-
دختر خانم چه خصوصیاتی دارند که شما ایشون رو انتخاب کردید؟ آیا آشناییتون سنتی بوده ؟ در مورد حق کار و تحصیل به نظرم در دنیای امروز مثل حق سواد و بهداشت در 100سال پیش می مونه. یعنی یک حق طبیعی هست. اما اول بگید که در حال حاضر سطح تحصیلات هر کدوم از شما چیست و آیا شما هم قصد ادامه تحصیل داری؟ اگر بله هر کدامتان تا چه مقطعی قصد دارید ادامه تحصیل بدهید؟ آیا شما در مورد کار ایشون صحبت کردید؟ یعنی ایشون الان شاغلند؟ اگر شاغلند آیا شما با شغل ایشون مشکلی دارید؟ آیا ایشون در مورد اینکه حقوقشون رو چطور می خواهند خرج کنند با شما صحبت کردند؟
-
به نظرت یعنی باید قبول کنی ؟
چی فکر کردن راجع به شما و دخترشون که اینجور نظر دادن ؟
مهریه و طلاق :311:
مردم خیلی رو دارن به خدا
-
میپرسیدی مگه نمیگن شریک زندگی وزندگی مشترک پس من این وسط چیکارهستم؟
-
خیلی خیلی ممنونم از همه دوستان :43:
برام جالبه که حتی خانم ها هم به این شرایط اعتراض دارن .
شاید باورتون نشه اما آخرین جلسه خواستگاری من تمامه این حق ها رو به دختر خانم دادم بعلاوه 114 سکه اما بازم گفتن نه :81:
تمامه توجیهشون هم اینه که داماد اولولشون دقیقا با همین شرایط بوده :161:
من و این خانم هم کلاس هستیم یونی و سال سوم کارشناسی ، میگن ما هیچی نمیخوایم و هیچ انتظاری نداریم ولی شرایط همینه .
کلی حرف زدم که به خدا این شرایط یه طرفست ، حتی چند تا محضر ازدواج رفتم و سوال کردم وبهم خندیدن و گفتن اصلا منطقی نیست :305:
حتی به این خانوم پیشنهاد دادم همراه هم بریم چندتا محضر با هم دیگه و از نزدیک سوال کنیم که این شرایط منطقی هست یا نه
واسه همین باز گفتم بیام اینجا هم سوال کنم که الان من دارم سخت میگیرم یا اونا چون خیلی وقت ها شده این خانم گفته تو این شرایط و قبول کن من پشتت هستم و ما همو دوست داریم و هیچ مشکلی پیش نمیاد :54:
حالا یه جوری شدم که اصلا چی درسته و چی غلط :47:
خانوادم میگن این جای اولیه که رفتی خواستگاری بیا چندجا دیگه بریم و خودت قضاوت کن که دیگران چه شرایطی دارن و چطور برخورد میکنن :305:
لعنتی عاشق شدن قبل از خواستگاری رفتن خیلی عواقب داره اینم یکیش :54:
- - - Updated - - -
deljoo_deltang
ببین دوست عزیز ، من هم اصلا با این حق و حقوقات مشکلی ندارم ، من مرد سالار و دیکتاتور که نیستم ، من میگم آقا یا سنتی و ایرانی ازدواج کنیم یا اگه میگیم اینجوری حقوق زن نادیده گرفته شده مدله خارجی ازدواج کنیم و من به این خانواده گفتم که هر دو مدلشو پا هستم اما اینا هردو تا رو با هم مخلوط کردن و هر دو رو با هم میخوان :302:
من حاضرم حق طلاق و تحصیل و کار و سکونت و تقسیم اموال رو بدم ولی دیگه با دادن این ها دیگه مهریه معنا نداره آخه :161:
ولی میگن نه همشم تقصیر داماده اولشون هست که من نمیدونم رو چه حسابی با این شرایط ازدواج کرده :102:
دیگه موندم توش به خدا :47:
- - - Updated - - -
omid65
نه دوست من ، 12 مورد که طبق قانون جزو شروط ضمن عقد هست و اگر یکی از این 12 مورد وجود داشته باشه زن میتونه یک جانبه طلاق بگیره .
اما حق طلاق متفاوته ، یعنی پسر به همراه دختر بعد از عقد میرن دفتر اسناد رسمی و پسر یه وکالت به دختر میده که هر زمان که بخواد بدون نیاز به حضور پسر طلاق بگیره و نکته ی ظریفش اینجاست که زن هم انگار میتونه بره از مرد طلاق بگیره و هم مهریه بگیره ! :305:
دیگه تو این مدت این قدر راجع به این مسائل تحقیق کردم که وارد شدم :302:
-
مرسي سبحان .من باشم حق طلاق و حق سكونت رو قبول نمي كردم . مهريه هم خيلي بالاست .
-
مهریه هرچقدرکه بالاباشه دادگاه دیگه بیشتراز114تانمیده بزاراوناخودشون روبکشن مشلابگن2000تا داداگاه دیگه بیشتراز114تارونمیده والله من که کم نوشتم پدرشوهرم اعتراض کردکه چرا کم می نویسی اما ازاونی که میگه حق طلاق روبه من بده بترس بشین یه روزجلسه های دادگاه طلاق رونگاه کن ببین همین زنان چندوقت بعدمهریه اشون روبه اجراگذاشتن وطلاق گرفتن اون مردروبدبخت بیچاره کردن البته اون مرداحقشونه چون بی فکرمیرن جلووخودشون دارن می بینن که این شرایط عاقلانه نیست وفقط قول دوست دارم خانم رومی خورن خوب اگه واقعا مردرودوست داره مهریه اش روآب بزاره نه یه عالمه سکه
-
به نظرمن عوض اینکه وقتتون روصرف فکرکردن راجع به مهریه وحق طلاق بکنیدبااون خانم چندجلسه پیش مشاوروروانپزشک بریدوبخواهیدازهرلحاظشمارو بررسی کنن مبادااختلال شخصیتی داشته باشه این توصیه منوجدی بگیریدفکرنکنیدقیافه طرف دادمیزنه مشککل داره من بعددوسال تحمل کردن فهمیدم همسرم مشکل داره وبامشاوره درست میشد ولی دیگه دیرشده ودارم طلاق میگیرم.
شماهم دنبال پیداکردن شناخت واقعی باش .
-
ماشالله شما دارین ازدواج میکنین یا معامله؟! هم شما هم خانواده ی اون دختر. چقدر تنزل کرده سطح اخلاق و ازدواج. این چه ازدواجیه آخه؟ ازدواجه یا قرارداد ترکمانچای؟!؟!؟!
-
آقا تو یه چند قدمی از من جلوترییی! از من خونه و ماشین هم می خواننن !!! :))
البته فعلا کار به بحث در این موارد نکشیده ببنیم بعدا چی می شه!