آقای بی وفا چی شد؟
تماس نگرفتین؟
نظر دختر خانوم چی بود؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای بی وفا چی شد؟
تماس نگرفتین؟
نظر دختر خانوم چی بود؟
سلام . اخه چرا اشفته ای. توکل بر خدا. چرا نگرانی. امیدوارم بهترین کسی که باهات همخانی داره نصیبت شه. چرا از پس زدنت توسط اون می ترسی. اگه ایشون شما رو پس زد یعنی اینکه نمی تونه شما رو خوشبخت کنه. مگه 100 سالته که دیگه فرصت نداشته باشی!!!!! اصلا چرا وقتی اتفاقی نیفتاده نگرانی؟ اصلا از کجا می دونی که واقعا بله ایشون برای شما بهتر یا جواب منفی ایشون. معیارهات اصلا زیاد و غیر معمول نیستن! اصلا
من تجربه خودم رو عرض می کنم تو یه جلسه خاستگاری من یه سری سوالها پرسیدم که بنده خدا هنگ کرد و سریع خودش رو کنار کشید. چند روز بعد با خانمی ازدواج کردن که برا من خ جالب بود. بعد من تازه ایشون رو شناختم. اینکه شخصی شما رو نخاد اصلا اصلا اصلا جای نگرانی نداره. اون هواست که بدون اون نمی تونیم زندگی کنیم :) و البته حضور جوانه عزیز که من کلی با حضورش شاد می شم خخخخخ. من با این اتفاق خ ناراحت شدم اخه خودم نمی خاستمش از اول بعد به اصرار خانواده با ایشون صحبت کردم. ولی بعدش خ خ خ خوشحالم که این اتفاق نیفتاد. من یه فلسفه دارم ادمها دو دسته اند:
1) یه عده با بله گفتنشون ادم رو خوشبخت می کنن
2) یه عده هم با نه گفتنشون. از این دو مورد هم خارج نیست :)
اتفاقا حرفهای مدیر هم تاییدی بر این است که خطوط قرمزتون رو مشخص کنین. من نمی دونم چرا شما برداشت نکردین اینو!!! من می فهمم اصرار به داشتن و حفظ معیارهاتون دارین. چرا فکر م یکنین من متوجه نمی شم.!!
در ضمن پی بردن به این خصوصیات فقط با حرف نیست. مثلا به طرف بگی من ادم صادق دوست دارم. اونم بگه منم صادقم و تمام شد رفت. با ارتباط بیشتر اینها تایید می شن. در ضمن اصلا عجله نداشته باش. به ایشون هم فرصت بده دیگهههههههههههههه
سلام خواهر من مرسی پیامتو خوندم یکم بهتر شدم بابا اونجور هم که میگی نمی ترسم یکم استرس دارم که نمی دونم از کجا ناشی گفته بله دیگه امروز خانواده زنگ خواهند زد
یه سوال فنی از خواهر عزیز بنده خواهر جان الان اگه ایشون اوکی کرده باشه یعنی با معیار های بنده هم خونی داره دیگه؟؟؟من تاکید کردم که حتما اینارو باید داشته باشه در غیر این صورت که هیچ
بازم مرسی از لطفت خیلی ممنونم خیلی خیلی انشالله خبرشو حتما می دم اینجا بازم تشکر از پیغام زیبات خیلی هم خوب بود
1) خوشبینانه این که بله معیارهاش با شما همخانی داره و دوستت داره و خودش هم چنین ادمی
2) شاید هم معیارها هم خانی داره اما خب دوستت نداره و به اصرار خانواده بیشتر به خاطر موقعیت شما ( اگه خوب باشه) داره ادامه می ده.
3) دوستت داره. معیارهاش همخانی داره اما خودش اینجوری نیست ولی خب دوست نداره شما رو هم از دست بده.
