-
من یه سوالی دارم ازت. 99% افرادی که اینجا مشاوره میدن آدمای مذهبی و نسبتاً مذهبی ای هستن. در ضمن جامعه ی ما متاسفانه جامعه ای هست که راحت میشه افکارشون رو تحت تاثیر قرار داد.شما که انقدر مطالعه داری و داشتی و قانع نشدی اومدی اینجا که چی؟ بهت بگن دین خوبه و خدا خوبه و همه ی اینا هم هست و تمام فلاسفه هم چرت میگن بجز فلاسفه ای که طرفدار دینن؟! میخوای رویکرد "فکر نکن فقط هرچی میگن عمل کن" رو در پیش بگیری؟ نه من چیزی رو نفی می کنم نه تایید فقط میگم که انسان مغز داره و میتونه فکر کنه. اینهمه کتابم هست. چه بحثیه دیگه؟ اگه خلا داری و نمیدونی چطوری پرش کنی اون یه بحث دیگه ست. خیلیا میان با دین و مذهب خلا های زندگیشونو پر میکنن.به کرّات دیدم اینطور آدما رو.خوشبختانه اهل مطالعه هستی
-
سلام دوست عزیز . همون طور که در مورد فلاسفه مطالعه کردی و آثارشون رو خوندی ، در مورد دین اسلام هم مطالعه کن. مهمترین منبع اسلامی هم قرآنه . نمیگم بشین عربیشو بخون یا ترجمه فارسیشو. چون اون قدر عاقل و باهوش هستی که بدونی به ظاهر نباید توجه کنی. برو به سمت تفسیر قرآن . برو به سمت بررسی معجزه های قرآنی . تحقیقات علمی زیادی در این رابطه هست . بعد تحقیقاتی که انجام دادی بیا و مقایسه کن. مواردی رو که اشتباه بوده و در قرآن اومده . و عقاید و نظرات فلاسفه ای رو که اشتباه بوده و رد شده . اشتباهات قرآن رو با اشتباهات مکاتب و کتاب های فلسفس ای که خوندی مقایسه کن. در طول زمان هم بررسی کن. ببین چقدر از وعده های قرآن با پیشرفت زمان محقق شده و چقدر از نظریه های فلاسفه ای که در موردشون مطالعه کردی با پیشرفت زمان اثبات شده که درسته . بعد می تونی برای خودت نتیجه گیری کنی دوست خوبم
-
آرکادیا میدونی ریشه مشکلت کجاست"تعریفت ازعلم"کاملا اشتباست.این کلمه درتمام دنیا داره در معنای مجازی وغیرواقعی خودش به کارمیرود.(آلن اف چالمرز)این علمی که امروز در دنیا ازش بحث میشه معنای اصلیش"قاعده مندی"هست یعنی یک" هدف" تعیین میشود،قوائد رسیدن به اون به نام"علم"نامگزاری شده.مثل میل بشربه پرواز(هدف)تکنیکهاوقواعدساخ ت هواپیما(علم).حتی تمام علومی که الان هست همه به ناقص بودن خودشون اعتراف دارن اونوقت تو میخوای با این علوم ناقص(قواعد خاص)خدای کامل روتایید یاردکنی!!اگه قراربود ذات اقدس الهی به مهارعلم دربیادکه دیگه خدانبود.خداخودش عقل سازه؛ای عقل تو به باشی در دانش ودربینش یا آنکه به هرلحظه صد عقل ونظر سازد(مولوی )یکی از معانی اصلی علم حقیقی"اخلاق"هست؛ کل گزاره های اخلاقی.تازه هنوز۹۵درصدمغزناشناخته باقی مونده توازون ۵درصد نتیجه گرفتی!!یونگ که خودش روانشناس بودوخداروقبول داشت.مشکل بعدیت اینه که نگاه سطحی به مذهب داری اونم بادیدن ظواهرمذهبی اشخاص.اصول دین جزو سروغیب هست زمانی ارزشمنده که سربودنش باقی باشه اینجا بیشترقلب تصمیم میگیره.دوست خوبم ذهن مانیتور قلبه.کیس قلب خودته که تورواینجاکشانده.البته میشه باعقل هم چیزایی روثابت کرد اون عقل کلیست نه جزءنگر.مثل عقلی که تناقضات رو میپذیره مثل،شب وروز،گرماوسرما،خالق ومخلوق.برای اثبات عقلی قیامت هم شب وروزوسایه روشن بین این دور رو درنظربگیر(سایه روشن صبح وغروب بعدوقبل )شب نماد دنیا وروزنمادآخرت وسایه روشن نمادبرزخ.هرچند من خودم ترجیح میدم اصول دین روباقلبم(عقل دل) قبول کنم چون عمقش بی نهایته وعقل جزء نگر توانش رونداره مثل همون زمان بچگی.الان تو نگرانی آندره ژید ازدستت ناراحت بشه یا خدا؟؟؟که داری دربرابرندای قلبت مقاومت میکنی
-
همه ی جوابها رو چند بار خوندم .....
هنوزم سرگردونم .... ببینید مسائلی مثل آخرت ، پیامبران ، خداو فرشته ها ، در نظر مردم جامعه ما یک تقدس خاصی دارند یک نوع طنطنه ی متعال و همین باعث میشه نسبت به این مسائل متعصب بشیم .......
بعضی با آوردن آیات قرآن سعی دارند منو قانع کنند ... ولی اون تقدس و اون حریم و احترام دیگه برای من شکسته شده و به هیچ وجه دیگه در من حسی رو بر نمی انگیزه .
بزارین به اصل آفرینش اشاره کنم .... به نظر شما این منطقیه که یک نفر (خداوند) انسان ها رو تو آسمان هفتم با گل درست کرده باشه .... یا اینکه این موجود (انسان) در طی یک بازه ی زمانی بسیار طولانی از موجودات بسیار ساده تکامل یافته باشه و به خاطر سازمان پیچیده ای به نام "مغز" به این پیشرفت رسیده باشه ؟؟؟؟؟؟؟
این منطقی نیست که انسان بدوی و اولیه با "مغز" خودش در مورد اینکه از کجا امده و به کجا میره ، مفهوم عدالت ، حقیقت و .... غور و تفکر کرده باشه و به خاطر کمبود علم و آگاهی مسئله ی "دین"و "خداوند" رو علم کرده باشه ؟؟؟؟؟؟؟
-
به قول شاعراین کهنه کتابی ست که اول وآخرش افتاده است نه داستان bing,bangتوانسته با قطعیت چیزی بگه نه "تکامل داروین واسید نوکلئکهای اولیه کناراقیانوس.هر روزیه نظریه میاد.الان هم مگربه پیشرفت نرسیدیم؟بازم عدالت وصداقت و وفای به عهد مهم وحیاتیست.اگرمعیار"پیشرفت وعقب ماندگی"درپذیرش بود باید الان کنارشون میذاشتیم.آرکادیا داری با علم ناقص نتیجه خطرناکی میگیری.بیشتر مطالعه کن یاخودتوبسپار دست ندای قلبت(به نظرم این بهترینه)اگه شخصیت منزوی و غیراجتماعی داری حتما واردجامعه شو.اگرم داری دست وپامیزنی گناهی روغیرگناه کنی به اون مساله هم توجه کن.برادرمن اونایی که نسل کشی میکنن ومیلیاردی پول مردم روبالامیکشن باید به خاطر فرارازاحساس گناه خداوقیامت روانکارکنند،داری به خاطرکی اینقدخودتو عذاب میدی؟تازه انسان بدوی به خاطرتوهمات مابدوی هست چون اونو از روی آثارکم به جامونده میشناسیم خودشو ندیدیم که
-
آره آدم منزوی و عزلت گزینی هستم ... بیش تر دوس دارم تو دنیای خودم باشم و توی تفکرات خودم .....
فک کنم بهترین پاسخ رو شما دادین .... باید به زندگی برگردم .... باید به فکر کنکورم باشم و آینده باشم ...
از شما دوست نویافته و ارزشمندم بی نهایت تشکر میکنم ، دوستی که تا حالا ندیدم و معلوم نیست چند کیلومتر از من دوره :72: .... از مدیران سایت هم بخاطر این سایت فوق العاده تشکر میکنم ....
چیزی گم است در من ، از آرزو فراتر
مانند جان شیرین زان نیز پربها تر
در جستجوی اویم یا در سراغ اکسیر ؟
من هرچه خسته پاتر ، او نیز کیمیا تر !
-
...و او خداست...آرکادیامن خیلی مطالعه کردم هم این وری(رد)هم اون وری(قبول).بالاخره باید جواب بعضی سوالات روگرفت به شرط اینکه اون سوال هم درست باشه تا بشه بهش جواب داد.امااینقد که مطالعه کردم هیچکدوم ارزش "اشکی"که دربرابرخداریختم نداشت.پرازمعنی غیرقابل بیان.به همین خاطر میگم ارزش بازگشت" قلبی "زیاده....................................... .................................................. .................................................. .......اطراف ما معتادهست.دکترها میگفتن سرطان درمان داره ولی اعتیادنه.همون معتادها با خدادرمانی نجات پیداکردن اگه به قول بعضی فلاسفه دروغه این چه دروغیه که معجزه میکنه.یه کارتن خواب رو برمیداره بهش ارزش وشان میده به زندگی برش میگردونه کارتن خوابی که تمام نخبگان اجتماع (وفلاسفه)ازش ناامیدمیشن.............................. .................................................. .................................................. .....خوشحال شدم هنوز آرکادیای درونت بیداره موفق باشی