خدارحمتشون کنه شرایط سختیه فوت یکی از نزدیکان با وجود همسری که نمی فهمدت منم چشیدم این طعم تلخ رو :frown-new:
- - - Updated - - -
خدارحمتشون کنه شرایط سختیه فوت یکی از نزدیکان با وجود همسری که نمی فهمدت منم چشیدم این طعم تلخ رو :frown-new:
نمایش نسخه قابل چاپ
- - - Updated - - -
با چیزهایی که از همسرت گفتی به نظر من اگر مهریه ات رو ببخشی به احتمال نزدیک به 100% رفتارش بدتر خواهد شد. مهریه حق شماست حتی فکر کردن به بخشیدنش هم به نظر من برای شما خطرناکه.
[QUOTE=ساحل75;277433]خدارحمتشون کنه شرایط سختیه فوت یکی از نزدیکان با وجود همسری که نمی فهمدت منم چشیدم این طعم تلخ رو :frown-new:
آره عزیزم...الانم نمی خواد بیاد تو مراسمی که پدرم می خواد بگیره . ظاهرا نه تنها نباید مهریمو ببخشم بلکه دارم به جدایی فکر میکنم. مردی که تو هیچ مراسمی کنار زنش نباشه بهتر که نباشه. برام دعا کنید.
- - - Updated - - -
[QUOTE=ساحل75;277433]خدارحمتشون کنه شرایط سختیه فوت یکی از نزدیکان با وجود همسری که نمی فهمدت منم چشیدم این طعم تلخ رو :frown-new:
آره عزیزم...الانم نمی خواد بیاد تو مراسمی که پدرم می خواد بگیره . ظاهرا نه تنها نباید مهریمو ببخشم بلکه دارم به جدایی فکر میکنم. مردی که تو هیچ مراسمی کنار زنش نباشه بهتر که نباشه. برام دعا کنید.
- - - Updated - - -
بله من هم همینطور فکر میکنم.همیشه معتقد بودم یه زن تنها کاری که برای مرد مهربون و همراه زندگیش میتونه بکنه اینه که مهرشو هدیه کنه به عشقش .... ولی وقتی کسی با زندگی و عمرت بازی میکنه و تمام لحظاتتو تلخ میکنه باید حق رو بپردازه و من دیگه دارم به جدایی فکر میکنم اتفاقی که خودش خواست و نه من.....