-
مساله هر كس براي خودش بزرگه كه مياد اينجا مينويسه.
بهتره به جاي اينكه همش بخوايم با دانسته هامون عرض اندام كنيم كمي درك كنيم كه هر كس وقتي دلش ميگيره مياد مينويسه.
بهتره اگر حس خوبي نداريم حرفي نزنيم تا باعث ناراحتي كسي نشيم.
اين كار بعضي از اعضاء مثل اينه كه به كسي كه عزيزشو از دست داده بگيم گريه نكن واون سالهاي سال اين غصه تو دلش بزرگو بزرگتر بشه.
از محبت خارها گل ميشوند از محبت سركه ها مل ميشوند
- - - Updated - - -
مساله هر كس براي خودش بزرگه كه مياد اينجا مينويسه.
بهتره به جاي اينكه همش بخوايم با دانسته هامون عرض اندام كنيم كمي درك كنيم كه هر كس وقتي دلش ميگيره مياد مينويسه.
بهتره اگر حس خوبي نداريم حرفي نزنيم تا باعث ناراحتي كسي نشيم.
اين كار بعضي از اعضاء مثل اينه كه به كسي كه عزيزشو از دست داده بگيم گريه نكن واون سالهاي سال اين غصه تو دلش بزرگو بزرگتر بشه.
از محبت خارها گل ميشوند از محبت سركه ها مل ميشوند
-
سلام:72:
امیدوارم حال همگی شما خوب باشه
ببخشید که اینجا می نویسم متاسفانه شارژم تموم شده
اومدم ازتون ی خداحافظی کوتاه مدت کنم
تو دعا هاتون با اون دلهای پاک و صمیمی تون منم یاد کنید :203:
- - - Updated - - -
ی عمل جراحی دارم با دوره نقاهت یک ماهه فکر نمی کنم عمل سختی باشه ولی
خواستم هم حلالیت بطلبم هم بگم نیاز دارم دعای خیرتون پشت سرم باشه
:72:
- - - Updated - - -
هم دعا کنید عمل راحت باشه و نتیجه خوبی داشته باشه
هم دعا کنید من الکی نترسم از این موضوع
هم اطرافیانم آرامش داشته باشن و الکی الکی تو دلشون غصه نشه :72: تا دیداری دوباره همتون رو به خدای بزرگ می سپرم .
-
خداجونم این دخترآریایی رو که اینقدرباباومامانش دوستش دارن به یه آرامش خوب برسون تا درمقابل اتفاقات پیش روتحمل داشته باشه:203:
-
توی جمع نشستیم و مردا می گن خودمون رو بیمه کردیم و 20 سال دیگه مثلا 2 میلیارد این جا گیرمون می یاد تو اون سرمایه گذاری که کردیم فلان قدر بهمون سود می رسه این گفتگوی آقایونه
خواهرام می گن 20 سال دیگه پسرم تازه سربازیش تموم شده اون یکی می گه باید واسه پسرم برم خواستگاری
ولی من اشک تو چشمام جمع می شه نمی خوام به 20 سال دیگه فکر کنم
اون موقع شاید پدرم رو و یا مادرم رو نداشته باشم و از خدا می خوام هرگز مرگشون رو نبینم
همین الان هم اشک تو چشمام جمع شده ...