RE: خوشبختي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چيه
ديوار شيشه اي ذهن
ماهي كوچيكه تنها غذاي ماهي بزرگه بود و دانشمند به اون غذاي ديگه اي نمي داد... او براي خوردن ماهي كوچيكه بارها و بارها به طرفش حمله مي كرد، اما هر بار به يه ديوار نامرئي مي خورد. همون ديوار شيشه اي كه اونو از غذاي مورد علاقش جدا مي كرد.
بالا خره بعد از مدتي از حمله به ماهي كوچيك منصرف شد. او باور كرده بود كه رفتن به اون طرف اكواريوم و خوردن ماهي كوچيكه كار غير ممكنيه.
دانشمند شيشه ي وسط رو برداشت و راه ماهي بزرگه رو باز كرد اما ماهي بزرگه هرگز به سمت ماهي كوچيكه حمله نكرد. اون هرگز قدم به سمت ديگر اكواريوم نگذاشت.
ميدانيد چرا؟
اون ديوار شيشه اي ديگه وجود نداشت، اما ماهي بزرگه تو ذهنش يه ديوار شيشه اي ساخته بود. يه ديوار كه شكستنش از شكستن هر ديوار واقعي سخت تر بود.
اون ديوار باور خودش بود. باورش به محدوديت. باورش به وجود ديوار. باورش به ناتواني.
ما هم اگه خوب تو اعتقادات خودمون جستجو كنيم، كلي ديوار شيشه اي پيدا مي كنيم كه نتيجه ي مشاهدات و تجربياتمونه و خيلي هاشون هم اون بيرون نيستن و فقط تو ذهن خود ما وجود دارند.
داستان خوب و نتیجه بسیار خب تری بود،اما آن شیشه کذایی در کودکی توسط خانواده و جامعه و برخی قوانین و نابرابریها در برابر ما گذارده می شود و جلوی خلاقیت و تلاش عدفمند ما را از همان اوان کودکی تا بزرگسالی می گیرد و افزون بر این به هر حال آدمی پس از چند شکست دجار سرخوردگی می گردد،آن وقت تکلیف چیست؟
سلام
به نظر من همراه بودن خدا با بنده اش و بنده با خدای خود عین خوشبختی ست.
تو با خدای خود انداز کار دل و خوش دار
که رحم اگر نکند مدعی , خدا بکند
ورودي اين انجمن نوشته شده" فقط كساني كه از زندگي راضي اند وارد شوند ...." منم بخاطراينكه بي دعوت اومدم ازتون معذرت مي خوام چون تا حالا نتونستم از زندگي كه دارم احساس رضايت كنم .خيلي هاتون گفتيد تلاش كن اما شما نمي دونيد كه من خيلي تلاش كردم اين كلافگيم بخاطر به نتيجه نرسيدن تلاشهامه . مدير همدردي گفتن من معني خوشبختي رو مي دونم !!!!!!!!! بله من معني لغويشو مي دونم فكر نمي كنم معني كلمه رو كسي باشه كه ندونه .!!!!! اما منظور من درك چنين موقعيتي بود... از اونايي كه سعي كردن راهنماييم كنن وقت گذاشتن وتا حدودي كمكم كردن ممنونم .و به آقاي ابراهيمي كه با يه كامنت كوچيك يادآوري كردن جزء خوشبختا هستن به خاطر خوشبختيشون تبريك مي گم .اميدوارم هميشه اين حالو داشته باشيد
به نظرم نباید به اینکه خوشبخت هستیم یا نه و اینکه معنی خوشبختی چیه و چه کسایی خوشبختن فکر کنیم.
فقط باید با تمام وجود زندگی کنیم. دلیلی برای بدبخت بودن نیست. اصلا مگه میشه کسی بدبخت باشه؟ یعنی بختش بد باشه؟؟؟ یعنی خدا، به نیت آزار دیدن بنده هاشو آفریده؟ باور کردنش سخته.
:72:
منم یه روز فکر ميکردم که خيلی بدبخت و تنهام وخدا اصلا صدامو نمی شنوه ولی همش يکی توی دلم می گفت صبر کن من چندسالی با توکل به خدا صبرکردم ، الان به چيزی که می خواستم رسيدم و احساس می کنم برای رسيدن به اين زندگی و رضايت کنونی بايد آن مرحله را پشت سرمی گذاشتم
باور کن شرايطم آن موقع خيلی بد بود و با فوت پدرم خيلی بدتر شد
پس عزيزم صبر کن و حواستو جمع کارت بکن و از فرصتهات به خوبی استفاده کن
حرف اخر تارا همون كه مدير هم انتخاب كررده خيلي ناميد كننده و مايوس كننده بود من فقط همينو فهميدم.
سلام دوستان به نظر من خوشبختي يعني ديدن خوبي ها
118 عزیز واقعا داستانت زیبا بود.
به نظر من خوشبختی یعنی آرامش.
انسان های خوشبخت انسان هایی هستند که خیلی چیز ها رو زیر سیبیلی رد می کنند و بهش می خندند.
خوشبختی یعنی اسان گرفتن چیز های سخت و همه چی رو به خدا سپردن و ازتمام لحظه ها لذت بردن.
خوشبختی یعنی توانایی خلق آرامش در شرایط سخت و پر تنش.
بیایید از امروز با هم خوشبخت باشیم.