پس سعی می کنه خودش رو یه ادم دیگه جا بزنه تا شما دوسش داشته باشی
اینها احتمالن دوست من. به نظر من صرف رابطه فیزیکی نداشتن موفقیت نداره. ازش بخاه که با قلبش تصمیم بگیره (" ینی کالملا شما رو بخاد با تمام وجود نه قلبش جای دیگه باشه)
ببین به جای تمام این افکار اگه جواب مثبت داد نه خوشحال شو نه ناراحت. باهاش ارتباطت رو بیشتر کن
تو مهمونیهاشون شرکت کن
باهاشون مسافرت برو( دوتا خانواده باهم)
با دوستاش بیشتر اشنا شو
چکش کن( با یه شما ره غریبه . ببین چطور با مزاحمها برخورد می کنه. برو با اکانت ادمای غریبه تو ف* ی*س ب*و*ک. باهاش دوست شو
بزار زیر نظر خانواده چند وقت باهم باشین. والبته سعی کن با کنترل افکارت و بیش از فکر نکردن وابسته نشی. چون هر چه الان چشمتو بیشتر باز کنی بعدا کمتر دچار مش کل می شی. نشی مثل دوستان که هر چه تو عقد دیدن رو انکار کردن و گفتن تغییرش می دم و نشد.
من خودم دخترم . بارها شده دیدم پسری رفته سراغ مثلا یه دختر شیطون و مثلا از اون مدل که خ به خودش می رسه بعد دچار مشکل شده. سر همین ظاهر وفلان...
ببین شما نمی تونی خانمت رو نغییر بدی. ببین ظاهرش رو دوست داری با رفتاراش مشکلی نداری. اساسا این منش ایجاد تغییر ات انی در ادمها یه مساله خارج از دسترس
رو خودت هم کار کن. ببین دوست من شما از اون مدل ادمهایی که عملت خ بهتر از بیانت. از من نرنج ولی تا جایی که جاداره و صراحتت لطمه نخوره ملایم تر باش( من رو ببخش. ولی وقتی من می تونم با زبان خوبم کارام رو پیش ببرم چرا دوستامو کم کنم چرا راه خودمو سخت تر کنم. بازم می گم نرنج دوست من.
در ضمن سعی کن خ احساسی نشی. نگو نمی شم که الانش هم شدی خخخخ. خوشبخت باشی. برا استرس هم که م یدونی چطور کنترل کنی :))))))))
جواب مثبت دلیل بر داشتن معیارها نیست
من به شخصه فردی که خیلی خصوصیاتش شبیه من باشه قبول نمیکنم
همیشه از کسی که یکم بام متضاده بیشتر خوشم میاد
مثلا با اینکه رابطه داشتم ترجیح میدم همسرم رابطه نداشته باشه و یا اینکه حتما نماز بخونه مخصوصا نماز صبح با اینکه خودم شاید سهل انگار باشم
ترجیح میدم همسرم برون گرا باشه با اینکه خودم درون گرام
.....
بعد از جواب مثبت به دوره شناخت نیازه که باید تو اون دوره سعی کنید طرفو بشناسید
با سلام به دوست محترم ... نوشتن واعلام خواسته هاي خود هم ميتونه خوب باشه وهم بد ... خوب بودنش ازاين جهت که خواسته هاي خود را صادقانه بيان کردي وشفاف خودت رو عرضه داشتي ولي بد بودن ازاين جهت که ما قرار نيست درازدواج به دنبال سفاش دادن کالاي خود باشيم معمولا همه به دنبال اصول وچارچوب اخلاقي ورفتاري وتربيتي هستند که حکم معيار ارزشي دارد وقتي زمينه فراهم شد اونموقع ميشه از اون انتظار صادق بودن وصميمي بودن وخيلي از محسنات ديگه رو داشت ... اينکه از ريز ودرشت خواسته هات رو گفتي قطعا طرف مقابلت رو درشرايط خوبي قرار ندادي خيلي از قول وقرارها همونطوري که عرض کردم با توجه به مساعد بودن شرايط رشد خانواده به ثمرميشينه .. درکل ما بايد به دنبال سرمايه گذاري در زندگي باشيم که با زحمت وتلاش واز خود گذشتگي به دسترنج کمالات وخوبي ها برسيم تا ابتدا بريم وليستي از انتظارات خودمون رو سفاش بديم ... وبخواهيم يه شخصي را با نقطه نظرات خودمون سفارش وتهيه کنيم
- - - Updated - - -
با سلام به دوست محترم ... نوشتن واعلام خواسته هاي خود هم ميتونه خوب باشه وهم بد ... خوب بودنش ازاين جهت که خواسته هاي خود را صادقانه بيان کردي وشفاف خودت رو عرضه داشتي ولي بد بودن ازاين جهت که ما قرار نيست درازدواج به دنبال سفاش دادن کالاي خود باشيم معمولا همه به دنبال اصول وچارچوب اخلاقي ورفتاري وتربيتي هستند که حکم معيار ارزشي دارد وقتي زمينه فراهم شد اونموقع ميشه از اون انتظار صادق بودن وصميمي بودن وخيلي از محسنات ديگه رو داشت ... اينکه از ريز ودرشت خواسته هات رو گفتي قطعا طرف مقابلت رو درشرايط خوبي قرار ندادي خيلي از قول وقرارها همونطوري که عرض کردم با توجه به مساعد بودن شرايط رشد خانواده به ثمرميشينه .. درکل ما بايد به دنبال سرمايه گذاري در زندگي باشيم که با زحمت وتلاش واز خود گذشتگي به دسترنج کمالات وخوبي ها برسيم تا ابتدا بريم وليستي از انتظارات خودمون رو سفاش بديم ... وبخواهيم يه شخصي را با نقطه نظرات خودمون سفارش وتهيه کنيم
ببینید بالاخره باید به حدی رسید که ادم متوجه شه افقه نگاهها یکی است. منم کاملا باشما موافقم خ از خصوصیات با یه بستر مناسب رشد می کنن. ودر کل معتقدم کلیا مهمتر از جزییات هستن. اما خوب منم مثل اقای با وفا :) خاسته هام رو می گم( مهماشو) تا لااقل به خودم و طرفم حق انتخاب بدم
در ضمن جوانه جان تضادها زیبا هستن اما به اندازه جوری که ادم خودش بتونه کنار بیاد
جالب جایی تو به مقاله می خوندم شباهت زیاد زن و شوهر عامل خوشبختی نیست. و خ وقتها خسته کننده می شه.
باز هم تشکر از شما خواهر عزیز
نه بابا ناراحتی چیه شما درست میگی بله من با پوشش تا اینجا کنار اومدم می دونم نباید اکتفا کنم ولی باید ببینم امروز جوابش چیه استرس دارم احساساتی ندارم به ایشون اگه جوابش بله بود میرم وارد بحث و معیار هامو با هاش میسنجم اگر با معیار هام هم خونی داشت بیشتر اشنا میشیم بیرون میریم از این جور حرفا اگرم نبود یکی دیگه تا الانش برام 5 6 تا در نظر دارن مخصوصا شوهر عمه هام و زن عمو هام هی میگن اگه نشد ناراحت نشی ها تو فامیلمون این هست بهت میاد و از این حرفا خستم کردن من تو فکر ازدواج نبودم با این همه مشکلات شغلی و اجتماعی اینا به قول معروف کردن تو پاچمون حالا ببینیم چی پیش میاد
ولی نمی دونم چجوری امتحانش کنم یه جور اصلا به شخصییت بنده نمی اد توکل کردم به خدا همین خودش یه امتحان می تونه باشه بازم تموم راهکارات اویزه گوشم میشه مخصووصا احساساتی نشم اینو قبول دارم که ممکنه بخاطر همین احساساتی شدن کلی رو نادیده بگیرم و از همه مهمتر مثل رابطه نداشتن با پسر و دودی نبودن برا من پوشش مهم هست من شیک پوشم همیشه با کت و شلوار میرم همه جا اما نمی خوام زن من اونجوری باشه که ابروی منو ببره من از پوشش ایشون بدم نیومد حالا تو بیرون رفتن چی میپوشه و ندیدم حالا اگه امشب تونستم بیام که حتما جواب ایشون و اعلام میکنم
