نوشته اصلی توسط
asemani
فقط تجربه شخصیم رو بهت میگم تا بدونی دنیا به اندازه همه روزهای زندگی تو ادامه داره و در این ادامه داشتن هر روز اتفاقات تازه ای می افته .
یه چهره معمولی دارم . دبیرستانی بودم و همه دوستام هر روز کلی پیشنهاد دوستی می گرفتن . امابرای من حتی یه مورد پیش نیومد
برام مهم نبود که با کسی باشم . یعنی اون قدر درس خون بودم که علاقه نداشتم وقتم رو برای این چیزا بذارم . اما مدام با خودم می گفتم که خب چرا ؟ حالا من نمیخوام قبول کنم و با کسی دوست باشم . اما چرا کسی بهم پیشنهاد نمیده . یعنی زشتم ؟ یعنی جذاب نیستم ؟ یعنی همه ازم بدشون میاد؟ اگه همیشه این طور باشه چی ؟ اگه نتونم ازدواج کنم چی ؟ اگه هرگز برام خواستگار نیاد چی ؟
رفتم دانشگاه . یه سال ، دو سال ، سه سال ، چهار سال...
ترم هشتم بودم که یه پسری که سه سال ازم کوچیکتر بود بهم پیشنهاد دوستی داد. اگه بگم که به شدت خوشحال شده بودم می خندی . اما به شدت خوشحال شده بودم. حداقل از اینکه دو تا از دوستام در جریان این موضوع بودن خوشحال بودم. همیشه با خودم فکر می کردم که اونا چه فکری ممکنه در مورد من بکنن که تا به حال نه خواستگار داشتم و نه حتی پیشنهاد دوستی .
خلاصه اینکه قبول نکردم. برام اصل پیشنهاد دادن مهم بود. وگرنه اصلا اهل دوستی نبودم . این مورد گذشت و یک ماه بعد یکی از دانشجوهای ارشد بهم پیشنهاد داد. بعد از اون یه دانشجوی دکترا و بعد از اون یه دانشجویی که تو دانشگاه ما شاغل بود و بعد از اون یکی از پسرهایی که همسایه دانشکده ما حساب می شد و بعد از اون .....
خیلی خیلی برام عجیب بود. همه اینا در ترم هشت اتفاق افتاد . من هیچ تغییری نکرده بودم . اما نمی دونستم چی شده!!
دانشگاه تموم شد و رفتم محل کار . اونجا هم هر روز پیشنهادای جدیدی بهم می شد. پیشنهادایی که دیگه رنگ دوستی نداشت . رنگ آشنایی برای ازدواج یا خواستگاری بود. بعد از اون هم ارشد قبول شدم . در دانشگاه جدید هم تعداد زیادی پیشنهاد خواستگاری یا دوستی داشتم . خلاصه اینکه هر کدوم به نحوی گذشتن .
الان طوری شده که گاهی دوستام به شوخی یا کنایه بهم میگن که تو مهره مار داری و ......
در کل منظورم از گفتن این حرفها اینه که هر چیزی زمانی داره . صبر کن زمانش برسه ، همه اینها جبران میشه . تو خوب و شاد و آروم زندگیتو بکنو همه چیزو بسپار دست خدا . اون بهترین تقدیر رو برات رقم زده. مطمئن باش
یه نکته هم اینکه اصلا تعداد بالای خواستگار مهم نیست . ممکنه کسی فقط در همه عمرش یه خواستگار داشته باشه و همونو قبول کنه و همون براش بهترین روی زمین بشه .
زندگیتو بکن و اعتماد به نفست رو ببر بالا . فعالیت های اجتماعیتو ببر بالا و دیگه به این موضوع که خواستگار نداری فکر نکن. مطمئن باش اگه خوب زندگی کنی خدا بهترین رو برات در نظر می گیره .
- - - Updated - - -