-
elnaz جون درک میکنم ، خیلی از مردها این اخلاقیات رو دارن ، منم همچین مشکلی رو دارم عزیزم ، ما نمیتونیم همسرامون رو تغییر بدیم ولی میتونیم با تغییر رفتار خودمون روی رفتار همسرامون هم اثر بگذاریم .
ولی من با تنها روشی که تونستم زندگیم رو کنترل کنم اینه که فقط سکوت کنم .
میدونم سخته توی اون شرایط آدم نمیتونه توهین رو تحمل کنه ، ولی این سکوت کردن مزایای خیلی خوبی داره .
یکی اینه که دیگه شما مقصر نیستی ، و اصلا لازم نیست که برای آشتی کردن پیش قدم شی . مطمئن باش همسرت هم از کار خودش پشیمون میشه و خجالت میکشه .
دوم اینکه با سکوت شما همسرت هم خیلی زودتر آروم میشه , و احترام ها از بین نمیره .
همسرت هم به مرور زمان یاد میگیره .
وقتی همسرت بی احترامی کرد و شما سکوت کردی ، به هیچ عنوان برای آشتی پیش قدم نشو ، ولی زندگیت رو طبق روال معمول انجام بده ، آشپزیت رو کن ، تمام کارات رو انجام بده ، یعنی قهر نباش ولی لازم نیست منت کشی کنی و سر جات کنار همسرت بخواب ، خیلی عادی ، خودش سر صحبت رو باز میکنه .
-
این رفتارو تو دوره نامزدیم باهاتون داشت؟
اون موقع چجوری باهاش برخورد میکردی؟
مشکل ایشون از اونجایی که تو خونواده شکل گرفته ریشه ایه و باید اروم اروم با رفتارای مناسب و صحبت کردن باهاش این خصلتشو توش کمرنگ کنی .اثرشو تو زندگیت میبینی
-
ممنون كه جواب دادين . راستش توي دوران عقد و نامزدي ما از هم دور بوديم. شهرامون خيلي از هم فاصله داشت و ما ماهي 1 بار همديگرو ميديديمو فرصتي براي اين بحثها نبود . ولي كم كم مشكلات بيشتر شدن . قبلا هم گفتم همسرم خصوصيات مثبت هم زياد داره واقعا به فكر زندگيه. كاريه و قابل اعتماد از هر نظر تنها موردي كه اذيت كننده شده رفتار پرخاشگرانشه كه خوب اگر خودم آدم آرومي بودم قطعا تحمل بيشتري ميكردم. مشكل اينه كه منم واقعا تو اين مدت عصبي شدم و تحمل توهين روندارم. دوست دارم بيشتر از اينها دركم كنه. وقتي با هم از سركار ميرسيم خونه بياد كمكم كنه تا منم زودتر كارهام تموم شه و استراحت كنم. اگر اعتراضي كنم معمولا جوابش اينه كه اگر نميتوني انجام نده. يعني غذا درست نكن خونه رو مرتب نكن ولي از منم نخواه كمك كنم چون خستهام
- - - Updated - - -
مشکل ایشون از اونجایی که تو خونواده شکل گرفته ریشه ایه و باید اروم اروم با رفتارای مناسب و صحبت کردن باهاش این خصلتشو توش کمرنگ کنی .اثرشو تو زندگیت میبینی[/QUOTE]
واقعا ميشه اثرش رو ببينم؟ گاهي فكر ميكنم كه هرگز حاضر نيستم بچهاي داشته باشم دوست ندارم تا با اين خصلتها بزرگ بشه.