سلام.
من شاید خیلی بی تجربه باشم ولی در همین حد میدونم که روز به روز و ساعت به ساعت داری به شوهرت خیانت میکنی خانم عزیز.
یه چیزی هست که هیچ وقت بهش توجه نداریم و اون اینه که خیانت فقط رابطه جنسی با کس دیگست.. در حالی که شما خیانتت به مراتب زشت تر میشه.
ببخشید تند شروع کردم ولی باید بدونی مرد اگر بفهمه دل زنش یکمی با کس دیگست اصلا باهاش دیگه زندگی نمیکنه.
من چند تا احتمال میدم برای این احساس :
1- ازدواجتون با شوهرتون روی میل خودتون نبوده
2- ارتباطات شما و خانواده و کلا جنس مخالف خیلی آزاده و بیش از حده
مطمینم این حستون درست نیست و فقط یک لحظه فکر کنین شوهرتون به خواهر شما همین حسو داشته باشه آیا درسته؟
مشکل زندگیای امروز تکراری شدنه.. به خصوصیات خوب شوهرتون فکر کنین
ببینین خانم من و خانمم از نظر عاطفی و ... خیلی شبیه همیم ولی همین باعث بروز خیلی مشکلات میشه. همیشه دعوا داریم چون هر دو روحیمون حساسه . هر دو کمال گراییم. هر دو مادیات رو دوست داریم. هر دو نقاط مشترک زیادی داریم ولی خیلی شبیه بودن هم خوب نیست. شوهرتون شما رو حتما دوست داره و داره براتون تلاش میکنه
نمیخوام بترسونمتون ولی توی روزنامه ها خیلی میخونیم که همین علاقه ها به قتل و خونریزی کشیده پس خواهشم اینه به عنوان یک برادر خیلی کوچیک که اصلا دیگه اسم این علاقه رو هم نیارین. بر عکس به شوهرتون محبت کنین و حتی باهاش درد دل کنین
در نهایت مشاوره حضوری رو حتما پیشنهاد میکنم برین پیش یک روانشناس خوب و زبده و مشکلتونو بگین.
موفق باشین