خیلی ممنون از همه ی شما عزیزان :72: خیلی کمکم کردین :72::43:
زیاد قیافه معیار اصلیه من نیست و حالا که فکر میکنم ایشون خصوصیات دیگری داره که دیگه خیلی زیبا نبودنش زیاد به چشم نیاد !
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ممنون از همه ی شما عزیزان :72: خیلی کمکم کردین :72::43:
زیاد قیافه معیار اصلیه من نیست و حالا که فکر میکنم ایشون خصوصیات دیگری داره که دیگه خیلی زیبا نبودنش زیاد به چشم نیاد !
شما فرمودین خیلی دوستش دارید! خوب این عالیه...ولی درکل دنیای بی معرفتی شده.... امروزه همه عاشق از خودشون باکلاس تر و خودشون خوشتیپ تر شدن...غافل از اینکه اون خوشگله عاشق از خودش باحالتر شده...من به شخصه نظرم اینه هیچ چیز مهمتر از زیبایی زن نیست:43:
ظاهر طرف اگر براتون خیلی مهمه بهتره فاکتور های دیگه اون رو مد نظر بگیرید شاید طرف ظاهر جذابی نداشته باشه ولی ببینید آیا اخلاق اون رو میتونید تحمل کنید (راه های زیادی وجود داره که میشه فهمید طرف مدیریت خشم اش در چه حدی هست) ؟ قر قر میکنه؟ در چه حد؟ پول بهش میدید چطور رفتار میکنه؟ میتونید مسئولیت کل خرج رو بهش محول کنید؟ میتونه کمک حال شما در سختی باشه (با امتحان کردن)؟ خلاقیت این کار ها با خودتونه...
با عرض پوزش بنده Stalker نیستم که 2 پست شما رو مورد هجوم قرار میدم....
اینکه دختری زیبا رو نمیشه یا سخت میشه کنترل کرد بر میگرده به تربیت خانواده طرف، یادت باشه زن زشت نداریم اون دید ماست که این جنس رو تفکیک میکنیم با این حال بنده مخالف مقایسه افراد هستم.