی میکنم خودمونگه دارم
-
:97:چرا منو دعوا میکنی حالا!!!!:97:منظورم از آثار شماره تلفنش...احتمالا اس ام اساش..وعوض کردن سیمکاتت بود به عنوان پیشنهاد...وگرنه قصد جسارت نداشتم matinalone عزیز:72:
-
عزیزم چر انرژیتو هدر میدی؟
یه کم خودتو دوست داشته باش. یه مدت کاری به کارش نداشته باش و خوش بگذرون. ببین اگه برنگشت بیفته به دست و پات! ا
- - - Updated - - -
دنبال حواب نگرد. آدمی که بیخود بذاره بره اگه ازش بپرسی چرا رفتی هم دروغ تحویلت میده. به خودت بگو لیاقتمو نداشت. همین
-
پسرایرونی عزیزمعذرت میخوام که تندحرف زدم این روزاحالم خوب نیست ودلم گرفته شماهم جای من همچین حالی داشتی وقتی باصداقت وبرای اولین بارفردی روبه زندگیت راه میدی وقتی بهش وقت میدی وهی امروزفردامیکنی ولی باوجودمخالفت خانواده همچنان پشتشی هرکی روپیشنهادبدن میگی نه ،وقتی واسه خواهرکوچکترخواستگارمیادمی گی اجازه بده بیان بگودختربزرگترم نامزدداره وبه کسی اجازه نده بیاد اونم بعدمدتهابعدش اینطوری بشه واقعاظلمه ،واقعاظلمه که نشونی که واسه دختربیارن روانتخاب کرده باشی انگشترروانتخاب کرده باشی عروسی چطوری باشه ماه عسل کجاباشه ووووو همه اینهارودرنظرگرفته باشی یهویی بزنه زیرهمه چی پیش خانواده کوچیک شی بگن دیدی بهت گفته بودیم توقبول نمیکردی همش ایناروبشنوی چه حالی میشی وقتی هرجامیرفتی میگفتی نامزددارم نامزدم فلانیه چه حالی میشی حالاهمه سوالات بدون جواب بمونه چه حالی میشی:54::54::54:
-
matinalone عزیز :72:..من درک میکنم شمارو...کاملا حق دارین..و دقیقا به خاطر همین ضربه هایی که شما خوردین تا الان ،بهتون گفتم فراموشش کنید.. اگرچه میدونم اصلا آسون نیس..از الان یه مدت وارد رابطه جدید نشید ولی دیگه رویه رد کردن خواستگارا وخونه نشستن به انتظار اون بنده خدا رو بذارید کنار..خودتو سرگرم کن ..برو کلاس ورزش..با دوستات برو مسافرت ...با یه مشاور کاربلد وباتجربه مشاوره کن..به این فکر کن که تحمل داغ جدا شدن از اون پسر خدای نکرده از مرگ یکی از عزیزاتون که سختتر نیست!! پس اگه قوی باشی و واقعا بخوای میتونی خودت رو از زندان فکر اون آقا آزاد کنی..ببخش اگه مثال ناراحت کننده ای زدم واست..
- - - Updated - - -
matinalone عزیز :72:..من درک میکنم شمارو...کاملا حق دارین..و دقیقا به خاطر همین ضربه هایی که شما خوردین تا الان ،بهتون گفتم فراموشش کنید.. اگرچه میدونم اصلا آسون نیس..از الان یه مدت وارد رابطه جدید نشید ولی دیگه رویه رد کردن خواستگارا وخونه نشستن به انتظار اون بنده خدا رو بذارید کنار..خودتو سرگرم کن ..برو کلاس ورزش..با دوستات برو مسافرت ...با یه مشاور کاربلد وباتجربه مشاوره کن..به این فکر کن که تحمل داغ جدا شدن از اون پسر خدای نکرده از مرگ یکی از عزیزاتون که سختتر نیست!! پس اگه قوی باشی و واقعا بخوای میتونی خودت رو از زندان فکر اون آقا آزاد کنی..ببخش اگه مثال ناراحت کننده ای زدم واست..
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
-
کاش مهربودسرم گرم میشدولی بازم خداروشکرکلاس که میرم حواسم پرت میشه ولی هرچندبرام یادوخاطرش حرفهاش کارهایی که میکردجلوی چشممه
-
متین عزیز،
شما نیاز داری که روی خودت و اعتماد به نفست کار کنی.
متاسفانه یا در جریان این رابطه به شدت آسیب دیده یا از قبل هم ضعیف بوده و این رابطه بدترش کرده.
بهتره فقط و فقط به خودت فکر کنی.
توی تالار سرچ کن. توی سایتهای دیگه.
ببین چطوری می تونی به خودت کمک کنی که یک دختر شاداب و با اعتماد به نفس باشی.
چطوری می تونی یک زن قوی و محکم باشی که مردهای ضعیف و دروغگو را جذب نکنی.
قبلا هم بهت گفتم. من فکر می کنم این آقا باز به سمت شما برمی گرده.
خودت را آماده کن که یک "نه" محکم و قاطع بگی.
- - - Updated - - -
متین عزیز،
شما نیاز داری که روی خودت و اعتماد به نفست کار کنی.
متاسفانه یا در جریان این رابطه به شدت آسیب دیده یا از قبل هم ضعیف بوده و این رابطه بدترش کرده.
بهتره فقط و فقط به خودت فکر کنی.
توی تالار سرچ کن. توی سایتهای دیگه.
ببین چطوری می تونی به خودت کمک کنی که یک دختر شاداب و با اعتماد به نفس باشی.
چطوری می تونی یک زن قوی و محکم باشی که مردهای ضعیف و دروغگو را جذب نکنی.
قبلا هم بهت گفتم. من فکر می کنم این آقا باز به سمت شما برمی گرده.
خودت را آماده کن که یک "نه" محکم و قاطع بگی.