-
ال خوبی است گلی رادیدن ونچیدن ازباغ قامت گل نشکستن زیباست...................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................... حال خوبیست نسوزاندن دل،رسم دلدادگی ودلداری،قدرموهبت عشق بجاآوردن،عشق معشوق طلب کردن ومعشوق ماندن........................................ .................................................. .................................................. .................................................. ....................................حال خوبیست خدارادیدن پشت رازگل سرخ درپس بغض گره خورده ابر .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...................................حال خوبیست نگه کردن ابر،راه رفتن بی چترزیرباران امید،لمس هرواژه خیس .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................................حال خوبیست رهاکردن این واژه مرگ وسلامی به تولد دادن...بخشش هدیه لبخند به لبهای خاموش وکمی تجربه ناب نگاه .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...................................حال خوبیست شنیدن باعشق،درک معنای سکوت،فهم مفهوم نرو"ازلب بسته به شرمی زیبا.......................................... .................................................. .................................................. .................................................. .....................................حال خوبیست عبد خدایی بودن زدودن غم این مردم پاک،بذرامیدبه دل پاشیدن،کمی مشق محبت کردن تابدانند خدامال همه است،آشتی بافطرت پاکمان وبه هرلحظه .................................................. .................................................. ....................به هرجا.......................................... .................................................. .....................به هرحال .................................................. .................................................. .......................حال خوبیست خدارادیدن خداراحس کردن،آری حال خوبیست .................................................. .................................................. .................................................. ......................
-
عزیزم هیچ آمپولی نیس که توبزنی ویهوپر انرژی وانگیزه بری تو دل دنیا.این انرزی نداشتنت بخاطر همین تولاک خودت رفتن وافسردگیته . .انسان به ارتباط احتیاج داره تونمیتونی از درون تغذیه کنی . در مورد دوست هم میتونی با همکلاسیهای دانشگاهت یا حتی دوره دبیرستانت تماس بگیری بالاخره از بین این همه آدم یه نفرو پیدا میکنی که پایه باشه ا گه تو یه شهر کوچیک زندگی میکنی باید هرطور شده حتی اگه با طی کردن یه راه طولانی خودتو برسونی به مرکز استان یا حداقل یه شهر درست حسابی تو استانت اونجا هرکلاسی بخوای هس . همیشه هم توخونه چن تا کتابی که یه حداقل اشتیاقی به خوندش داری داشته باش که زیاد فکر نکنی.بازم میگم اگه همین شکلی بخوای ادامه بدی بدتر میشی وبهتر نمیشی پس یه یا علی بگووازجات بلند شو.:72:
-
اگه کسیو داشتم یا میتونستم داشته باشم که به این حال و روز نمیفتادم دوست چنتایی دارم یا داشتم اما هرکدوم به نحوی یا اهلش نیستند یا نمیتونند بیاند یا اصلا دیگه شمارههاشونم ندارم و مدت زیادیه چون اونا نخاستند رابطمون قطع شده یا ازشون بی اطلاعم و....
برا بیرون رفتنم تو راست میگی باید هرجوری هست خودمو بذارم بیرون چون احساس میکنم دیگه مغزمم پوک شده اما باور کن خیلی سخته و سختتر از اون پیدا کردن جاییه که میخای
- - - Updated - - -
راستی آدمایی که نمیتونند دروغ بگن از پشت مانیتورم نمیتونند
-
چاره ای نیس جز این که فعلن بیخیال دوست شی عزیزم هروقت تونستی بری بیرون و چند تا دوست پیداکنی اونوقت شاید تونستم برای نگه داشتنشون چند تا توصیه بهت بکنم:72:فعلن مجبوری تمرکزتو بزاری روهمین بیرون رفتن کلاسی باشگاهی جایی وتواین فاصله سعی کن به هر مناسبتی حتی خریدن یه چیز کوچیک از خونه بری بیرون وقدم بزنی البته میدونم گرما هم مزید برعلت شده که همه نقشه های مارو نقش بر آب کنه ولی چاره ای نیس من درکت میکنم عزیزم فک میکنم الان به جایی رسیدی که مطلقن حوصله هیچیو نداری ولی بیشتر نباید پیش بری پاشو یه قدمی بزن حتی شده تو اتاقت یه شربتی چیزی واسه خودت درست کن یه موزیک شاد بزارو صداشو بلند کن ودر اولین فرصتبرو بیرون.:72:
در ضمن منظورتو از دروغ نفهمیدم در رابطه با حرفای من بود؟؟موفق باشی .:72:
-
منظوری نداشتم اشتباه شد.
آخه تو این گرما و ماه رمضونی باشگاه و کلاس !!!اصلا چرا هیچ کس یه سراغم از من نمیگیره گاهی تو زنده بودنمم شک میکنم .
راستی خوبه باز تو یکی فهمیدی من چی میخامو مثل بقیه دوستان حرف از خدا و همسر نزدی وگرنه کامل دق میکردم آخه من اصلا تو بحر ازدواج نیستمو نیاز به حداقل یه دوست همجنس زمینی نه خدایی دارم.
-
بهارخانم،من یه پیشنهاد خوب دارم،یه انجمنهایی هست بهش میگن nar anuonیا اصطلاحا نارانان.مخصوص خانمهاست هیچ هزینه ای ازت گرفته نمیشه،تا خودت حرف نزنی کسی بهت فشاری نمیاره چیزی بگی،زندگیت روازاین روبه اون رو میکنه،مث بارانیه برکویرتشنه،فقط باید یه باراونجا حضورداشته باشی تا متوجه بشی چه تاثیری داره،تهران که زیادهست اکثرشهرستانهاهم داره پرس وجو کن پیدامیکنی،ازتوحرکت ازخدابرکت
-
نه ممنون چی هس . نمیشه اعتماد کرد بعدم من اگه انرژی داشتم میرفتم تو اجتماع
-
یک راه حل امتحان شده و معجزه آسا اینه(لطفا بهش عمل کن)
برو بشین یه گوشه یه کاغذو قلم بردار اهدافتو در 5 سال آینده بنویس خووووب فکر کن ببین میخوای 5 سال آینده زندگیت چطور باشه...از هیچی نترس هر چی دوست داری بنویس...بعد هر روز بیا با لذت بخونش...بهت قول میدم زندگیت از این رو به اون رو میشه شک نکن
-
کاری به اعتقاداتت نداره،حتی هدایتت میکنه به سمت معتقد بودن،بهت انرژی میده،کسایی که مشکلات سخت داشتن وموفق شدن میان حرف میزنن نارانون اشاره به گمنامی دنبال شهرت نیستن یه جورکارخیرخواهانه وخداپسندانه است.یه کم شبیه این انجمن همدردیه.حرفاشون دقیق وعلمیه.درنهایت خودت میدونی اونا آمادت میکنن باقدرت واعتمادبه نفس واردجامعه بشی همچنین میتونی دوستایی پیداکنی که پیششون راحت باشی
-
سلام دوست عزیز
عنوان تاپیکت یکی به من بگه چکار کنم هست که مبهمه!
بهتر یک عنوان مناسب که گویای مشکلت باشه در پست بعد ذکر کنید تا مدیران تغییرش دهند.
واضح هست در کنار یک عنوان مناسب کارشناسان و دوستان بهتر راهنمایی میکنند.
موفق باشی.:72: