کار رو ولش کن! پول داره یا نه؟ پول مهمه ! مثل قدیمی ها فکر نکن هی بگو کارش چی؟ پول یا حمایت خانوادش باشه کافیه کافیه!
نمایش نسخه قابل چاپ
کار رو ولش کن! پول داره یا نه؟ پول مهمه ! مثل قدیمی ها فکر نکن هی بگو کارش چی؟ پول یا حمایت خانوادش باشه کافیه کافیه!
بیرون رفتن از یه رابطه 5 ساله و اینکه میگید هم رو دوست دارید اصلا ساده نیست
من پیشنهاد می کنم به فکر چاره باشید اگر از انتخابتون مطمینید
باید از همون اول نسبت به شروع یه رابطه هشیار بود وگرنه بعد از شروع شدنش دیگه جدا شدن ازش خیلی سخت تره ، من هم یه احساس بدی دارم نسبت به واژه دوست پسر و دوست دختر از بس که ...
می دونم اوضاع کار خرابه ولی پسری که تا 26 سالگی دیپلم بوده، 8 سال چیکار می کرده؟
بعد از اون وقتی رفت دانشگاه چرا کار نمی کرد؟
کسی که 12 ساله بیکاره، امیدی بهش هست؟
آقای کامروا فقط مساله پول نیست.
باید مطمئن بشه که این آدم مرد کاره، مرد مسئولیته، مرد زندگیه.
حداقل هفته ای یک تاپیک تو این تالار هست که آقا حاضر نیست سرکار بره، خانم می ره سرکار، با بدبختی واسه شوهرش کار پیدا می کنه ولش می کنه و ...
از 18 سالگی پسر باید کار کنه. حالا کم یا زیاد، با توجه به شرایط تحصیلش و زندگیش.
این که دست رو دست می ذارن ببینن کی قراره پست ریاست جمهوری تحویلشون بشه عجیبه!
نمی دونم چرا اینقدر مردها شل و بی عرضه شدند؟!
سلام
من قصدم اصلا توهین یا زیر سوال برنتون نیست..ولی با نظر -شیدا.- موافقم...
12 سال رو پس چیکار میکرده؟؟
من 19و20 سالمه و دارم توی یه شرکت کار میکنم اونم با حقوق کم..در حالی که وضع مالی خونوادم عالیه..ایشون باید از همون دوران 18و19 سالگیشون بفکر ایندشون میبودن..ولی خب نبودن...
عیبی نداره...الانم دیر نیست...یکم سعی و تلاش کنه حل میشه و میتونید زندگیتونو شروع کنید..مطمئن باشید اگه همو دوست داشته باشید و قانع باشید از نظر مالی هم پیشرفت میکنید...
انشالله که خوشبخت میشید..
یا حق
دوستان این کاری که شما میگید ایشون هم تو این چند سال رفته اما کاری نیست که خانوادم قبولش داشته باشن. این کارا به درد خانوما میخوره نه آقایون که باید زندگی رو بسازن. وضع مالی خانوادشون بد نیست. قراره یه شرکت کوچیک فنی بزنه تا ببینیم چی پیش میاد. خودم دوست دارم در آینده باشگاه بزنم (چون مربی ام) اونم موافقه.
اما با این حال بی انصافی نکنین . شغل اداری دیگه هر کسی نمیتونه بره مگر اینکه شرکتای خصوصی رفت با حقوق کم...
سلام بلریان عزیز.
یکم با خانوادت صحبت کن و اوضاع رو براشون توضیح بده شاید اونها تا این حدی که تو فکر میکنی سخت گیری نکنند.اگرهم نه واقعا سخت گیر بودن ازشون یکم وقت بخواه تا اون بتونه شرکتش رو به امید خدا بزنه.اصلا نگران نباش همین که با کسی هستی که دوسش داری و دوست داره نصف راه رو رفتین.
همیشه یادت باشه فرهاد به خاطر عشقش کوه کند به دوستت اعتماد داشته باش.
سلام گلم من درک میکنم عزیزم چی میگی چون منم دقیقا مشکل شما رو ولی با این تفاوت که 22 سالمه و دوستم پسر عمه ام هست و خدمات کامپیوتر زده ولی خانوادم میگن دولتی فقط من عشقت درک میکنم ولی به نظر من هر چی وایستی فایده ای نداره چون وقتی خانواده میگن نه واقعا نه هست . چون واسه چندتا از دوستام هم اتفاق افتاده میگن نمون که فقط خودت و زندگیت داغون میکنی فایده ای نداره چون خودم به شخصه بابام رو راضی کردم ولی با حرفای مامانم زیرش زد . ولی اگه واقعا میدونی خوشبخت میشی پاش بمون و خانوادت راضی کن :18:
:43: