بیست بود، خیلی خوشم اومد، دمت گرم. خیلی قشنگ گفتی.:73:
نمی دونم تو این سیستم جدید رتبه و امیتاز و این حرفا به چه صورته، اگه نه یه رتبه ی توپ بهت می دادم.
لطف کردی دوست گرامی.
نمایش نسخه قابل چاپ
ایوب عزیز،
شما توی همین تاپیک به طور واضحی این آقا را تحقیر کردید و کمتر از خودتون می بینید.
مکرر از علامت :311: برای تمسخر ایشون و کارهاشون و لباس پوشیدنشون استفاده کردید.
"من اگر 4 ساعت تو خونه کار کنم اندازه حقوق اون پول درمی آرم و ..."
فکر نمی کنم فرد مناسبی برای شما باشند. نه بخاطر خسیس بودن یا نبودنش. به خاطر این که اصلا در ذهن شما احترام و ابهتی نداره.
فکر می کنم کار درستی نیست با کسی که براش احترام و بزرگی قائل نیستیم ازدواج کنیم.
سلام عزیزم
خیلی راحت میتونی ازش ببرسی که مثلا در مورد لباس شیک پوشیدن یا مراسم عروسی و یا حتی یه مهمونی تقریبا مجلل چه فکری داره؟
یا میگه خرج الکیه یا میگه نرمالش خوبه یا اینکئ موافقه:)به مین سادگی کم کم دست میاد چه آدمیه
دس رو دلم نذار!!!
مجبورم دیگه! چه کنم، شرایطم اجازه نمی ده بهتر از این بیاد خواستگاریم!
تازه کجاشو دیدی، من تو فکر مقاله و اپلای و پژوهشگاه و این حرفام، اون تو فکر بیل و کلنگ هستش!!!:163:
من فقط اینجا در موردش اینجوری حرف می زنم، تو خونه و جلوی بقیه و جلوی خودش یه احترامی بش می ذارم که بیا و ببین! البته انسان کم عقلی نیستم، صد در صد اگه باهاش ازدواجم کنم، همین احترامه باقی خواهد ماند، چون از اول می دونم دارم چی کار می کنم!
البته بماند که این خصوصیت درون من وجود داره که خودمو از همه پسرا سر می دونم!!;) فقط این بنده خدا نیست!
ممنون از تذکرت.
- - - Updated - - -
کلی از این سوالا پرسیدم!!!
می گه اگه خرجای اضافی کم بشه و به جاش یه ماشین مدل بالاتر سوار شیم بهتر نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بخوان تا آخر خط را!!!!!!!!
ایوب جان میتونی ازش بپرسی که نظرش در مورد مثلالباس شیک پوشیدن یا مهمونیا و عروسیای تقریبا مجلل,خونه ی شیک و .....چیه؟قطعا از روی جوبش میتونی یه کم بشناسیش جون یا میگه خرج بیخودیه یا میگه خوبه یا میگه در حد نرمالش خوبه:rolleyes::rolleyes:
- - - Updated - - -
واااااااااااااااااااا
بگو هرجیزی در حدو اندازه خودش
تو ماشین دوسداری خوب منم لباسو فلان
ایوب،این خرجای اضافی از نظر ایشون باید تعریف بشه.