-
سلام خانمی.
اولا که ایشون طبیعی هستن کاملا و شما وظیفتونه و حق به گردنتونه که بپذیرین و هربار که نذارین همسرتون رابطه برقرار کنه گناه کردین.(احادیث زیادی در این باره هست که میتونین بهش رجوع کنین)
دوما برای اینکه خودتون لذت ببرین و بیشتر باهم عاشقانه باشین حتما پیگیر سایت تنظیم خانواده باشین که جوانه عزیز فرستادن.
فعلا باهاشون خیلی دوستانه و با محبت صحبت کنین که شما نیاز به پیش زمینه ذهنی دارید و ازشون بخواید که قبلش بهتون حد اقل فقط تا یه مدتی اعلام کنن (مثلا عصر که از دانشگاه میاین بگن که امشب رابطه یخوان،و شما هم استراحت کنین تا خسته نباشین) اینجوری کم کم میتونین خودتونو وفق بدین.
خواهرانه میگم اینو و در آینده میفهمید که خیلی نکته مثبتیه و باید خدارو شکر کنید که همسرتون به رابطه با شما علاقه زیادی دارند.
موفق باشید
-
عزیزم شوهر منم رفتارش تقریبا همینجوره و یه دفعه تصمیم میگیره برای این کار
گاهی وقتا من خودم برنامه ریزی میکنم برای اینکه مثلا امشب رابطه داشته باشیم
خودت گاهی برنامه ریزی کنی شاید بهتر باشه
اما رفتار شوهرت به نظر من طبیعیه . بعضی مردا زنشون از کنارشونم که رد بشه تحریک میشن
-
سلام عزیزم
به خدا رفتار شوهرت عادیه
شاید 90 درصد رابطه من و شوهرم یهویی پیش اومده و تحریک شدیم.تازه گاهی شده برنامه چیدیدم.بعدش اخرشب خسته شدیم. فقط خوابیدیم.
البته یه اعترافم بکنم: خوش بحالت شوهرت اینطوریه. کاش شوهر منم اینطوری بود. باور میکنی بعضی وقتها سر اینکه هر روز سکس هست سرم منت میذاشت؟ میگفت مردای دیگه انقدر زنشون نمیرسن.نهایت هفته ای دوباره. منم کم کم ازش سرد شدم و اگه نباشه چیزی نمیگم.پیش قدمم نمی شم نزار شوهرت اینطوری بشه. سرد بشه
حالت و شرایطت رو براش بگو اون فکر میکنه تو سردی یا اینکه علاقه ای نداری
-
من الان میخواستم همین نکته ساحل عزیزو بگم.
وقتی خودت شروع کننده باشی و خودت تقاضای رابطه از همسرت کنی خیلییییی تو حست تاثیر داره.حتما امتحان کن.
حتما اینو شندیدی که وقتی در ظاهر ادای کاری رو در بیارین به اون کار میل پیدا میکنین. بیا سعی کن در ظاهر مثل آدمای گرم و مشتاق رابطه باشی(حداقل هفته ای دو روز این کارو کن) حرکات و رفتاری انجام بده که یعنی خیلی تحریک هستی.اینجوری روی حست تاثیر میذاره انشااالله
خیلی هم مواظب باش که همسرت ازت سرد نشن
- - - Updated - - -
پستم با پریا همزمان شد!
-
عزیزم این نشونه خوبیه یعنی اینکه شوهرت از چهرت از اندامت از شخصیتت خوشش میاد که تا شمارو میبینه تحریک میشه. شما به نکته مثبت نگاه کن.
خب معلومه که ایشون گرم هستن و شما کمی سرد. اما باید یه اعتدال برقرار کنین. یه شب قرار بزار باهاش بگو دلت میخواد مثلا امشب... یا اینکه سر کاره اس ام اس بده بگو بعد کار تو خونه منتظرتم. بهش بفهمون که بیشتر دوست داری با قرار قبلی باشه که خودتو آماده کنی واسش. اما همیشه نباید اینطوری باشی.
چون شوهرت بعدا کمبود پیدا میکنه که چرا هر وقت خودش میخواد نمیشه.
سع کن طبعتو گرم کنی. اگه به شوهرت نرسی بعدها اون از یه جا دیگه این نیازشو برآورده میکنه .
-
نظر من اینه که شاید همسرتون آموزش صحیح ندیدن
خانوما نیاز به یه سری مقدمات دارن که این مقدمات براشون از خود رابطه مهمتره و اگه رعایت نشه کم کم سرد میشن و گاهی این احساس بهشون دست میده که شوهرشون به دید جنسی بهشون نگاه میکنه که اصلا براشون خوشایند نیست
ولی گاهی آقایون فقط خود رابطه رو میخوان و بی مقدمه ...
-
من تجربه ای ندارم ولی فک کنم این کمک تون کنه. یه جا خوندم یه روانشناس مشهور چند تا تیله و یه ظرف(شبیه این) تو اتاق خواب شون بود.وقتی رابطه می خواست از خانمش صبح ک بلند می شد بره بیرون یه تیله می انداخت تو ظرف و خانمش می فهمید ک عصر یا شب شوهرش نیاز به رابطه داره و خودشو آماده می کرد شاید برا شما هم موثر باشه
-
سلام دوستان
واقعا از همتون ممنونم.خیلی خوشحال شدم نظراتونو دیدم و کلی روحیه گرفتم.
من دیروز یه سری مواردو که دوست داشتم شوهرم طی رابطه رعایت کنه براش نوشتم و حالا هم میخوام حتما به پیشنهاد شما عمل کنم و پیش قدم بشم.حتما نتیجشو اطلاع میدم:43:
-
لطفاً برای دریافت راهنمایی بهتر و بهینه کردن روابطتتون مشاوره حضوری بروید و یا با سایت پایگاه تنظیم خانواده که جوانه لینک آنرا قرار داد مراجعه کنید . چون همدردی در زمینه مسائل جنسی مشاوره نمی دهد و شما هم نیاز به ذکر شرح حال بیشتری دارید تا به وضعیت خود و همسرتون بهتر وقوف پیدا کرده و راهکارهای مخصوص به خود را دریافت کنی