[QUOTE=sarina87;277409]:)
- - - Updated - - -
:)
- - - Updated - - -
بینهایت از همتون تشکرمیکنم:)
- - - Updated - - -
به کمک شما 100 درصد ترکش میکنم ولی نگرانم عوارضش رفع نشه:(
bird عزیزم زاسه زحمتی که کشیدی و با صبرم حوصله واسم اون دعارونوشتی ممنونم ازت:):)
سلام.خواهش ميكنم.دوست دارم بهش عمل كني تا نتيجشو ببيني.
در مورد از بین رفتن عوارضش خواهش میکنم بیشتر راهنماییم کنید که انرژی مثبت بگیرم
بهت اطمينان ميدم اگر اونايي كه گفتم عمل كني صد درصد عوارضش از بين ميره.فراموش نكن تو خيلي خوبي چون ميخواي خودتو نجات بدي وخدا به آدماي خوب لطف بينهايت ميكنه.
بازو ممنون ازهمهههههه
عزيزم كنترل نگاه كه "فقط خدا محترم "هم گفتن خيلي مهمه و يه چيز خيلي مهم ذكر گفتنه.هميشه هميشه هميشه وزماني كه وسوسه مياد سراغت حتما ذكر بگو."لا حول و لا قوه الا بالله" خيلي كمكت ميكنه.
واينم مهمه كه بدوني هر وقت وسوسه مياد سراغت كافيه "5 " دقيقه تحمل كني وذكر بگي واگر ميتوني قرآنو باز كني.اونوقت ميبيني كه چطور شيطون لعنتي ازت دور ميشه.
- - - Updated - - -
[QUOTE=sarina87;277409]:)
- - - Updated - - -
:)
- - - Updated - - -
بینهایت از همتون تشکرمیکنم:)
- - - Updated - - -
به کمک شما 100 درصد ترکش میکنم ولی نگرانم عوارضش رفع نشه:(
bird عزیزم زاسه زحمتی که کشیدی و با صبرم حوصله واسم اون دعارونوشتی ممنونم ازت:):)
سلام.خواهش ميكنم.دوست دارم بهش عمل كني تا نتيجشو ببيني.
در مورد از بین رفتن عوارضش خواهش میکنم بیشتر راهنماییم کنید که انرژی مثبت بگیرم
بهت اطمينان ميدم اگر اونايي كه گفتم عمل كني صد درصد عوارضش از بين ميره.فراموش نكن تو خيلي خوبي چون ميخواي خودتو نجات بدي وخدا به آدماي خوب لطف بينهايت ميكنه.
بازو ممنون ازهمهههههه
عزيزم كنترل نگاه كه "فقط خدا محترم "هم گفتن خيلي مهمه و يه چيز خيلي مهم ذكر گفتنه.هميشه هميشه هميشه وزماني كه وسوسه مياد سراغت حتما ذكر بگو."لا حول و لا قوه الا بالله" خيلي كمكت ميكنه.
واينم مهمه كه بدوني هر وقت وسوسه مياد سراغت كافيه "5 " دقيقه تحمل كني وذكر بگي واگر ميتوني قرآنو باز كني.اونوقت ميبيني كه چطور شيطون لعنتي ازت دور ميشه.