سلام...
اول اینکه فکر می کنم بهتره تاپیک حالت انتقادگونه نداشته باشه...
ما می تونیم دور همی یه کاربر رو بهتر بشناسیم...
فکر می کنم اکثرمون دوست داریم شخصیتمون تو این انجمن (یا حالا هر انجمنی) شناخته شده باشه...
دوست داریم بقیه ما رو اونطور که هستیم بشناسن، چون اولا همین شناخت برامون مطلوبه، دوما وقتی شناخته بشیم، دوستایی که اینجا داریم در مواقع لزوم می تونن خیلی بهتر بهمون مشاوره بدن... چون شناخت درست تری از شخصیتمون دارن.
همچنین دوست داریم بدونیم چطور دیده می شیم، و چه اثری روی ذهن و روان دیگران داریم. با استفاده از دیدگاه های دیگران می تونیم رفتارهامون رو اصلاح کنیم.
علاوه بر این دلمون می خواد به شناخت بهتر و درست تری از دیگران هم برسیم.
بنابراین وقتی کاربر X در این تاپیک مطرح می شه، با کمک خودش، شروع می کنیم به شناخت بهتر و روشن تر زوایای مختلف شخصیت و روانش... هر کس اون فرد رو از یه زاویه ای نگاه کرده، از زوایایی که شاید خودش هم هیچوقت به خودش نگاه نکرده باشه، اینجوری خودش هم به شناخت بهتری از خودش می رسه...
بعلاوه هیچکس به تصوری که از اون فرد داره، اصراری نداره... چون همه می دونیم که در این محیط مجازی امکان شناخت همه جانبه و درست اون شخص رو نداشتیم... بلکه هرکس نظر خودش رو می گه تا اون نظر بتونه اصلاح و تعدیل بشه. و همچنین با نظر دیگران (و خود اون کاربر) جمع بشه و یه تصویر درست از اون فرد شکل بگیره.
پس من فکر می کنم هدف ما شناخت یک عضو باشه، نه تمرین انتقاد پذیری یا هر چیز دیگه.
نکته... البته انتقادپذیر بودن هم قطعا از لوازم این تاپیک خواهد بود...
نکته... مهارت در انتقاد کردن و مهارت در انتقال ذهنیات هم قطعا از لوازم این تاپیک خواهد بود...
کلا در چنین تاپیکی خیلی چیزا میتونیم یاد بگیریم، و خیلی چیزا رو می تونیم به تبادل بگذاریم... هم تبادل اندیشه می کنیم، هم تبادل محبت... یک عضو می فهمه چقدر برای بقیه کاربرها مهمه که بهش فکر می کنن و تلاش می کنن شناخت بهتری ازش پیدا کنن... یا تلاش می کنن شناخت بهتری از خودش پیدا کنه...
انگار که اون فرد موضوع یه کنگره باشه...:)
================================================== ======
دوم:
بنابراین "کاربر مورد قضاوت" نداریم... کاربر مورد توجه داریم...
================================================
سوم:
دلیلی نداره کاربری که مطرح شده، تو قرنتیه (قرنطینه، غرنتیه، غرنطینه) قرار بگیره... اون هم می تونه دور میزگردی که تشکیل شده بشینه و خیلی راحت به شناخت خودش کمک کنه، و همونطور که بقیه دارن میفهمن که اون کیه، اون هم بفهمه که خودش کیه... و همونطور که بقیه دارن ذهنیات خودشون از اون رو می گن، خودش هم ذهنیات خودش رو بگه...
==================================================
چهارم...
فکر نمی کنم نیاز چندانی به اصلاحات مدیران باشه... چون ما قراره در این تاپیک یاد بگیریم که چطور پذیرش بالایی داشته باشیم.
موفق کسیست که بتواند از آجرهایی که دیگران به طرفش پرتاب کرده اند، ساختمانی محکم بنا کند.
(نمی دونم جملش از کیه)
البته من فکر نکنم تو همدردی کسی باشه که تمایلی به آجر پرت کردن داشته باشه...:) این با روحیات آدمهایی که حس عضویت در چنین انجمنی رو داشتن منافات داره... با این حال به هرحال هرکدوم ادبیات خودمونو داریم دیگه...
کسیکه در این تاپیک خودش رو مطرح می کنه، باید آگاهانه اینکار رو انجام بده، یعنی در نظر داشته باشه که همه کاربرها شیوه انتقال صحیح ذهنیاتشون رو بلد نیستن. هرکاربری به سبک خودش صحبت خواهد کرد، باید اجازه بدیم همه راحت صحبت کنن. و بدونیم کسیکه اینجا نظرش رو می گه، داره یه لطف در حق ما می کنه. و در هر حال اون فرد توجه خودش رو داره ابراز می کنه، حالا به گویش و سبک خودش.
=================================================
پنجم:
در صورتیکه مدیران نیازی به اصلاح یک پست، یا جمله ای از یک پست دیدن، اصل جمله رو نگهدارن... و زیر پست اصلاح خودشون رو بنویسن. به این شکل هم آموزش بهتری ارائه می شه، و هم اون فردی که پست رو گذاشته حس نمی کنه نظرش مورد تحریف قرار گرفته... بلکه خوشحال می شه که یه نقدی از نظری که داده، زیر پستش آورده شده...
=======================================
خب؟ دیگه نظری چیزی ندارم؟:)
اوکی اجالتا فکر کنم همه رو گفتم! فقط اینکه عنوانی که تو پست آخر آقای روزنه هست جای اصلاح داره... فکر می کنم بهتره بقیه هم عنوان هایی که به ذهنشون میرسه رو بگن که از ترکیبشون یه چیز بهتر بدست بیاریم.
من فکر می کنم بهتره عنوان نشون دهنده این باشه که قراره یک عضو رو بشناسیم... همونطور که BABY در این تاپیک تلاش کرده خودش رو از چشم دیگران ببینه و بهتر بشناسه:
http://www.hamdardi.net/thread-12201.html
======================================
اگه مدیر همدردی این لطف رو به ما بکنن و اجازه بدن تاپیک در یه انجمن آزاد ایجاد بشه هم که خیلی عالیه... البته در صورتیکه صلاح ببینن :72: