سلام برد عزیز
دوست عزیز من کوچکتر از شما هستم و امیدوارم حرفام رو نذاری به حساب نصیحت از یه کوچکتر یا...حرفام دوستانه است فقط
مورد اول اینکه میخواستم بگم، سعی کن نه توی دنیای واقعی ونه فضای مجازی به حضور وجود کسی وابسته نباشی.نه اینکه میشه کاملا از وابستگی ها رها شد، نمیشه ولی میشه اونقدر خودمون رو قوی کنیم که زود وابسته به کسی یا چیزی نشیم.
اگه یادت باشه تو تاپیکی که خودم زده بودم گفته بودم این مشکل خودم هست ،یادت هست؟من تا اون روز که تاپیک نزدم واقعا خودم نمیدوستم مشکلم چیه!! ولی بعد از اینکه مشکلم رو پیدا کردم، سعی کردم رو خودم کار کنم.ما باید با واقعیت کنار بیایم.اینکه هیچ کس یا هیچ چیز در این دنیا حضور دائم نخواهد داشت.من از اون روزا خیلی بهترم.چون متوجه شدم من نسیت به کسانی که حتی نمی شناسم احساس قوی دارم. واین اصلا درست نیست.
گفتم که بدونی مشکل خودم هم هست این چیزی که دارم بهت میگم
مورد دوم اینکه
همون توصیه جناب آرام وآقای مسافرزمان هستش.وقتی یه تاپیک میزنی تمرکزت رو بذار روی حل یکی از مشکلاتت.یا چند مشکلی که به هم مربوط میشن رو تو پست اول همون تاپیک عنوان کن.بذار کسایی که میخوان بیان بهت کمک کنن، بدونن در چه جهتی باید صحبت کنن.مشکلاتت رو پراکنده عنوان نکن.همه رو تو همون پست اول سعی کن بگی.درغیر اینصورت این فرصت رو میذاری برای ماها که از هر دری سخن بگیم!!!!!!!!و تو نمیتونی تو یه تاپیک جمع بندی خوبی داشته باشی از همه کامنتها.
فکر میکنم اکثر تاپیک هات نتیجه خاصی نداشتن
آقای آرام تو یکی از تاپیک ها خیلی خوب تونسته بود یه جمع بندی از تاپیک هات داشته باشه.از اون استفاده کن.
مورد سوم هم اینکه سعی کن مشکلاتی رو اینجا بیان کنی میدونی اینجا براش راهکار دارن.
مشکلت رو واضح بیان کن.فکر میکنم مطالعه هم بهت کمک کنه برای شناخت بهتر مشکلت.اینجوری کمک بهت خیلی راحت تر خواهد بود
ببین مثلا من الان میدونم یه سری مشکلات رفتاری دارم.ولی الان دنبالش هستم ببینم خودم میتونم رفعش کنم یا اگه لازمه بیام اینجا تاپیک بزنم، ببینم اون رو چطور عنوان کنم که واضح گویای مشکل من باشه.مثلا میخوام اول ببینم اسم مشکلم تو روانشناسی چی هست؟یا مثلا این مشکل تا حالا توی کتابای روانشناسی بهش پرداخته شده؟اصلا این رفتار غیرطبیعی هست یا یه رفتار منحصر به فرده فقط؟یا ....
برد عزیز،همه آدما نیاز به هم صحبت دارن. تو هم همینطور. ولی در مصاحبتت با دوستان اینجا برای رفع مشکلاتت بیشتر کمک بگیر تا یه دردودل ساده.
موفق باشی عزیزم:)
- - - Updated - - -
بازم امکان ویرایش فعال نیست:( و :mad: