-
متی عزیز،
همانطور که بی دل عزیز گفتند، بهتر هست روی مسائل خودت تمرکز و تفکر بیشتری کنی.
بعلاوه،
دوسال عقد موندن خیلی درست و راحت نیست و مسائل و مشکلات زیادی پیش می آره.
در حالت عقد شما در شرایطی بین خانواده خودت و همسرت قرار می گیری و باید کنترل خیلی خوبی روی اوضاع داشته باشی که بتونی همه چیز را خوب پیش ببری.
از طرفی خانواده از شما به عنوان 100درصد دختر خانواده بودن انتظار دارند،
از اون طرف همسرتون به عنوان 100 درصد همسر ایشون بودن انتظار دارند.
توازن بین انتظارات این دو انرژی زیادی می بره.
اونطور که متوجه شدم همسر پدرتون هم روی این موضوع کمی حساسیت نشون دادند که فکر نمی کنم خیلی نامربوط باشه.
-
ما به هم علاقه داريم همه مساله رو بررسي كرديم و شناخت داريم اكر عقد نكنيم جيكار كنيم ؟ ميخوايم كنار هم باشيم منم خيلي مشكلات دارم ايشون ميتونه همراهم باشه ولي بيشتر اؤ اون نميتونيم دور باشيم از هم عقد نكنيم دوست باشيم ؟؟؟؟؟نامزدي رو هم خانواده من قبول نميكنن كير كردم ما ميخوايم با هم باشيم با ازدواج كه هميشه هدفمون بوده ديكه نميخوايم دوست باشيم
-
این آقا خونه داره؟
یا امکانش هست که پدرش در مورد محل سکونت به شما کمک کنند؟
اگر خونه داشته باشه، می تونید زودتر ازدواج کنید. چون بقیه هزینه های زندگی را می شه با کار نیمه وقت در زمان سربازی تامین کرد، به شرطی که اجاره خونه ندید.
مشاوره قبل از ازدواج یادت نره.
دقت کن بخاطر فرار از شرایط خونه، تصمیم عجولانه و اشتباه نگیری.
-
خونه وماشين رو بدرشون كمك ميكنه حقوقم با سرمايه كداري حدود هشتصد تومن ماهيانه دارن اما نمي شه خيلي سخته اينكه بريم خونه خودمون لااقل بايد يه سال عقد باشيم
-
سلام عزیزم
اول اینکه قشنگ این مشکاتو با اون آقا مطرح کن که در جریان باشه و بعدها اگه خدایی نکرده چیزی پیش اومد شوکه نشه
دوم اینکه با اون خانم بشین آشتی کن و محترمانه و مهربانانه بگو الان شما جای مادرمی وقتی که خودت ازدواج کردی چه انتظاراتی ازمادرت داشتیی منم حق دارم این انتظاراتو از شما داشته باشم پس در حقم مادری کن
سوم اینکه با چدرت حرف بزن و ازش خواهش کن کخ هواسش به نامادریت باشه وبهش اجازه نده که آیندتو خراب کنه
چهارم اینکه اگه اون آقا و پدرمادرش واقعاآدمای دلسوز و روشنفکری باشن میدونن که 90 درصد نامادریها مشکل ساز هستن پس اگه مشکلی هم پیش بیاد باید درک کنن و به شما ربطش ندن:)
سعی کن این مسایلو خیلی خوب با نامزدت مطرح کنی
انشالله هر جی خیروصلا باشه پیش بیاد:)