نه، کلن اینطوری به نظر میاد. یه معلم سخت گیر و فهمیده رو بالای سر یه دختر مهربون و احساسی تصور کن! همزمان هر دوی این ها رو با هم داری. برای همه شاید همینطوره ولی در مورد شما آدم میبینه به چشم که این معلمه کجاها رو داره روی دفتر مشق این دختر خط میکشه!! یه جاهایی که ضرر نداره خوبه این دختر رو آزاد بذاری.:43:
شاید برای من راحت تره چون از مادرم دورم. و حالا هم بعد این چند سال تفاوت های احساسی و دیدگاه هامون رو پذیرفتم.
میشل جان در مورد خواستگارت بیشتر فکر کن و راجع به اون با خانواده ات با همون مهارت رفتار جراتمندانه صحبت کن. در جمع خانواده بذار هر کسی نظرش رو بگه و بقیه گوش کنند. خودت هم نظرت رو بگو. بذار بقیه برای حرف هاشون دلیل بیارند.
شما حتما چارچوب خواسته ها و نیازهات از زندگی و مرد آینده ات مشخص هست.
قیافه و ظاهرش، وضعیت مالی، محل زندگی، خانواده شوهر، افکار و عقاید، مذهب و مسلک، بچه، جایگاه زن و مرد در خانه، شاغل بودن یا نبودن، تصمیم گیری های مالی و ...، رفت و آمدها، ادامه تحصیل، ...
صداقت و صمیمیت و عادات و دوست داشتن و اولویت ها و ...
هر خواستگاری به هر حال یه مشکلاتی داره و هیچ کس هم کامل نیست.
من یه زمانی یه خواستگاری داشتم که شرایط خوبی داشت ولی مادر من رسمن اونو رد کرد! چون از نظر مادرم اون چاق بود و هیکل خوبی هم نداشت. من این نظر رو نداشتم.
الان منم که دارم زندگی می کنم نه مادرم. وقتی مشکلی ایجاد میشه مستقیما روی من اثر میذاره. منم که درگیر این زندگی هستم و باید بتونم باهاش کنار بیام نه مادرم!
یادت باشه یه روز نیای به خواهرت بگی من این کار رو به خاطر فلان حرف تو کردم! :81: یه روز اونو مقصر شرایطت ندونی! دیگران هر حرفی بزنن و هر توصیه ای کنن ما باید مسئولیت مستقیم کارهای خودمون رو خودمون بپذیریم. چه اشتباه باشه چه درست.
می فهمم.
شما خیلی خوشبختی که اونو داری.
ایشالا همیشه کنار هم خوش و سلامت باشین و خدا شما رو برای هم نگه داره.
بله حتمن خواهرت و این رابطه ی شما ثروت باارزشیه.
اما توی مهمترین تصمیم گیری های زندگیت شما تنهایی. هیچ کس به جز خودت رو نداری. هیچ کس. نهایتا مشاوره های علمی و منطقی دیگرانی که به زندگی شما اهمیت نمیدند اما اصول زندگی درست رو با توجه به شناخت و تجربه هاشون به شما نشون میدن و میشه به راهنمایی هاشون اعتماد کرد. این تنهایی رو بپذیر.
قدرت این تنهایی باعث میشه آدم خلوت عمیقتری با خودش داشته باشه. باعث میشه آدم با خودش روراست تر بشه. حریم شخصی رو حفظ کنه و در عین حال با خواهرش، مادرش و عزیزانش هم صمیمی باشه.
امیدوارم درست ترین تصمیم ها رو بگیری:72: