ممنون از دوستهای خوبم!
معذرت می خوام دوستان امروز یه کم به هم ریخته ام بعدا بیشتر باهاتون صحبت می کنم!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از دوستهای خوبم!
معذرت می خوام دوستان امروز یه کم به هم ریخته ام بعدا بیشتر باهاتون صحبت می کنم!!!
گلپر جان آيا تا بحال شده كه شما بخواي باهاش درباره رفتارش جدي باهاش صحبت كني و اون با دقت گوش كنه و احيانا انتقاد تورو قبول كنه ؟ ( اين حداقل حق توئه )
اگر جوابت مثبته كه جاي اميدواري و ميشه مشكلت و حل كني
اما اگر جوابت منفيه ، من فقط از ته دل برات آرزوي صبر و شكيبايي ميكنم و اميدوارم خدا كمكت كنه كه تحمل كني !
تعجبم از اينه كه زني با افكار و متانت تو چطور ميتونه چنين مردي رو ......
گلپر عزیزم تا حالا شده عصبانیتت رو بروز بدی؟ بدون اینکه بخوای نقش یه زن آروم و صبور رو بازی کنی؟ شده بخوای دلتو خالی کنی اونم نه توی این انجمن، سر شوهرت؟ بعضی وقتها لازمه که عصبانی بشی عزیزم، در مقابل هر خواسته ای نباید سکوت کرد و آروم بود،کم کم می شه وظیفه و بعد هم همسرت حق خودش می دونه که هر طور می خواد باهات رفتار کنه و تو هم اعتراضی نکنی.
فقط این جور مواقع گریه نکن، به هیچ وجه گریه نکن. داد بزن اما گریه نکن. بعضی وقتها باید به اطرافیان بفهمونیم که ما هم بلدیم بد باشیم. اگه خوب باشی منم خوبم وگرنه من بیشتر از تو می تونم بد باشم.
شاید خیلیا با این روش مخالف باشن، اما اونا مشکل من و تو رو نداشتن و مثل من و تو نبودن که هر روشی رو امتحان کرده باشن و دیده باشن همون آشه و همون کاسه.
اما سعی کن زیاد نباشه. آخه من خودم وقتی ناراحت می شم همسرم بیشتر به کاراش ادامه می ده اما همین که عصبانی میشم و عصبانیتم رو نشون می دم سریع شروع می کنه به آروم کردن من و قضیه رو تموم می کنه. منتها نمی دونم چرا ما یاد نگرفتیم که عصبانی بشیم، فقط بلدیم ناراحت بشیم و بریزیم تو خودمون.
امیدوارم موفق باشی عزیزم:72:
مرسی دوستان عزیز!
anigma ممنون که به مشکل من توجه دارین!
آره باهاش صحبت کردم ولی نه خیلی !گاهی قبول می کنه و گاهی هم نه!
بیشتر وقتها بحث رو عوض می کنه!یه مهارت خیلی بالایی داره واسه عوض کردن بحث و تبدیلش به یه محاکمه علیه طرف مقابل که اصلا خودت هم نمی فهمی چی شد!گاهی هم اصلا مجال حرف زدن نمی ده!می گه من حوصله این بچه بازی ها رو ندارم!تو چی بلدی که بخوای با من حرف بزنی!!!
شاد عزیزم مرسی که درکم می کنی!
آره عصبانی هم شدم!ولی جالبه که حتی گاهی عصبانیتم رو هم کنترل می کنم!
آخرین بار دیشب بود!
ولی واقعا ناخودآگاه اتفاق افتاد!خیلی ناراحت بودم!خوشبختانه پسرم نبود و راحت تونستم عصبانی بشم!!و حرفهام رو بهش بزنم!
اولش می خواست باز موضوع رو بگردونه تا علیه من بشه ولی حواسم بود!شاید حرفهایی که زدم خیلی خوب نبود ولی بالاخره گفتم!
بهش گفتم اگه روز اول اشتباه کردم هیچ دلیلی نداره تا آخر عمر بخوام تاوان این اشتباه رو بدم .تو روز اول هم من و هم خونواده ام رو دیده بودی و خودت با اصرار پیش اومدی و حرفهایی زدی که فکر کنیم یه جور دیگه ای هستی در حالیکه همش دروغ بود.
خلاصه کلی حرفهای دلم رو گفتم سعی می کرد آرومم کنه ولی اینقدر میزان انفجار بالا بود که حد نداشت!!!
آخر هم گفتم به خدا دیگه عوض نمی شم!من نه عروسکم که بخوای باهام بازی کنی و هر جور خوشت میاد بگردونیم!
نه بچه که بخوای تربیتم کنی و نه مجسمه که هر جور بخوای تغییرش بدی!!!
هرچی تا امروز به خاطرت عوض شدم بسه!!!
بعد هم آروم شدم!نیم ساعت بعدش گفت شوهر به این خوش اخلاقی داری و قدرش رو نمی دونی!!!!!از حرفهاش معلوم بود یه ذره نگران شده!
شاید بهتر بود حرفهام رو در آرامش می زدم ولی پیش اومد دیگه!
فعلا که آرامش بر قراره تا ببینیم چی می شه!
البته خودم هنوز به هم ریخته ام .خسته و کسل !
باز هم ممنون از همه شما دوستهای خوب به خاطر توجه و لطفی که به من دارین!
خوشحالم كه بالاخره يه حركتي كردي
دعوا و مشاجره خوب نيست ولي گاهي براي اينكه شخصيتت زير سوال نره لازمه. بهت قول ميدم حرفات در اون تاثير خواهد گذاشت هر چند خفيف ولي بي تاثير نخواهد بود.
البته بهش يادآوري كن كه بهش علاقه مندي ولي اين رو هم بهش بگو كه در يك رابطه زناشويي عاشقانه عمل بايد باشه نه فقط حرف ، بهش بگو كه يك زن به يه سري چيزها نياز داره كه بتونه آرامش داشته باشه ..براش توضيح بده ( احتمالا بقول shad) ممكنه طرز رفتار با يك خانم رو بلد نباشه.
باز سر ميزنم
موفق باشي
گلپر عزیزم خوشحالم که تونستی خودتو خالی کنی..
اون قسمتش که گفتی بحث رو عوض می کنه و خودتو محاکمه می کنه دقیقا شبیه رفتار همسر منه، منم مثل تو یه دفعه می بینم همه چی تقصیر خودم شده و...
اما خیلی خوبه که تونستی این بار بدون اینکه خودت مقصر شناخته بشی حرفاتو بزنی. بعضی وقتها باید عصبانی شد. اما سعی کن زیاد این کار رو تکرار نکنی چون این هم عادی میشه و دیگه تأثیری نداره، متاسفانه همه چیز عادی می شه هم بد بودن و هم خوب بودن... سعی کن توی هیچ چیزی متلق نباشی.
امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم.
ممنونم که به فکر من هم هستی.
:72:
نمی دونین چقدر از اینکه می بینم کسانی هستن که مشکل من براشون مهمه احساس قدرت و خوشحالی می کنم!
واقعا ممنون ازتون!
آره تاثیر داشته توی رفتار های امروزش مشخصه!
البته امروز سعی کردم مهربون باشم.فکر می کنم دیشب خیلی تند رفتم!
فکر می کنه زن جزئ یکی از ما یملکش هست و باید دو دستی بچسبدش تا یه دفعه گرگهای بدجنس از دستش بیرون نیارنش!
باشه حتما به راهنماییتون عمل می کنم ولی مطمئن نیستم چقدر ممکنه موثر باشه!
آخه وقتی بهش می گم می گه اینها نشون دهنده ضعف آدمه!
وقتی می بینه یه مرد با همسرش با محبت رفتار می کنه می گه از بی عرضگیشه!
معمولا خانمهایی رو که خلق و خوی مردونه دارن رو تحسین می کنه!توی خونواده اش تقریبا همه خانمها این شکلین!اصلا ظرافت زنونه نه توی رفتار و نه توی ظاهر و نه توی حرف زدنشون!هیچ کدوم نیست!
به هر حال همسرم ظهر یه حرف زد که واقعا برام جالب بود!
حرف سر مرد سالاری بود! گفت زن سالاری یا مرد سالاری معنی نداره مرد باید بیرون از خونه سالار باشه و زن داخل خونه!!!
در حالیکه اون معمولا هم می خواد داخل خونه سالار باشه هم بیرون خونه!همین که لااقل یه قدم جلو گذاشته خودش خیلی خوبه!
باز هم از همراهی و توجهتون ممنونم!
شاد عزیز.دوست خوبم!
توی تاپیک خودت هم گذاشتم ولی برام جای تعجبه که چقدر زندگی من و تو به هم شبیه هستش!
فقط تو یه ذره هنوز اول راهی من یه چند قدم جلوترم!
آره درسته باید رفتارهام کنترل شده باشه!فعلا آرامشه نمی دونم از نوع بعد از طوفانه یا از نوع قبل از طوفان!!!
باید بدونم کی و چه وقت چه رفتاری نشون بدم!مشکل اینه که وقتی عصبانی یا ناراحت می شم یا به احساس و شخصیتم توهین می شه اون هم از جانب همسرم دیگه انگار مخم هنک می کنه و نمی دونم چیکار کنم!
سُلام گلپر جان
خوشحالم که نمی خوای به خاطر عوض کردن افکار اون خودت عوض شی
یادمه یکی از استادام گفت هیچ وقت واسه عوض کردن یه مرد خودتون نابود نشین
تو هم مواظب باش عزیزم
مرسی الینا جون!
من تا حالا به خاطر شوخرم و رضایت اون خیلی خودم رو عوض کردم ولی دیگه بسه!
نمی دونم چقدر می تونم موفق باشم ولی تلاش خودم رو می کنم!
قاعدتا واسه او هم سخته که بخوام بر خلاف چیزی که تا حالا بودم باشم ولی باید بدونه هر کسی واسه خودش شخصیت و هویت داره و نمی شه به راحتی آب خوردن بخوایم دیگران اونی باشن که ما دلمون می خواد!