سنجاب عزیز, مرسی از راهنماییت :72:قبول دارم که اشتباه کردم اما حالا چیکار کنم که بیشتر از این کار خراب نشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سنجاب عزیز, مرسی از راهنماییت :72:قبول دارم که اشتباه کردم اما حالا چیکار کنم که بیشتر از این کار خراب نشه؟
لطفا یک اس ام اس به همسرت بده و بگو امشب حالم خوب نیست می خوام اینجا کمی آروم تر بشم ان شاالله فردا صبح که بهتر شدم برمی گردم.
فردا صبح که ایشون سرکار هست کمی خرید بکن برو خانه ات یک غذای خوب برای خودت و همسرت درست کن
واصلاً اصلاً ..... اصلاً در مورد این موضوع دیگه صحبت نکن. و از این به بعد هم حواست باشه که وقتی همسرت عصبی
و پرخاشگر شده شما آرام باش و هیچ بحث یا چالشی را بهیچ وجه ادامه نده.
بگذار چالشها و مشکلات در شرایط آرامش هردو شما بصورت محبت امیز و بدون لجبازی و قهر و با صحبت حل شوند.
در ضمن یک کار و فعالیتی را با جدیت دنبال کن که وابستگی به همسرت اینقدر شدید و اعصاب خوردکن برای خودت و همچنین او نشود.
موفق باشید.
یعنی اگه این کارو بکنم به نظر شما واسه بی محلی هاش تشویقش نکردم؟ این عادتش نمیشه که بگه من هر بلایی سر این زنم بیارم مهربونتر میشه که بدتر نمیشه؟
- - - Updated - - -
دوستان خوبم کامروا و مهران21 عزیز میشه شما هم نظرتون رو بگید و کمکم کنید
- - - Updated - - -
دوستان خوبم کامروا و مهران21 عزیز میشه شما هم نظرتون رو بگید و کمکم کنید
خیلی بده که بهت نگفت نرو الان هم نمیاد دنبالت نمیخوام بدبینت کنم من اگه این چیزا رو بلد بودم زندگی خودم رو درست میکردم ولی انقد میدونم خیلی سخته رو غرورت پا بذاری تصمیم با خودته شاید با لجبازی بدتر شه خصوصا که تا حالا تو نازش رو میکشیدی سخته براش یکدفعه میدون رو خالی نکن که خودش بیا همین که گفته برگرد یعنی خیلی با خودش کلنجار رفته اینا رو میگم چون منم همینطورم تا حالا همش شوهرم منت کشی کرده برام زور داره بهش بگم اگه بگم بیشتر ازش بدم میاد نباید یدفعه همه بار رو بندازی رو دوشش مثلا این وقت شب بهش میگفتی بیا دنبالم میخوام بیام پیشت که مجبور شه خودش بیاد نه اینکه تو خودت بری یا اگه خودت رفتی و بازم به کاراش ادامه داد فقط یه کلمه بهش بگو که چون تو شعور بیشتری داری و بزرگی بیشتری داری میبخشی بذار فکر نکنه منت کشی بده و کوچیکش میکنه!!!
یعنی اگه این کارو بکنم به نظر شما واسه بی محلی هاش تشویقش نکردم؟ این عادتش نمیشه که بگه من هر بلایی سر این زنم بیارم مهربونتر میشه که بدتر نمیشه؟
- - - Updated - - -
ای بابا
چرا ستاره باید کوتاه بیاد؟
چرا همیشه باید ما کوتاه بیایم؟ ماه رمضون برا مانیست مگه؟ ما گشنه و تشنه نمیشیم؟ ما غیر ادمیم که گرسنگی بهمون فشار نیاره؟
یه بارم اونا دوسمون داشته باشن.
چرا نگفته نرو؟
اگه گشنگی بهش فشار اورده چرا بعدش عذر خواهی نکرده؟
میخوام نباشه این غرور لعنتی که بخاطرش زنا باید انقده داغون بشن
اصلا برای خودتون مشخص هست که دقیقا به چه علتی خونه رو ترک کردین؟؟!!اینجوری باشه کل زن و شوهرهای دنیا باید نصف عمر زناشوییشون رو خونه باباهاشون سر کنن
خودت یه اشتباه رو انجام میدی و خودت هی کشش میدی وخودت هی بهش اصرار میکنی و بعد هم خودت با خودت قهر میکنی و میری خونه ی بابات و اونجا بازم دلت واسه تکرار اشتباهات خودت تنگ میشه و.....
من تایپیک های قبلی شما رو دیدم و یه موضوع مشترک بینشون بود وابستگی بیش از حدت به شوهرت و انحصار طلبی مطلق و خلاصه شدن تمام زندگیت در شوهرت و....
بابا بنده خدا رو ولش کن بذار یه نفس بکشه!!مگه تو اصلا فرصت ابراز علاقه میدی که بخواد پیش قدم شه؟؟
چشمات مطلق زوم کرده رو شوهرت
یه فریاد رو ببین تا کجا بسطش دادی!!!
از کاه کوه ساختی
راه اصلاح زندگیت تغییر خودته نه تلاش برای تغییر شوهرت
حالا میخوای یه شبه همه چی درست شه؟؟پاشدی اومدی خونه ی بابات و فکر کردی با اینکار کل زندگیت کن فیکن میشه و شوهرت اخلاقاش عوض میشه؟؟نمیشه
اون چیزایی که میخوای بهش برسی نیاز به همت و زمان و تلاش برای تغییر خودت داره!!!تا وقتی همه ی نگاهت و خوشیت و ناخوشیت و....تو شوهرت خلاصه میشه وضعیتت ادامه داره
حالا پاشو برو خونت و برای افطار یه چیزی درست کن و خونه رو مرتب کن و سرو سامان بده و بعد بیا اینجا که راه بهت یاد بدن,هر چند قبلا هم بهت گفتن و گوش ندادی
بازم خود دانی
واضحه که کم محلی کرده بهتون و داره کم محلی میکنه. من تعجب میکنم چرا شما رو تشویق به کوتاه اومدن میکنند. با چیزایی که شما تعریف کردین همسرتون مقصره اصلی هستش و باید بیاد عذرخواهی کنه و شما رو با التماس ببره خونه