-
سلام دوست عزيز
ناراحت نباش ميدونم چقدر دوست دارى اسم بچتو انتخاب كنى تازه حالا كه دارى اقدام ميكنى براى بچه دار شدن معلومم نيست كى اتفاق بيفته تو پيشاپيش نميخواد حرس بخورى
ولى به نظر من تا اون موقع با مادرشوهرت حسابى از در رفاقت داخل شو مثل دخترش بشو و فعلاً از قضيه تصميم بچه دار شدن چيزى نگو ولى غير مستقيم و با اون درد و دل كن و بهش حرفتو بزن اون بيشتر روى پدر شوهرت تسلط داره ميتونه راضيش كنه
نگران نباش انشأاله همونى ميشه كه ميخواى
- - - Updated - - -
سلام دوست عزيز
ناراحت نباش ميدونم چقدر دوست دارى اسم بچتو انتخاب كنى تازه حالا كه دارى اقدام ميكنى براى بچه دار شدن معلومم نيست كى اتفاق بيفته تو پيشاپيش نميخواد حرس بخورى
ولى به نظر من تا اون موقع با مادرشوهرت حسابى از در رفاقت داخل شو مثل دخترش بشو و فعلاً از قضيه تصميم بچه دار شدن چيزى نگو ولى غير مستقيم و با اون درد و دل كن و بهش حرفتو بزن اون بيشتر روى پدر شوهرت تسلط داره ميتونه راضيش كنه
نگران نباش انشأاله همونى ميشه كه ميخواى
-
عزیزم بچه دار شدن تصمیم مشکلی هست. احتیاج به آگاهی های زیادی داره. باید به خودت برسی. از لحاظ تغذبه و روحیه. باید اول رابطه ات رو با شوهرت خوب و درست کنی تا در دوران بارداری و بعدش آسیبی به خودت و بچه نرسه.
حساسیت شما روی نام بچه به خاطر این رسم اشتباه هست وگرنه در حالت طبیعی هیچ زنی قبل از بارداری به موضوع انتخاب نام برای فرزندش فکر نمی کنه. نذار این رسم نادرست روند طبیعی بچه دار شدن شما رو تغییر بده. شما الان به همون چیزهایی فکر کن که لازمه و فکرت رو بیخودی درگیر مسائل حاشیه ای نکن.
.
پدر شوهری که اختیار انتخاب نام فرزند شما رو داره حتمن اختیارات دیگه ای هم داره. حتمن زندگی شما مسائل جانبی دیگه ای هم داشته ...
تا حالا چه کارهایی کردی که موفق بوده؟ شوهرتون تاثیر پذیرفته؟ چقدر طرفدار شما بوده؟ نظر شما در مورد مسایل تربیت فرزند به شوهرتون شبیهه؟
می تونید با همسرتون به مشاوور مراجعه کنید؟
می تونید از در سیاست وارد بشید؟
رفتار تلافی جویانه چطور!! مثلا ما رسم داریم که مادربزرگ مادری زن نام بچه رو انتخاب می کنه! بعد اونوقت پدرشوهرتون رو با مادربزرگ مادری تون آشنا کنید تا با هم تصمیم مشترک بگیرند!:310:
-
با سلام این خیلی خیلی خیلی بی انصافانه است... اما وقتی میخوای زندگی کنی و بچه دار بشی من با هیچ گونه برخوردی موافق نیستم ،اگر مطمئنی همسرت کاری نمیکنه با اون هم کلنجار نرو،عزیزم سعی کن همه توانت رو برای خوشبختیتون بذار ،یک نامه دوستانه برای شوهرت بنویس تا بدونه چقدر ناراحت شدی اما دیگه هیچی نگو، فکر نمیکنم اشکالی داشته باشه که تو با اسمی که دوست داری صداش کنی اما با خوبی، در ضمن اون وقتی لزرگ بشه میتونه اسمش رو عوض کنه.شاد باشی
-
از همه دوستان به خاطر راهنمائیهاتون ممنون .
