منم تشکر می کنم قالب خوبیه.
:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
منم تشکر می کنم قالب خوبیه.
:72:
سلام
ممنون از لطف همه دوستان که لطف داشتند اما نظر سنجی فقط تعریف نیستا !!! پیشنهاد برای بهبود بدید !
یا علی
همتون ياد گرفتيد كه تا يه كي كمي تعريف مي كنه بقيه همه به به و چه چه مي كنيد و تعريف مي كنيد.
خوب بقيه هم يه نظري، يه ايده اي، يه چيزي از خودشون داشته باشن تا بگن.
اقای خسته سلام قالب جدید در تالار نیست
سلام خدمت اعضاء محترم تالار همدردی
دوست عزيزمون آقاي خسته ، بازم لطف کردند و علیرغم اشتغالات فراوان که داشتند، خودشون قالب جديدی به مناسبت ماه محرم با نام moharam را طراحي كردند كه اكنون به عنوان قالب پيشفرض تالار همدردي مشاهده مي فرمائيد. ضمن تشكر از لطف ایشون که وقت گذاشتند و خلاقانه این قالب زيبا را طراحي كردند از همه دوستان عزيز خواهش مي كنم نظرات خود را در مورد قالب جديد، در در ادامه اين تاپيك مطرح كنند.
تقاضا دارم که اعضاء محترم، با بازخوردهایشان موجب تقویت این فعالیتهای خالصانه و زیبای سایر دوستان باشند.
تا کنون افرادی چون erfan25 (در زمینه لوگو، امضاء )و خسته (در طراحی قالب و مشاوره فنی )، به طور کلی در کارهای شکلی و فنی تالار کمک های زیادی کرده اند که امیدوارم توفیق داشته باشم که قدردان زحمات آنها باشم.
رسیدن ماه محرم را به محضرمولا صاحب الزمان و همه عزا داران حسین (ع)تسلیت عرض می کنیم .
سلام اقای خسته !
نه خسته !:73:
خدا قوت !:307:
از زحمات ارزنده ی شما تشکر کرده و موفقیت و بهروزی را برایتان ارزو می کنم .
"عالم همه در طواف عشق است و دایره دار این طواف حسین (ع)است. "
تصویر شمع و جمله ی زیبا و دلنشینی که برگزیده اید بسیار زیباست.
تندرست و پر توان باشید
آقای مدیر :ما که از این جور چیزها بلد نیستیم.وکاری از دستمون بر نمیاد.شرمنده:302:
( ولی از اینها تا دلت بخواد بلدم:227:) خسته گرامی .خداقوت.قالب جالب رو طراحی کردین:104:
ممنون آقای خسته . قالب خیلی قشنگیه
سلام. به نظر من خوبه.
خسته نباشيد ميگم و دستتون هم درد نكنه
اگه براتون در طراحي مقدوره ، براي جلوگيري از شلوغي و پرحجم بودن صفحات ، نوار آبي رنگ كه title هر موضوع هستش رو حذف كنيد كه فكر ميكنم چون از تكنيك php استفاده شده اين امكان پذير باشه .
بازم ممنون