ازت ممنونم ليلا جون:43:
نمایش نسخه قابل چاپ
ازت ممنونم ليلا جون:43:
بچه ها رفتم دوباره مقالش رو ديدم،ديدم كسي زياد نظر بخصوصي نداده در حد 6 تا نظر بود از اون دختره هم خبر نبود بعد فرداييش رفتم ديدم نوشته:من نمیدونم شما چرا همتون ناراحت شدین من یه کم از خودم تعریف کردم؟
من با اونكه از دستش ناراحت بودم ولي دلم سوخت خواستم نظري بدم ولي منصرف شدم.چون ميدونستم يا جواب نميده از يه طرفي ام دلم رضا نبود.
نميدونم چرا بدلم افتاده بود اون دختر بازم مياد ولي پيش خودم عهد بسته بودم كه بروي خودم نيارم و چند مدت بود آرومم شده بودم و البته تا امروز فكر نميكردم همچين آدمي باشه.
ديدم اون دختر به فرانسوي يچيزي براش نوشته كنجكاو شدم بدونم چيه رفتم معني كردم.نوشته بود:دوستی مثل تو افتخار است.* گرانبهاي من. اونم جوابشو داده:مرسي فلاني،تو بهتريني.عشق من.
انقدر اون لحظه تو شوك بودم كه باورم نميشد.اين آدم منو به مسخره گرفته باشه.باعث شد بزنم زير گريه.دلم خيلي شكست.بمن پيام مبهم ميده بعد ميرم تو مقاله هاش نظر ميدم پشيزي احترام نميزاره.
بعد اين موضوع رفتم نماز خوندم موقع نماز چشمام پر اشك شده بود.بعد نماز بخدا گفتم خدايا من خيلي دلم شكست.درسته باهاش دوست نبودم و درحد اينترنت بود ولي من براي من ارزش قايل نشد حتي فقط به عنوان غريبه.پيش خودم گفتم اگر من همين پيام رو بهس داده بودم هيچي در جوابم بهم نميگفت.
نميدونم ميخواد چي رو ثابت كنه؟اصلا چرا وقتي نظرم براش ارزش نداره بهم دعوتنامه ميده؟ميخواد چي رو به رخم بكشه؟
فقط خواهش ميكنم نگين حساسي چون حتي براي پدرم خواهرم تعريف كرد خيلي ناراحت شد.
نميدونم اون خانم باهاش دوسته يا اصلا چند تا شايد از اينا داشته باشه ولي من اگر جاي اون بودم انقدر بي جنبه بازي در نمياوردم هر چيزي ميخواستم به هر كي بگم حداقل تو ملا عام اينكارو نميكردم.
سلام سپیده جان:43:
- - - Updated - - -
عزیز دلم از کجا مدونی اون آقا چه نیتی داره؟از کجا معلوم اون دختر ساده هم درگیرش نشده؟شاید دیده از شما چیزی بهش نمیرسه رفته دنبال اون .الان به امن میگه عشقم بعدها هم به یکی دیگه میگه عشقم:43:
- - - Updated - - -
بابا ایا کارشون سر کارگذاشتن دخترای معصوم هستش.به نظرو کلا ولش منی بهتره .ارزش این ناراحتیارو نداره عزیزم:43:
سلام
به قول یکی از دوستان بعد چند سال عشق و علاقه میذارن میرن
ببین الان توی زندگیا ازدواجایی که با عشق شروع میشه بعد مدتی میشه جنگ و دعوا پس توقع نکن توی محیط مجازی کسی پایبند باشه به شما و حتی شما به اون.
منم با اینکه پسرم ولی توقعم همین بود ولی چند بار اینطوری ضربه خوردم و حتی خانمی بود که با همین رفتاراش منو میخواست جذب کنه ولی یهو بی محلی میکرد. این رفتارا مال کساییه که معمولا با چند نفر همزمان رابطه دارن و دوست میشن و هر وقت یکی دلشون رو زد میرن سراغ بعدی
من خودم یک دوستی داشتم توی دانشگاه که با دو تا دختر دوست بود و پول از یکیشون میگرفت و برای اون یکی کادوی تولد میخرید. پس زیاد به این رابطه ها توجه نکن چون معمولا خیلی پوچه. کسی که شما رو بخواد اصلا به کس دیگه توجه نمیکنه...
