RE: كمكم كنيد خواستگاري با خواسته هاي غير معمول
سلام علي من
مشكل جديدي كه مطرح كرديد، در راستاي دو مسئله ي قبلي مي باشد كه شما در بخش اول سئوالتون مطرح كرديد.
اينكه ايشون مي خواهد خانواده خود را طردكند ،
درخواست از شما كه مهريه نگيريد يا ببخشيد،
درخواست از شما كه با دوست دختر قبلي خود فعلا مشغول باشه و ....،
اينها تا حدي مشخص مي كند كه چرا ايشون علت مخالفت خانواده خود را بيان نمي كند. شايد خانواده ايشون هم با توجه به اين گونه افكار فرزندشان نمي توانند او را تائيد كنند و ضمانت كار او را بپذيرند.
به نظر مي رسد چنين ارتباطي حتما بايد مورد بررسي مجدد قرار بگيرد، پيشنهاد مي كنم حتما حضوري به يك روانشناس باليني مراجعه كنيد و كمتر تحت تاثير احساس خود ، بار رنجشها و فشارهاي اين رابطه را بر خود بيفزاييد.
آرزوي عزيز با تشكر از توجهي كه به حرفام داشتيد
متاسفانه مشكلي از من حل نشد من راه حل مي خواهم . بنظر شما من بايد حرفهاي كه تو دلم هست بهش بگم؟
از كمك هاي همه شما متشكرم خصوصا مدير همدري . من متوجه شدم كه اين آقا روابط نا مشروع داشته و با ازدواج مي خواهد دست از اين روابط بردارد كه خوانواده اش در اين راه كمكي بهش نكردند و از من كمك مي خواد ولي من چطور كمكش كنم من با دوست بودنش با دخترهاي ديگه مي تونستم كنار بيام ولي روابطي كه با آنها داشته؟ به من گفته اين رابطه ربطي به علاقه نداره. فقط در حد يك رابطه براي رفع نيازش بوده و مي خواست بدونه آيا من اجازه ميدم تا مشكلمون حل بشه با يكي از همون دوستاش رابطه داشته باشه .اي خدا داره شاخام ميزنه بيرون.اي كاش دوسش نداشتم. دوست دارم نظرتون را در مورد شخصيت اين آقا به من بگيد ايا كسي كه اين روابط رو داره مي تواند آدم قابل اعتمادي باشد؟ نميدونم چرا احساس مي كنم آدم خوبيه
سلام علي من
من نگران احساس محوري شما هستم.
همانطور كه خودتون در آخر پستتون اشاره كرديد: «من احساس مي كنم كه آدم خوبيه....» ، براي ازدواج فقط اين احساس كافي نيست...
سرنخهايي كه شما از ايشون ارائه داديد، احساس شما را زياد تائيد نمي كند. البته خوبي و بدي آدمها به اين راحتي قابل اندازه گيري نيست. بحث در مورد تناسب شما دو نفر است.
با توضيحاتي كه داديد، خيلي بايد مواظب باشيد كه آنقدر وابسته نشويد كه خدايي نكرده ضربه بخوريد. باز هم توصيه مي كنم به يك روانشناس باليني مراجعه كنيد تا جزئيات شخصيتي اين آقا و تناسب رابطه شما بررسي گردد.