سلام بچه ها .
از همتون ممنونم . حس میکنم الآن که با شما درد و دل کردم ، حالم خیلی بهتره . تشکر فراوان .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها .
از همتون ممنونم . حس میکنم الآن که با شما درد و دل کردم ، حالم خیلی بهتره . تشکر فراوان .
[مهيا خانم سلام
اين را بايدقبول كنيم و بفهميم كه هر تك تك ما اندازه خودمونيم با دهها يا صدها رفتار متفاوت خوب، بد، مسخره ، شاد، غمگين، ساكت، پرشور و... كه هر لحظه يكيش بروز ميكنه و قرار نيست كسي بهمون جايزه بده يا نمره بده كه بايد مواظب رفتارمون بشيم عزيز من انسانها همه همينجورين . و مطلقاً دو انسان مثل هم نبايد باشن و نبايد هيچكسي خودش را و ديگران را با ديگري مقايسه كند همانقدر كه كم حرف بودن يكي امتياز هست پر حرفي ديگري هم امتياز است و برعكسش هم همينه خصلتي از ديد تعدادي و در موقعيتي خب و متقابلاً غير خوب است .
تو اصلاً نبايد به رفتاري كه كردي بهش برگردي و ارزيابي كني چون بهترين حالت ممكنه را در همون موقع انتخاب كردي و بهتر از اون نميشد .
به چگونه رفتار كردن هم اصلاً فكر نكن ، قرار نيست از رفتار و واكنش ما همه خوشنود و راضي باشن. تو رفتارخودت را بكن گرچه خاموشي و تماشا در اكثر مواقع باشد هنر گوش دادن و ساكت موندن اولي تر از حرافي و ... است ولي باز هم ميگم اصلاً نبايد مقايسه كرد هر چي هست همون خوبه . غرور و بي عيب محض بودن را بزار كنار قبول كن كه واجب است همه بايد اشتباهاتي هم داشته باشيم .دوم هم هيچوقت گذشته ات را تحقير نكن هر چه باشد بناي هر روز بر روي گذشه مان ايجاد ميشود حتي اگر منفور ترين حالت باشد لازم به يادآوردنشون نيست.به آينه نظر كن كه ميخواهي چي بسازي؟
حس میکنم الآن که با شما درد و دل کردم ، حالم خیلی بهتره . تشکر فراوان .[/ خب ميبيني وقتي مشاركت ميكني خوب ميشي همين مشاركت كن به خوب و بدش اصلاً فكر نكن چيز بدي وجود ندارد بشرطي كه خود خواه و مغرور نباشي كه نبايد كسي از تو ايراد بگيرد ؟ بايد از آدم ايراد بگيرن و حتي مسخرمون كنند ً صواب داره و خوبه.