sokut عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
می تونم درک کنم در چه وضعیتی هستی و احساس بلاتکلیفی چقدر اذیتت میکنه . فقط خواهش می کنم به نکاتی که میگم به خوبی دقت کن و راهکارهایی که داده میشه را با هوشمندی و خلاقیت به کار بگیر .زندگی شما پتانسیل بالایی برای حفظ و بازسازی و جاری شدن عشق دارد ، اگر شما به مشاوره به خوبی توجه کرده و روی ضعفهای خود متمرکزشده و کار کنید و راهکارها در رابطه با همسر را به خوبی به اجرا دربیارید .
1 - شما در موقعیتهای حساس تصمیمات لحظه ای و بدون توجه به جوانب و عواقب می گیرید و با نوعی لج بازی احساسی و فداکارانه یا واکنش وارونه ای روی آن پافشاری می کنید (پذیرفتن ازدواج با همسرت علیرغم رضایت پدر ، اصرار به طلاق با اینکه همسرت علاقه اش را آشکار کرده و مایل به زندگی بود و ادامه دادن این اصرار حتی بعد از متوجه بارداری شدن و ... مرتب یادآروی آنکه سر حرفتون هستید و ....... از نمونه مصداقهای این ضعفی که گفته شد هست که از بیان ماجرای زندگیتون استخراج شده ) اگر خود به روحیه و روند زندگیتون در برهه های مختلف از دوران مجردی گرفته تا متأهلی بنگیرید و بررسی کنید ، اینرا بیشتر پی خواهید برد .
2 - صبر و ایثار گری شما ستودنی هست ، اما درست موقعی که می خواهد ثمر دهد حاصل زحمت خود را با یک ندانم کاری یا بنا به بند اول که گفتم خراب می کنید .
3 - وضعیت کنونی را خود شما در به بار آمدنش بیشتر دخیل بوده ای و خود شما هم می توانی درستش کنی اگر مراقب دو نکته اول و دوم که به شما گفتم باشید و دقت کنید که رفتارتون و تصمیماتتون را از این جهت کنترل کرده و مواظبت کنید از پتانسیل صبری که دارید می توانید بهره ببرید .
به این سه نکته خوب توجه کنید ، خودرا با توجه به آنها واکاوی کنید .
سپس خود لیستی تهیه کنید و ضعفهای دیگر خود را که در زندگیتون تأثیر گذار بوده و می تواند در این جریان هم باعث از هم پاشیده شدن زندگیتون بشه را در آن قرار دهید .
به موازات این لیست ، لیستی از قوتهای خود و همسرتان تهیه کنید که می توانید با بهره گیری از آن قوتها زندگی خوبی بسازید و داشته باشید .
عجالتاً آرام باشید و نگران دادگاه و طلاق نباشید و تمرکز را بجای آن روی ایفای نقش خودتان به بهترین شکل بگذارید آن هم با بهره گیری از روند مشاوره ای که دریافت می دارید .منتظر لیست شما از قوتهای خودت و همسرت هستم . سپس راهکارهای ان شاء الله مؤثر برای بهبود وضعیت و بازسازی زندگیتان را ارائه خواهم داد