هم صحبت عزیز زوابط من با مادرشوهرم خیلی خوبه و اون همیشه میگه اگه بمیرم هم نمی زارم این اتفاق بیافته اما مشکل اینجاست که مادرشوهرم هیچ تسلطی روی همسرش نداره . از طرفی جاریم از الان داره توی گوششون می خونه که باید رسم برای منم اجرا بشه. حتی اگر پدرشوهرم دیگه نخواد این کار رو بکنه بقیه نمی زارن.
sheعزیز
من منظور شما رو از اختیارات دیگه نمی فهمم اما تا اونجایی که برای من ملموس بوده دخالتی بزرگی مثل این موضوع توی زندگیم نکرده و شایدم همسرم اونقدر زرنگ بوده که نذاشته من بفهمم . هر جا که شوهرم می دونسته صد در صد حق با منه از من دفاع کرده اما مشکل اینجاست که در این مساله شوهرم اصلا حق رو به من نمی ده و در نهایت یکبار گفت اصلا حق با تو اما من می خوام بگذری و چون عصبانی بود من سکوت کردم تا بیشتر از این شخصیتم خورد نشه .نمی دونم چطوری باید این رو به خودم بقبولونم که این مساله مهمی نیست و من می تونم بگذرم؟ اگه اسم خوبی انتخاب نکرد چی ؟اینم می دونم که من نمی تونم فرزندم رو به اسم دلخواه خودم صدا کنم چون هم دوگانگی برای فرزندم ایجاد میشه وهم اگه همسرم می خواست که اینطور بشه از اول این کار رو نمی کرد.(کاری که جاریم انجام داد اما با مقاومت همسرش و اختلاف رو به رو شد)
- - - Updated - - -
anahid عزیز از همدردیت ممنونم
-
به نظر من اين حق پدر و مادره كه اسم بچرو انتخاب كنن مخصوصا مادر به خاطر زحمات زيادش.سعي كن از الان فكر خودتو مشغول نكني چون هر چي حساس بشي بدتره.در اخر اگه پدر شوهرت خواست انتخاب كنه تو خودت هر چي كه دوست داشتي شجاعانه صداش كن و اصلا نترس عزيزم.
-
پریناز جون این یعنی شروع یک جنگ اعصاب
-
به نظر من که اصلا الان راجع بهش فکر نکن.تجربه هم شده که اگر مخالفت کنی نتیجش چی میشه.همسرت هم حق رو به شما میده اما راهی نداره.شاید بشه که بعدا خودت و پدرشوهرت با مشورت هم اسمو انتخاب کنید.بهر حال درسته خیلی مسئله مهمیه اما به عواقبش نمی ارزه.کوتاه بیای شاید بهتره.
-
عزيزم خوب مادر شوهرت اگه ميگه طرفته حتماً هست و اين خيلى خوبه به مادر شوهرت بگو نگذارن جاريت بفهمه يا اينكه ازشون بخواه چند تا اسم انتخاب كنند و تو به انتخاب خودت يكشو انتخاب كن
به هر حال
دوست گلم مهم اينكه يه فرزند سالم به دنيا بيارى و هر طور دوست دارى تربيتش كنى
اينو هم راست ميگى نبايد اسم ديگه اى بچتو صدا كنى اينطورى همش دعوا دارى و آخر سر هم تو بايد كوتاه بياى و بعداً بيشتر اذيت ميشى مسئله حادى نيست براى خودت جنگ اعصاب درست نكن خيليها اين رسمو دارن و باهاش كنار اومدن تو هم ميتونى باهاش كنار بياى انشأاله سر دومين بچت اين حقو بهت ميدند. به شوهرت نق نزن اونم حتماً خودش اينو نميخواد ولى احترام پدرش هم واجبه،
زياد به حرفاى جاريت هم توجه نكن اون چون خودش خراب شده تو چشمشون بدش نمياد كه تو هم مثل خودش بشى
موفق باشى عزيزم
-
سلام دوست عزیز
بهت حق میدم که دوست داشته باشی اسم کودکت طبق سلیقت باشه.
اما در زندگی همه چی طبق میل ما پیش نمیره....
بهتره پیش خودت محاسبه کنی که
1 _اگه با تنش و اصرار بخای خودت اسم بزاری چه اتفاقاتی پیش میاد؟
2_عکس العمل خانواده شوهر شما چی میتونه باشه؟
3_عکس العمل شوهر شما چی؟
به دقت به این سوالا فکر کن و مطمئنم خودت به بهترین راهکار میرسی.
دوست من سلامتی خودت و فرزندت از هر چی تو دنیا مهمتره مراقب خودت باش و حساس نباش.
موفق باشی:72:
-
دوستای خوب من مرسی از همدردیتون . می دونم باید کنار بیام اما خیلی سخته نمی دونم چطوری؟ به نظرتون اونقدر مهم هست که بجنگم؟