محمد جان مثال خوبی زدی
دقیقا منم این مدل آدمهارو دیدم,از یکی میگرفت به اونیکی میداد
اره زیادن...
سپیده خانم مراقب اینطور دوستی ها باشین که این روزا اصلا نمیشه به هیچکی اعتماد کرد.
فقط یه چیز میتونه ادم رو حفظ کنه اونم عزت نفس بالاست که باید داشته باشین تا هر کسی نتونه بهتون راحت نزدیک بشه
موفق باشین
خدایا، تنها تو را می خوانم و نه غیر تو را که چون غیر تو را بخوانم، محروم خواهم شد.
جز به تو امید نمی بندم که چون به غیر تو امید بندم، ناامید خواهم شد.
بارالها، ای لطیف و ای بخشنده، هر نعمت و نکویی از آن توست و هر حاجت به دست تو برآورده می شود.
پس ای مهربان، مقام یقین و حسن ظن به حضرتت عطایم فرما،
و امیدواری به رحمتت را در قلبم پایدار کن و رشته امیدم را از غیر خودت پاره کن که جز به تو امید نبندم و جز به تو اعتماد نکنم.
عامين يا رب العالمين
سلام
ليلا جون و آقا محمد ازتون خيلي ممنونم كه كمكم كرديد خيلي ازتون ممنونم.:43:
من پيش خودم گفتم اينترنته ديگه ميتونه به هر كسي كه بخواد بگه عشقم.اون لحظه خيلي دلم شكست و تو شوك بودم.
داشتم به اين قضيه فكر ميكردم(چون من عادت دارم تا يه قضيه رو تو ذهنم حل و فصل نكنم دلم آروم نميشه) كه اصلا شايد اين آقا با خيلي ها همينطوري باشه.اگرم اينطور نباشه و خواسته اذيتم كنه خدا اون بالا سر شاهده همه چي بوده. ديگه دلم رضا نميده كه جوابشو بدم.
ديگه اون ذهنيتي كه داشتم نسبت به اين آقا از ذهنم داره پاك ميشه.
بهش آخرين بار گفتم تو چت كه من فعلا وقت ندارم فرانسه كار كنم ولي باز چند وقت ديگه مزاحمتون ميشم تا كمكم كنيد ياد بگيرم.ولي نميدونستم همچين آدميه.اصلا باورم نميشه كه كسي كه بقول خودش انقدر اهل دانش و موسيقي و آرامش باشه بخواد با احساسات ديگران بازي كنه.
من هميشه سعي ميكنم تو محيط اينترنت با كسي زياد صميمي نشم حتي اگر اون آدم بنظرم خيلي خوبم بياد.
ديگه بهش نميخوام فكر بكنم يكم سخته چون دلمو شكست ولي وقتي بهش فكر ميكنم حالم بد ميشه.
خوشحالم از اينكه دوستاي خوبي مثل شماها دارم :43:
:72:
خواهش میکنم سپیده جان.شمام یکی هستیم مثل ما,مشکل شما مشکل ما هم ستش
عزیز دلم این روزا توعالم واقیعیت با احساس هم بازی میکنن چه برسه به دنیای مجازی
دختر بودن یه نعمت شیرینه که خدا به ما داده و ما هم باید پاکی و صفای دختر بودنمون رو حفظ کنیم
عزیزم همیشه مواظب روابط خودت باش چه تو نت چه خارج نت
خودت پاکی فکر میکنی همه هم مثل خودت هستن در صورتیکه نه عزیزم,دنیا خیلی بدتر از اونچیزی است که منو شما و دیگر دختران میبینن عزیزم
من موندم چه سایتیه توش به هم درس میدن؟چندبارم پرسیدم جواب ندای ,خیلی متعجب هستم که چرانمیگی؟:162:
امیدزارم دیگه به اون آقا فکر نکنی و برات مهم نباشه
انگار نه انگاااااااااااااااااار عزیزم:43: