-
بچه ها خیلی فکر کردم شاید علت بداخلاقی و بهونه گیریهای شوهرم به تعویق افتادن بچه دار شدن باشه.آخه اون منو مقصر می دونه به نظر شما باید چی کار کنم
- - - Updated - - -
بچه ها خیلی فکر کردم شاید علت بداخلاقی و بهونه گیریهای شوهرم به تعویق افتادن بچه دار شدن باشه.آخه اون منو مقصر می دونه به نظر شما باید چی کار کنم
- - - Updated - - -
-
شوهرم تازگی ها همش قهر می کنه و سر سنگین برخورد می کنه کوچکترین اشتباه از طرف من به منزله بزرگترین توهین تموم میشه و من متهم تا عذر خواهی نکنم درست نمی شه حتی اگه در مقابل رفتار زشت همسرم باشه از منت کشی خسته شدم کمکم کنید
- - - Updated - - -
کسی نیست به من کمک کنه دارم دیوونه می شم
-
شما گفتید اوایل ازدواج اخلاق همسر شما بهتر بود و الان عوض شده است. باید بنیشینید و وقت بگذارید و زندگی را مرور کنید. بعد مشخص کنید از کی این رفتارها شروع شده است؟ آن زمان چه اتفاقی افتاده است؟ آیا به جز این بهانه ها ایشان مشکل دیگری با شما یا خانواده شما داشته اند؟ آیا قبل از ازدواج شرط خاصی یا نکته ی مهمی به شما نگفت که شما در طول زندگی انجام ندادید؟ آیا رابطه شما با خانواده اش خوب است ؟ اختلافی بین شما و خانواده همسر شما نبوده است ؟ خانواده اش با ازدواج شما موافق بودند؟ آیا تحت تاثیر خانواده اش است یا کاملا مستقل است؟ از شما نمی خواست رفتار خاصی با خانواده اش داشته باشید یا کار خاصی برای آنها انجام دهید؟ آیا خانواده او همین رفتارهای مشابه همسرتان با شما دارند ؟ آیا خانواده شما و همسرتان مشابه هستند یا فرق می کنند؟ کلا موارد مربوط به خانواده ایشان با توجه به اینکه شما در یک ساختمان هستید بسیار مهم است. فعلا به همه ی این سوالها خوب فکر کنید و جواب صحیح و واضحی بدهید تا بتوانیم ادامه دهیم.
-
سلام دوست عزیز
شاید بااین کاراش میخواد به رفتاری که ازجانب تو سر زده وناراحتش کرده اعتراض کنه آخه بعضیاعادت ندارن مستقیم ناراحتیشون یا اعتراضشونو به طرف مقابلشون بگن
بشین قشنگ ومنطقی با آقای محترمتون حرف بزن.
-
ممنون از توجه شما .
نوپو عزیز من جواب تک تک سوالهای شما رو می دم: از زمانی رفتارهای بد همسرم شروع شد که توقعاتش از طرف خانواده من اجرا نشد(نه از روی عمد بلکه به دلیل فرهنگ متفاوت) مثلا اینکه چرا پدرت کمک مالی به ما نمی کنه.یا نمی یاد به تو سر بزنه یا اینکه موقع ورود من به منزلشون چرا استقبال ما نمی یان و.... . در مورد شروط قبل از ازدواج هم چیز خاصی به نظرم نمی یاد اما مثلا گفت دوست دارم چادری باشی اما بعد از یه مدتی من سر نکردم اونم حرفی نزد . تنها چیزی که خواست این بود که من احترامشو داشته باشم که متاسفانه کل زندگی ما رو درگیر کرده چون ایشون همه چیز رو بی احترامی می دونن. رابطه من با خانواده اش خوبه و هیچ وقت مشکلی با اونها نداشتم غیر از یه مورد با برادر و زن برادرشون که اونها با کل خانواده درگیر شدن از جمله من که همسرم می دونه که من مقصر نبودم اما منجر به قطع رابطه شد. همه با ازدواج ما موافق بودن.همسرم ظاهرا که کاملا مستقل از خانوادشه جز بعضی مسائل که از نظر اون سرپیچی کردن یعنی بی احترامی . تا امروز هرچی خواسته من در قبال خانوادش انجام دادم و اگر گاهی ناخواسته انجام ندادم حتی عذر خواهی هم کردم. خانواده همسرم که فقط در حال حاضر شامل پدر و مادر ایشون میشن رفتار بدی با من ندارن. تفاوت از این نظر دارین که اونها محبت های کاذب و ظاهری زیاد دارند و به مسائلی بها می دن که شاید اصلا به چشم من و خانوادم نیاد.
