-
سلام بی نهایت!!
بیا و عزیز من شو ، که راحت و بدون ریا بگویمت؛
سلام بی نهایت عزیز و دوست داشتنی ام.
کوله بارت را سبک کن، فقط و فقط به نور نگاه کن، خود راهنما است.
چرا چشمهایت بسته است، نور تو را صدا می زند.
پیچک گل وحشی تو را اسیر خود کرده است.
من هم با تو موافقم گلی زیبا و فریبنده است.
اما خود را در آینه دیده ای؟
پیچک روز به روز تو را محبوس تر می کند.
دل از این گل زیبا بر کن، و سفر به سمت نور آغاز کن.
بی نهایت خودت را دوست داشته باش.
آن زمان که ابلیس از بهشت رانده شد خداوند روی تو شرط بست.
-
سلام سحر
این روزها هر چه بیشتر جلو میری انگار یاد گرفتنی های بیشتری هست... و تو حس میکنی چقدر مطلب رو نمیدونستی و چقدر مطالب هست که باید اونها رو یاد بگیری... شاید بشه حالا بیشتر پروفسور حسابی رو درک کرد...
خودت رو به چالش دعوت میکنی.. مباحثی که شاید کمتر کسی ریسک کنه و واردش بشه... همین دیروز نگران از ریسک بالاش بودی..، اما سعی کردی قوی باشی و این چالش ها رو در جهت یادگیری بیشتر بکار ببندی... توی بحث ها یکی غالب و یکی مغلوب هست، گاهی هم بی نتیجه. اما جهالت سمی فلج کننده و کشنده هست.
به توکل نام اعظمت ای پروردگار که فهم و دانایی کامل در نزد توست.
قطره ای دانش که بخشیدی ز پیش/ متصل گردان به دریاهای خویش:72:
-
سلام هفت عزیز :43:
وقتی دارم گذشته را تا به الآن برسی میکنم میبینم خیلی بزرگ شدی و داری رشد میکنی ... انگار هر روزی که میگذره داری بهتر و بهتر میشی ...
زندگی همینه ... درسته همیشه تو ذهنت زندگی این بود که راحته و سختی نداره ولی میبینی که همین دوره های ناخوشایند موجب ترقی و بزرگ شدن تو شدند ... پس ممنونم از زندگی که با وجود اینکه سختی هایی داشتم ولی منو بالا بردند ..
زندگی از حرکت باز نمی ایسته ... خوشی ها ، ناراحتی ها ..روزای خوب و روزای بد همیشه همراه هم بودند و هستند ...فقط از خدا میخوام که من بتونم پایداری کنم ... حواس خدا همیشه بهم باشه .
ان شاءالله همیشه سلامت باشی و دلت شاد باشه :203: