-
آخه اون محل کارش طوریه که به بانک دسترسی نداره و من که وسط شهرم باید کارهای بانکی رو انجام بدم البته حق با شماست ولی دست خودم نیست همینکه میبینم قهره یا نارحته اختیار از دستم میره میخوام هر طوری شده باهام آشتی کنه الان میگی چی کار کنم خونه که رفتم باهاش چطوری برخورد کنم که نه قضیه بدتر بشه نه بعدش خودم پشیمون بشم به نظرت بابام برای رفع سوئ تفاهم زنگ بزنه بهش؟ بخدا عقل خودم دیگه کار نمیکنه حداقل شما کمکم کنید
-
عزیزم منم سرکار بودم سرم شلوغ شد ببخش که نتونستم بازم جوابتو بدم برام بنویس رفتی خونه چی شد انشاالله خیر باشه
-
مرسی ترانه جان باز طاقت نیاوردم بهش زنگ زدم ولی قطع کرد نمیدونم یا انقدر ناراحته که نمیخواد باهام حرف یزنه یا یه خورده بهتر شده که نخواست با بد اخلاقی باهام حرف بزنه با داداشش حرف زدم خیلی بهم روحیه داد تازه فهمیدم اون حرفایی که شوهرم میگفت خیلی اعغراق داشته توش و داداشش خیلی مختصر تر گفته و شوهرم برای اینکه مجوز بیشتری واسه ناراحتی و داد و بیداد داشته باشه یه خورده گذاشته روش تحویل من داده
- - - Updated - - -
از کارشناسای سایت خواهش میکنم یه راهی جلو پام بذارید به خدا دیگه کم آوردم میترسم باز یه اشتباه دیگه بکنم الا بهش اس ام اس دادم که صبح که رفتی بالشتو بغل کردم و سر اینکه چرا مسائل مادی باید انقدر از هم دورمون کنه ؟
به نظرتون اشتباه کردم ولی قصدم اینه زودتر شرایط عادی بشه اونوقت راحتتر میتونم حرفامو بهش بگم شاید هم تونستم راضیش کنم بریم پیش یه مشاور
-
عزیزم من مجردم و تو همچین شرایطی نبودم که بخوام راهنماییت کنم ولی دوتا لینک زیر رو میذارم برات تا بخونی .حتما بهت کمک میکنه
با خشم این آدم چه کنم ؟ | سایت دکتر شیری
توصیه هایی برای کنترل خشم در زندگی زناشویی
-
مرسی سیمین دخت حتما میخونم
-
مهنازخانم
منم درسته یه مردم ولی از خانمم وقتی بی مهری میبینم خیلی رنج میکشم..
یه عده افراد هستن که محبت کردن براشون مشکله چون مغررون چه مرد چه زن
بهترین کار بی محلی و سکوت در برابر عصبانیته...
-
دقیقا شوهر منم به شدت مغروره حتی اسم منو هم صدا نمیزنه چه برسه به ابراز محبت و ..... من آرزوم اینه یه بار اون تو گفتن دوستت دارم پیشقدم بشه یه بار تو بغل کردن و گرفتن دست پیشقدم بشه شما که یه مردین اینو جواب بدین یه مرد میتونه با محبت زیاد همسرش و قهر نکردنش ازش زده بشه یا کم اهمیت بشه در نظرش؟
-
بخدا خانم اگه خانمم یکی از این کارای شما رو میکرد برام ( گرچه توی عقدیم ) ولی دربست در اختیارش بودم ولی نیست... یه بار نشده درست دستمو بگیره
باهاش دیشب رفتم بیرون حتی کنارم راه نمیره و همش یا جلو یا عقب راه میره که باید خودمو باهاش تنظیم کنم.
نمیگم محبت نمیکنه اتفاقا یه وقتایی اینقد بهم میگه عزیزم و دوستت دارم و تو خیابون بازومو چنان میگیره ولی یه وقتایی حتی از حرف زدن هم ابا میکنه باهام و فقط میگه غر نزن غر نزن..
دمدمی مزاجه همسر من ولی شوهر شما کلا بی احساسه نسبت بهتون... میدونم خیلی اذیت میشین من وقتی اینطوری میشه ینی سرد میشه اگه یه کلام بهش بگم چته میگه هیچی نیست ولی بعدش باید کلی دعوا کنیم سر همین.. نمیتونم ساکت باشم اخه حرصم در میاد فک میکنم بهم دروغ میگه که دوسم داره شما درک میکنی چی میگم اگه شوهرتون بگه عاشقتم ولی رفتارش همین باشه چه معنی میده؟
راستی اگر دوست داشتین تاپیک من رو هم بخونین
شک به همسر و رفتارهای نامناسب او
-
عجب اقا داماد بدی هستن که ای کاش پیشم بود حالشو میگرفتم :311:
بابا چرا دنیا رو برا هم تلخ میکنید توی زندگی ممکنه 10000000بار دعوا و دلخوری پیش بیاد اما پیروز و سربلند کیه؟؟؟؟اون کسی که زود ببخشه طرفو زودم بره اشتی کنه(خودمم مغرورم ولی باید ببینی که شوهرتون چرا از دستت ناراحته خوب)
براش یه نامه بنویس که اخه عزیزم چرا با من حرف نمیزنی ناراحتم هر شب گریه میکنمو و از این حرفا تا ببینی مشکل کار چیه از چه حرفی نگران شده شایدم روزه فشار اورده بهش یا اینکه شما اصرار به گرفتن روزه داشتید؟؟؟؟راستشو بگو ها
ولی فکر کنم اون وام خیلی رو اعصابش رفته بوده حقم داره بخدا خیلی سخته وام گرفتن و اینکه اگه جور در نیاد به کلی اعصاب ادم خورد میشه مثلا ببین وقتی که چک من پاس نشه زمین و زمان و میریزم به هم اما تو جسم و روح خودم اخه کسی که اومده از من پول گرفته و چک داده چرا سر موقع پاسش نمی کنه زوره برای یه ادم دیگه هر کسی هم بیاد اون موقع به من حرف بزنه فقط میگم برو یا بیرون یا فعلا با من صحبت نکن چجوری بگم به کسی بی احترامی نمی کنم با کسی قهر نمی کنم ولی شوهر شما علاوه بر اینکه هم اعصاب خودشو میریزه به هم اعصاب اطرافیانشم میریزه به هم که این کار درست نیست شما هم یکم بیشتر درکش کن خانواده هارو در جریان نزار که زنگ زدی به داداشش شوهر شما هم تا امروز فردا اروم میشه نترس و ترس و هم به خودت راه نده
در مقابل سوالی که از نفر قبلیمون ممی عزیز که هم اسم ماست پرسیدی باید عارض بشم خدمتت که بله هیچوقت شوهرتونو لوس نکنید در مواقعی که حس میکنید داره فراتر از احساسات پیش میره بزنید تو ذوقشون این کار معکوسه فکر میکنید که ازتون می رنجند ولی بیشتر تمایلشون به برقراری روابط عاطفی می شود
شما هم نباید 24 ساعت کامل بهش بگی عزیزم شما هم بعضی اوغات اسمشم صدا نزن تا بدونه 1 دیگ اش چقدر روغن داره
- - - Updated - - -
در ضمن رابطه ایشون با خانواده شما و فامیلاتون در چه حده؟؟؟؟بی احساس و سر و ساکت؟؟؟یا شلوغ و خوش برخورد؟؟؟
-
ميتونم بپرسم چقدر وام ميخاستين بگيرين؟ شايد بشه كمكتون كرد دوست عزيز