-
خزان زندگی عزیزم ، اصلا میدونی چیه ؟ مردها از اینکه زناشون بخوان حرف های منطقی بزنن و بشینن دلیل و استدلال بیارن بیزارن .
مدام یک جمله رو تکرار نکن
گل آرا نکته خوبی گفت ،بعضی وقت ها با شوخی از کنار بعضی مسائل رد شو .
ولی با ما هم لجبازی نکن ، هر چی میگم بگو چشم :311:
باید به همسرت اقتدار بدی ، فکر نکن این طوری ضرر میکنی .
دقیقا یادمه من هم قبلا مشکلات تو رو داشتم ، وقتی مامانم بهم می گفت باید بگی چشم و هر چی شوهرت گفت قبول کنی ، میدونی من به مامانم تمام حرف های تورو میزدم ، میگفتم مگه زندگی یعنی این که هرچی مرد بگه زن در جوابش بگه چشم ؟ من این زندگی رو نمی خوام ، چرا هروقت می خوام جایی برم اول باید بگه نرو وقتی من گفتم چشم ، شاید دلش به رحم بیاد شاید نیاد ؟
الان تازه می فهمم که مامانم چی داشته بهم می گفته و من چقدر غر زدم سر مامانم .
ولی عزیزم راهش همینه ، هرچی بخوای روی حرف خودت پافشاری کنی همینه
فکر نکن همسر من به همین راحتی از کنار خیلی مسائل گذشته ، من هم خیلی تلاش کردم . اگر تاپیک های من رو هم بخونی بیشتر متوجه میشی ، همه زندگی ها بالا و پایین داره .
کارگاه خانواده موفق - مرد مقتدر / زن لطیف رو حتما کامل بخون ، خیلی بهت کمک میکنه
این هم لینکش
.http://www.hamdardi.net/thread-23419.html
موفق باشی
- - - Updated - - -
-
با تمام وجودم درکت کردم عزیزم .... حتی میدونم الان چه حالی داری و چی بهت میگذره .من هم تقریبا تو شرایط شما هستم و راهی جز تسلیم شدن در برابر راهنمایی دوستان پیدا نکردم و توصیه هایی که به شما کردن و مشابهش رو به من پیش گرفتم تا حالا جوابی که گرفتم این بود که رفتارش با من خیلی بهتر شده ولی محدودیتهام کم نشده .همون طور که دوستان گفتن ظاهرا برای رسیدن به زندگی مطلوبمون باید صبر توئم با محبت و توجه 100% کنیم...
امیدوارم روزی برسه که مشکل شما ،من و همه دوستانی که مثل ما هستن حل بشه....