همسرم قبلا در قبال تو
-
در قبال توقعات و انتظاراتش و عدم اجرای اونها سکوت می کرد و در نهایت ناراحتیش رو به من می گفت اما الان یا جواب می ده و از خودش عکس العمل نشون می ده یا بعدا تلافی می کنه که این منو در مقابل خانوادم شرمنده کرده
-
الان دو تا مشکل پیدا کردیم : 1- توقعات از خانواده شما دارن که برآورده نمی شه و برای همین فکر می کنند که خانواده شما می خواهند دامادشان را تحقیر کنند و بی احترامی کنند.
2- از شرطی که گذاشته نمی تونم بگم حتما مذهبی هست یا غیرتی. اگر مذهبی باشد و این شرط را گذاشته احتمالا اختلاف عقیدتی در موارد دیگر هم باید باشد. اگر هم به خاطر غیرتی بودن این شرط را گذاشته به دو نکته باید توجه کنی : 1- مرد غیرتی حتی اگر اعتراضی هم نکند اما روی زنش حساس است. مثلا می گوید آرایش نکن. اگر زن توجه نکند قطعا مرد درون خودش اذیت می شود و فشار شدید دارد. حالا یا خودخوری و بهانه گیری می کند یا به صورت علنی در این مورد دعوا راه می اندازد و پرخاش می کند. به هر حال سعی می کند با یکی از این عکس العمل ها فشار درونش را کم کند. 2- مرد غیرتی زن را ملزم می داند از او اطاعت کند. تفکر غیرتی جزئی از تفکر سنتی است. در تفکر سنتی از زن انتظار می رود از شوهرش حرف شنوی داشته باشد. حداقل در مواردی مثل پوشش کار بیرون از خانه ارتباطات و امثالهم.
روی حرف هایم فکر کن و نتیجه را بگو. هر نظری داری بگو.
- - - Updated - - -
-
نوپوی عزیز مرسی که مشکل منو دنبال می کنی.بله کاملا حرف شما درسته همسرم من فکر می کنه خانواده من اونطور که باید به او توجه نمی کنن.به خاطر همین همه کارهای اونارو وظیفه می دونه و گاهی هم اعتراض خودش رو به وضوح نشون می ده و دائما مقایسه می کنه.همسر من اعتقادات سنتی داره اما مذهبی و تعصبی نیست همون حرف شنوی که شما اشاره کردید رو انتظار داره و دائما مرد بودن خودش رو به رخ می کشه و اگر جایی حرفی برای گفتن نداشته باشه از این جمله استفاده می کنه: "من مردم . حق با منه "
با این افکار همسرم اگر من به تمام خواسته هاش توجه کنم حس می کنم تا ابد باید از کلمه "چشم" استفاده کنم این موضوع منو سر خورده کرده و اعتماد به نفس و استقلال فکری و قاطعیت رو از من گرفته.همچنین نمی دونم در مورد افکار و برخوردهای همسرم با خانواده ام چگونه برخورد کنم
-
خب جاهایی که میبینی حق با تو هست بگو نه اگه قبول نکرد کم محلی کن سنگین تا کن. اون الان میدونه که شما بهش نیاز دارین و داره سو استفاده میکنه
-
عزیزم مهم اینه که اون همیشه حق رو به خودش می ده . به خاطر همین اگه قهر هم بکنم بازم این منم که باید پشیمون برگردم و گرنه عواقب سختی در پیش دارم .نمی دونم باید چی کار کنم