ببخشید این که گفتی توصیه به منه یا سوال کلا نفهمیدم یعنی چی
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید این که گفتی توصیه به منه یا سوال کلا نفهمیدم یعنی چی
پیشنهاد و سوال باهم:wink:
خوب من که مشکلم حل شد گفتم وقتی تو عقد بودم الان که سر خونه خودمونیم از این مشکلات نداریم داشتم بهت یاد میدادم ناز کن تو زنی ناز داشته باش نمیاد خونه بابات اینا نیاد میدونم ادم شوهرش که نبینه دیونه میشه ولی قول میدم تو اگه یکم تحمل داشته باشی اون کم میاره اصلا ذات مرد ناز کشه ولی خوب حالا برعکس شده:81:
سلام نیلو جان
مرسی که واسم وقت گذاشتی عزیزم
منم دارم همین کارو میکنم خیلی نمیرم پیششون نمی شینم همش تووو اتاق شوهرم خودمو مشغول میکنم
چند باری پیش اومد که باهام دعوا کرده ولی من سکوت کردم
اما این بار خیلی بهم با این حرفش فشار اومد و نتونستم تحمل کنم
این چند روز اینترنت مشکل داشت نتونستم جوابتون رو بدم ببخشید،فقط می اومد و میخوندم
شوهرم جلوی مامانش اینا منو فقط با اسم کوچیک صدا میزنه نه پسوندی نه .... خیلی از این موضوع هم ناراحتم
اصلا انگار از مامانش میترسه یا کلا از خونوادش میترسه
وقتی میریم فیلم میبینیم نمیاد کنار من نمیشینه
برای من که خوب زبون داره اما واسه خونوادش موش میشه
- - - Updated - - -
سلام عزیزم
نه یه سری مشکل داره سیستم خونه مامانم اینا که نمیشه
آره میتونه اما خب دوست داره توو خونه باشع که راحت باشه
عزیزم خیلی مردا همسرشون رو با اسم کوچیک بدون هیچ پسوندی صدا میزنن مگه ایراد داره ؟ حتی خیلی ها که با هم خیلی صمیمی هستن مخفف اسم هم رو صدا میزنن . چه اشکالی داره ؟
منم خانم هستم ، خوشحال میشم اگر همسرم بهآخر اسمم یک جان اضاف کنه ولی اگر هم اضاف نکنه ناراحت نمیشم .
عزیزم آخه اوایل اصلا اینطوری نبود اوایل عزیزم صدام میزد و یا اگه عزیزم نمیگفت با اسم های خوشگل دیگه صدام میزد
اما حالا فهمیدم دلیل اینکه دیگه اینجوری صدام نمیزنه اینه که خواهر و مادرش حسادت نکنن
حتی وقتایی که من شامشو میپزم و همه کاراشو خودم میکنم اگه خواهر و مادرش کنار ما باشن ازم اصلا تشکر نمیکنه ولی بعدش مثلا مامانش یه تیکه لواشک میاره بهش میده سریع میگه دستت درد نکنه حتی برای همچین کاری چند بار هم ازش تشکر میکنه
اما اگه در همین مورد خونه مامانم اینا باشیم حتما تشکر میکنه ازم
حتی وقتی خونشون هستیم نمیتونه بیاد کنارم بشینه اگه توو جمع خونوادش باشیم
حتی چند باری شده که خیلی ضایع بوده که جلوی خونوادش مخصوصا مامان و خواهرش یه کاری کرده که من فهمیدم از اونا میترسه
مثلا هیچ وقت زمانی که از بازار میایم و خرید کردیم هیچ نایلونی رو دست من نمیده اما فقط کافیه مامان یا خواهرش باشن اون موقع اگه نایلونی 20 کیلو هم وزنش باشه توجه نداره خودم باید برش دارم
اما در همین مورد درباره مامانش برعکسه حتی یه نایلون کوچیک رو اصلا دستش نمیده چه من نباشم چه باشم
چرا ارزش نداري خيلي خوبم داري عزيزم
خودت خوبه يگي جلو مادر و خواهرش اينطوريه. ازشون خب ميترسه.
بزار برين خونه خودتون
مستقل بشين كم كم اون ترسش ميريزه و راحت ميشين. برات اين چيزا مهم نباشه و خودت بزرگوارتر از اين چيزا نشون بده .
من آدم حسود سراغ دارم دقيقا اينطوريه. بعدش با بچه ش يا شوهرش دعوا ميكنه انقده غر ميزنه اعصابشو خورد ميكنه. دوس داري تلافيشو سرت در بياره؟
همه مادر و خواهرها حسودن. خصوصا اينكه پسر يا برادر خوب و با محبتي داشته باشن. دلشون نميخواد با كسي تقسيمش كنن( خدايي من موندم پس چرا براش زن ميگيرن؟؟:162::162:
بزار برين خونه خودتون با حبت زنونه همه چي درست ميشه
مثلا من شوهرمو سرگرم ميكنم نميزارم وقت خالي داشته باشه كه به اونا برسه(خيلي كلكم )
ايشالله خوشبخت بشي عزيزم
سلام پریا عزیزم
ممنون از راهنماییت
منم بیشتر مواقع با خودم میگم اشکالی نداره برم خونه خودم درست میشه
اما خب بعضی وقتا هم خیلی دلم میگیره
واقعا چرا واسه پسرشون زن میگیرن که بعدش اینقدر باعث اذیت و آزار بفیه بشن فپسرشون رو ور دل خودشون نگه دارن راحت تره
فقط امیدوارم که زودتر بریم سر خونه و زندگی خودمون تا از این چیزا راحت شم