نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sara.s
من با حرف دوستانی که میگن همه یکرنگ و یک شکلیم موافقم. البته تا زمانی که تعاملی مثل ازدواج صورت نخواد بگیره آدم باید برای همه انسانها ارزش قائل باشه. ولی شما فکر کن بعد ازازدواج باید با کل خانواده این دختر فامیل بشی. با فرهنگ و آداب رسومشون باید کنار بیای. الان هم که جامعه ما نسبت به مردم افغانستان فکر روشنی نداره. آره مثلا اگه میخواستی از سوئیس زن بگیری در دهن فامیلو نمیشد بست که فلان کس عجب شانسی آورد تو زندگیش و چه دختری نصیبش شد. ولی این دختر طفل معصوم جواهر هم باشه همه میگن بابا افغانیه.
دختری که در ایران به دنیا اومدهدختری که زبانش فارسی هستدختری که از بعضی هموطنان ایرانی از نظر زبان و آداب و رسوم و ... به خیلی از ما نزدیکترهچطور شما با یک نفر از سویئس مقایسه می کنی سارا جان؟
مساله سنخیت و هم زبان و هم فرهنگ بودن مهمه یا مساله اعتبار پاسپورت؟ اتفاقا اگر این خانم از سوئیس بود من بهشون می گفتم تامل کنتفاوت فرهنگ و زبان و ... چیزی نیست که نادیده گرفته بشه.
البته اگر برای خوشامد فامیل ازدواج می کنه و یکی از معیارهای انتخاب همسرش این هست که کل فامیل راضی باشند بد نیست یک سفر هم بره سوئیس.
من سه تا دوست افغانی دارم ( یکی بزرگ شده ایران و دو تا بزرگ شده افغانستان) که خیلی هم باهاشون راحتم و از همه نظر مثل دوستان ایرانی من هستند. اتفاقا بعد از آشنایی با اونها بیشتر متوجه شباهت و نزدیکی فرهنگشون با ایرانیها شدم.
شاید بشه گفت ازدواج با یک افغانی مثل ازدواج با دختری از یک شهر دیگه در ایران هست. تفاوتها در این حد است.
نمی گم قطعا این ازدواج موفق و درسته. ولی قابل بررسی است و افغانی بودن اون دختر مانع جدی این ازدواج نیست.
- - - Updated - - -
اما این دوستمون هم بهتره روی حساب عشق و عاشقی تصمیم نگیرهمعیارهاش را مشخص کنه و بررسی کنه بعد تصمیم بگیره.