-
آرام عزیز ممنون از این که وقت باارزشت رو برای من گذاشتی دارم به حرفهات فکر می کنم و راهکارهات .شروع زندگی مون اینقدر با تنش و مشکلات همسرم همراه بود که به تنها چیزی که فکر می کردم رفع اون تنش ها از زندگیش بود .فکر می کردم بزرگترین مشکلات زندگیم همین ها ست . و من چون خودم این راه را انتخاب کرده بودم با نهایت عجول بودن و بی صبری سعی در حل مشکلات داشتم تمام تلاشم رو در هر زمینه ای می کردم تا زندگی به یه روال عادی برگردد. به تنها چیزی که فکر نمی کردم مشکلات اخلاقی و رفتاریمون با هم بود . راستش اون وقتها همسرم خیلی در مورد من کوتاه می آمد آینقدر که هیچ مسئله ای کش دار نمی شد و من هم همیشه فکر می کردم حق با منه .اما الان کوچکترن مسئله ای بینمون به قهر یک هفته ای منجر می شه . راستش الان من خودم از زندگی دلسرد شدم و زیاد بهونه گیری می کنم . اوایل از قهرمون هر دومون عذاب می کشیدیم و ناراحت می شدیم اما الان نه. حتی من خودم گاهی اصلا فکر نمی کنم که باید این قهر خاتمه پیدا کنه . انگار این طور احساس راحتی بیشتری می کنم .این که همه مسائل زندگی رو می ندازم گردن خودش و اهمیتی به هیچ چیز نمی دم .پنج شنبه شب ساعت 9.30 اومد خونه با دوستش قرار داشت و با هم بودن اما وقتی اومد خونه من تحویلش نگرفتم اومد گفت باز دوباره چت شده گفتم نگاه به ساعت بکن گفت دوباره شروع کردی و ...قرار بود فرداش روز جمعه ست بریم دوچرخه سواری که گفتم باهات هیچ جا نمی آم و همین شد که تا حالا که شنبه است با هم حرف نزدیم .
-
خودم احساس می کنم رفتارم اشتباهه . من خیلی آدم گرمی هستم همه چیز همسرم برام مهه . لباس پوشیدنش رفتارش حتی نوع اصلاح صورتش به رفت و آمدهاش اهمیت می دم همیشه گوشی شو چک می کنم و... یه جورایی دوست دارم اون هم این طوری باشه اما اون خیلی آدم بی خیالیه اصلا کاری به این چیزها نداره . تا حالا نشده بم بگه چی بپوشم چی نپوشم هیچ وقت به گوشی ام دست هم نزده . اگه تا دیروقت پای لب تاب و اینترنت باشم نمیاد ببینه چیکار می کنم . کلا ادم بی اهمیته و از خداشه منم نسبت به اون این طوری باشم هیچ وقت تو کارام دخالت نمی کنه و چیزی رو برام اجبار نمی کنه . می گه من به تو احترام می زارم اما فکر می کنم این احترام نیست بی اهمییتشه . تو این سایت حرف دل خانم هایی رو می خونم که از گیردادن های زیاد همسرشون به سطوح اومدن اما من از گیرندادن هاش نمی دونم دارم اشتباه می کنم یا نه . کاش مدیرهای سایت هم راهنمایی ام می کردن . این روزها تمام رفتارهامون تلافی جویانه است . فقط در صدد تلافی کارها و رفتارهای همدیگه ایم . مشاوره حضوری چقدر می تونه کمک کنه ؟