بازم مرسی از شما خواهر من واقعا تشکر در مورد استرس هم یاد چای بیوفتم خودش خود به خود کم میشه می دونم :d
ولی یه دنیا تشکر و سپاس از چنار عزیز
- - - Updated - - -
[QUOTE=ardeshirk;276082]با سلام به دوست محترم ... نوشتن واعلام خواسته هاي خود هم ميتونه خوب باشه وهم بد ... خوب بودنش ازاين جهت که خواسته هاي خود را صادقانه بيان کردي وشفاف خودت رو عرضه داشتي ولي بد بودن ازاين جهت که ما قرار نيست درازدواج به دنبال سفاش دادن کالاي خود باشيم معمولا همه به دنبال اصول وچارچوب اخلاقي ورفتاري وتربيتي هستند که حکم معيار ارزشي دارد وقتي زمينه فراهم شد اونموقع ميشه از اون انتظار صادق بودن وصميمي بودن وخيلي از محسنات ديگه رو داشت ... اينکه از ريز ودرشت خواسته هات رو گفتي قطعا طرف مقابلت رو درشرايط خوبي قرار ندادي خيلي از قول وقرارها همونطوري که عرض کردم با توجه به مساعد بودن شرايط رشد خانواده به ثمرميشينه .. درکل ما بايد به دنبال سرمايه گذاري در زندگي باشيم که با زحمت وتلاش واز خود گذشتگي به دسترنج کمالات وخوبي ها برسيم تا ابتدا بريم وليستي از انتظارات خودمون رو سفاش بديم ... وبخواهيم يه شخصي را با نقطه نظرات خودمون سفارش وتهيه کنيم
مرسی ولی دیگه چاره نبود یهو هر چی بود گفتم تا بدونه من از اینا صرف نظر نمی کنم شما اگه یه سر به تاپیک های قبلی من بزنی میفهمی از چه چیز هایی صرف نظر نمی کنم
به هر حال تشکر و سپاس بابت راهنماییت خیلی خوشحال شدم مرسی تشکر
بی وفا اول اینکه معیارات خیلی معقول هستند و خوب کردی که همین اول همه رو گفتی ، چون چیزای بدی نیست . ولی خیلی کلی هست ، مگه کسی پیدا میشه که صداقت براش مهم نباشه ؟ یا کسی پیدا میشه که اخلاق خوب و خوشرویی براش مهم نباشه ؟یا دورویی ؟... چیزای خیلی کلی هسنتد ، اگر ساکت شده شاید به خاطر اینا بوده ...
مثلا اگر اون برمیگشت بهت میگفت که من دلم میخواد طرفم خوشبختم کنه ، مهربان و منطقی و عاقل باشه و ...
گفتن این حرف ها دردی رو دوا نمیکنه ، در عمل باید خودتون رو نشون بدید ، چون هیچ زنی دلش نمیخواد که بدبخت شه ، یا دلش نمیخواد که شوهرش مهربان و منطقی نباشه ...
یا در مورد گزینه ای که گفتی باید عاقل و فهیم و دانا باشه ، خوب خیلی کلی هست ، مگر غیر از این هم کسی از طرف مقابلش درخواست میکنه ؟
گفتن این موارد لزومی نداشته ، شاید برای همین ساکت شده .
- - - Updated - - -
یک چیز دیگه که یادم اومد ... اینی که میگی من زن نمیخوام و دارن مجبورم میکنند یعنی چی ؟؟؟؟؟؟ این جمله خیلی خطرناکه ... شاید دختره اون جور که باید به دلت ننشسته ... چون اگر خوب به دلت نشسته بود الان این حرف رو نمیزدی و دوست داشتی که زود بهش برسی
در مورد این مورد خوب فکر کن و سنگات رو با خودت وا بکن . و تکلیفت رو اول با خودت مشخص کن بعد یکی دیگه رو به زندگیت وارد کن .