-
سلام دوباره تو این چند روز که ارتباطت قطع بود ارتباط گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هیچ راهی نداری جز اینکه تهدید ها و دروغهاش رو تو ذهنت تکرار کنی فقط جنبه های منفیش رو به یاد بیار (جنبه های مثبتش که کلا کلک بوده و نیاز به یادآوری نداره) باید تو ذهنت از اون آدم یه شارلاتان بسازی تصویر ذهنی جذابی که ازش داری رو پاک کن اون تصویر مال این آدم نیست خوابی که میبینی رو یادآوری نکن به خودت بقبولان که علت دیدن این خوابها فقط درگیری ذهنی شما نسبت به ایشون هست هیچ پیامی تو اون خوابها نیست کلا به خاطر آشفتگی ذهن هست در ذهنت هنوز اونو خوب و پاک میبینی و مرد رویاها که باعث میشه از فکر کردن بهش لذت ببری اگه تصویرش بشه واقعی :یه آدمی که به خاطر معلق نگه داشتن شما ، شما رو به مسائل ناموسی تهدید میکنه کسی که نمیذاره خواستگار دیگه ای برات پیدا بشه و مثل بختک افتاده رو زندگیت و داره جوانیت رو تباه میکنه .این تصویر واقعی خیلی تنفر برانگیز هست و شما رو واقع گرا میکنه که حتی در صورت اقدام جدی ایشون باز هم اونو پس خواهی زد
-
کاملا طبیعیه.آدم خواب کسیو ببینه که همش تو بیداری داره بهش فکر میکنه.
رفتار خانوادتم اینطوره چون نگرانتن.
درسته شما دوست داری ازدواج کنی اما منتظر کسی باش که لیاقتتو داشته باشه.شما الان کاملا احساسی هستی و شرایط سختیو داری میگذرونی.اما اگه اصلا نه باهاش حرف بزنی و نه حرفاشو بشنوی(بازم میگم خط موبایلتو عوض کن)راحتتر همه چیو فراموش میکنی.
-
تواین چندروزبادوستش اومدخیابون دنبالم فکرمیکنم بانقشه اومده بودن چون بااینکه من به دوستش حتی نگاه هم نمیکردم مدام میگفت همش میومدسرکوچتون ومن هم هیچی نگفتم باهاش حرف نزدم ولی مدام به فکرشم
بااینکه میدونم خوش اخلاق نیست خوش قول نیست ولی خودش همه اینهاروتکذیب میکنه قبول نداره وقتی بهش میگی بداخلاق یابدقول بهش برمیخوره درعمل هم من اینودیدم هیچ وقت به گفته هاش عمل نکرده خودم بااینکه ازنظرمنطق وعقلی میدونم همه ایناحقیقت داره نمیدونم چرااحساسم درگیره مدام به گوشی نگاه میکنم مدام منتظرصدای زنگ یاپیامم
-
سلام
تو تاپیک قبلیتون اینهمه دوستان اومدند و نظر دادند واقعا برام عجیبه که چرا هنوز سرحرف خودتی آخه!!! چرا موقعیت های خوبتو با این آدم ازبین میبری حتما باید باهاش ازدواج کنی خدای نکرده خوشبخت نشی تا بفهمی اشتباه میکنی؟ مگه جوونیتو از سرراه آوردی به پای این مرد میذاری؟ اون مرده رگ خوابتو توی دستشه که با این همه بی محلی با بک اس ام اس دوباره برت میگردونه. شما وابسته شدی به این آقا و به نظر من حتما حتما روی عزت نفست کارکن+قاطعیتت+قوی تر کردن ارتباطت با خانواده و دوستان.
اصلا به این دلیل که این آقارو کم میبینی شاید هروقت دیدیش بدی هاش یادت میره همه ی بدیهاشو یادداشتکن و هروقت خاصتی درمورد این آقا فکری کنی یا قدمی برداری به اون نگاه کن.عواقب زندگی آیندتو با ابن آقا یادداشت کن که یادت نره.وبعدش ازتکنیک هایی برای جداکردن احساست استفاده کن که از این سایت هم میتونی استفاده کنی.
موفق باشی:72: