-
سلام تمنا جان
عزیزم مرسی که به تاپیکم سر زدی و راهنمایی کردی
تمنا جان من نسبت به قبلا که اینجا می اومدم خیلی بهتر شدم خیلی رو خودم کار کردم که بتونم حس حسادت و انحصار طلبیمو نسبت به همسرم کنترل کنم تا نسبت به دخترش حس حسادت نکنم و همیشه موقع قضاوت تصور میکنم که اون بچه خودمه
تا حد ممکن سعی میکنم جلو همسرم هیچ حسادتی نشون ندم نسبت به بچش
هر هفته با همسرم میرو و دخترشو میبینم
رابطم با دخترش اینقدر نزدیک شده ولی با همه اینها یه واقعیتیو نمیتونم نادیده بگیرم اونم حس حسادت زنانه خوب من یه زنم دست خودم نیست وقتی مسیبینم یکی دیگه هم اندازه من برا شوهرم مهمه بهم میریزم
ضمنا تمنا جان گه ما از ایران بریم و یه روزی همسرم بخاطر احساساتش بخواد برگره همه چی بهم میریزه چه من باهاش بیام چه نیام اینها مسائل مهممیه همه چی که احساسات نیست مسائل مهمتری هم در زندگی ادمها و ایندشون وجود داره من چطور همه اینهارو نادیده بگیرم
- - - Updated - - -
سلام تمنا جان
عزیزم مرسی که به تاپیکم سر زدی و راهنمایی کردی
تمنا جان من نسبت به قبلا که اینجا می اومدم خیلی بهتر شدم خیلی رو خودم کار کردم که بتونم حس حسادت و انحصار طلبیمو نسبت به همسرم کنترل کنم تا نسبت به دخترش حس حسادت نکنم و همیشه موقع قضاوت تصور میکنم که اون بچه خودمه
تا حد ممکن سعی میکنم جلو همسرم هیچ حسادتی نشون ندم نسبت به بچش
هر هفته با همسرم میرو و دخترشو میبینم
رابطم با دخترش اینقدر نزدیک شده ولی با همه اینها یه واقعیتیو نمیتونم نادیده بگیرم اونم حس حسادت زنانه خوب من یه زنم دست خودم نیست وقتی مسیبینم یکی دیگه هم اندازه من برا شوهرم مهمه بهم میریزم
ضمنا تمنا جان گه ما از ایران بریم و یه روزی همسرم بخاطر احساساتش بخواد برگره همه چی بهم میریزه چه من باهاش بیام چه نیام اینها مسائل مهممیه همه چی که احساسات نیست مسائل مهمتری هم در زندگی ادمها و ایندشون وجود داره من چطور همه اینهارو نادیده بگیرم
-
میفهمم گلم ،حسادتت رو خوب درک میکنم .
اما وقتی که شما همیشه در کنار همسرت بمونی و هیچ وقت تنهاش نگذاری و رابطه ات رو باهاش چند برابر صمیمی کنی ، اون هم متقابلا هیچ وقت شما رو تنها نمیگذاره . باید خیلی زیاد به خودت وابسته اش کنی .
من فکر میکنم اگر این صمیمیت و وابستگی پیش بیاد همسرت خارج از کشور از تو بچه میخواد ، من بهت قول میدم .