سلام شمیم الزهرا
http://www.hamdardi.net/imgup/4420451d972c1c2fd4.gif
سلام میشل جان
دلم می خواد بدونم تو توی زندگیت دنبال چی هستی. منظورم از زندگی، زندگی زناشویی نیست، منظورم این سالهاییه که تو این دنیا هستیم. می خوام اهدافت رو بشناسم. بدونم دنبال چیا هستی.
من تو زندگیم دنبال رشدم.هرجا که حس کنم دارم متوقف میشم آزار میبینم.
برای من مهم اینه که آخر کار چی میشه.برای همین هیچوقت دید جدایی رو به زندگیم نداشتم چون میبینم که این چالش های زندگیم داره منو محکمتر میکنه پس ادامه میدم با این هدف...
دوم اینکه می خوام بدونم کدوم کارهای همسرت هست که تو رو از رسیدن به اون اهداف باز میداره. مثلا دست دادنش؟ نگاه کردنش به نامحرم؟ یا ...؟
ما تو محیط زندگی میکنیمو تاثیر میگیریم.همنشین ما روی ما تاثیر میذاره.وقتی به قول شما اهدافت از همنشینت دوره آزار میبینی.البته الان شاید خیلی کم به این شکل باشه.چون مثال های شما شامل اینی که گفتم نمیشه.
شامل حس زنانه میشه و آزار روحی که ناخوداگاه از دوری نظراتمون میبینم
سوم تا چه حد نگاهت به اهدافت هست، و تا چه حد داری همسرت رو نگاه می کنی و تمرکزت روی اونه.
اینو واقعا نمیدونم خودم! سعی میکنم روی هدفم باشه اما خیلی اوقات همسرمو بهانه میکنم
من معتقدم وقتی می خوایم به یه هدفی برسیم، باوجود اینکه می دونیم لازمه که نگاهمون به اون باشه، بازم هر از گاهی (شاید برای سالها) مبهوت نگاه کردن به چیز دیگه ای می شیم، و از اون غافل می شیم. نظر تو چیه؟
قطعا درسته . این دقیقا کاریه که شیطون تو زندگی همه انجام میده
یه سوال دیگه هم دارم. چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ هدف خاصی داشتی؟ قراره اثر خاصی روت بذاره؟ یا صرفا چون قشنگه؟