نوشته اصلی توسط
tamanaye man
مرسی از نظرات دوستای خوبم
دوستان من و همسرم خیلی رابطه صمیمانه ای داریم ، خیلی هم همدیگر رو دوست داریم . من خیلی بهش محبت میکنم اون هم سعی میکنه چیزی برام کم نزاره ( البته من خواسته های دیگه ای هم دارم )، اما همسرم شدیدا معتقد به زندگی سنتی هست که مرد نباید توی خونه کار کنه .
قبلا من بهش گفتم که دوست دارم تو برام این کار رو کنی و ... گاهی اوقات هم که مثلا من سردرد دارم یا چیز دیگه ای، یک کاری انجام میده .اما اگر احساس کنه که من میخوام عادتش بدم و یا اینکه با زبون بازی کاری کنم که اون برام کاری انجام بده اصلاااااااا انجام نمیده .یعنی اصلا نمیخواد که من عادت کنم که اون برام کاری رو انجام بده .
مثلا اگر یک بار من حالم خوب نباشه اون شاید سفره بندازه ولی اگر فرداش لازم باشه که این کار رو انجام بده دیگه به هیچ عنوان این کار رو نمیکنه ...... می دونید چی میگم ؟
شمیم الزهرا :
بار ها شده که تا میخوام بشینم بهم میگه برو فلان چیز رو بیار ... اگر بگم من خسته هستم ، میگه مگه تو چی کار کردی ؟ فقط 2 ساعت سر پا بودی یک غذا پختی و یک جارو کشیدی .....
یعنی کارای من رو خیلی خیلی کم میبینه ،در صورتی که این 2 ساعت من یک لحظه استراحت نکردم و همش یا تو آشپزخونه بودم یا جارو و تی و ...
she عزیز ،من وقتی همسرم رفت بیرون غذاش رو خورد باهاش قهر نکردم ، من اون همه وایسادم غذا درست کردم و آوردم ، بعد از اون رفتاری که برای میوه کرده ...بعد همسرم قهر کرده و بدون اینکه با من حرف بزنه از سر سفره بلند شده رفته بیرن از خونه ... بعد میگید چرا باهاش قهر کردی !؟ من غذا رو برای کی پخته بودم پس ؟ من می دونم که همسرم هویج رو بهانه کرد ، چون من قبلا هم هویج توی مرغ انداخته بودم ولی همسرم چیزی نگفته بود . بعد اگر باهاش می رفتم بیرون که یعنی غذام انقدر بد شده که من خودم هم غذای خودم رو نمی خورم . من که نباید به کار بد اون پروبال بدم
ژپتو : من فقط یک هویج کوچیک میندازم به خاطر اینکه بوی مرغ رو میگیره ، چون سعی میکنم غذا رو سرخ نکنم چون خیلی ضرر داره ، در عوض یک هویج( با اون هم خاصیت آنتی اکسیدان و ویتامین c ) و یک فلفل توی عذا میریزم با زعفرون ، اتفاقا خیلی خوب میشه . اینجا هویج فقط یک بهانه بود که همسرم من رو مقصر کنه .
maryam1363 : مرسی دوست عزیزم از ابراز همدردیت ، من هم برای تو شادی روز افزون رو آرزومندم . همسرم وقتی که درس نمیخونه هم اوضاع بر همین منوال هست . والا من خودم هم ،همه عمرم درس خوندم این کارا رو نمیکردم .
آبان دخت : نکته خیلی خوبی گفتی . ;)