-
آقای کامروا شما کار بورس رو هر وقت بخواین میتونید شروع کنیدولی کار اول همیشه نیست پس کار اول رو از دست ندید و سعی کنید توش موق باشیداون 60-70 میلیون رو هم بذارید بانک ماهی حدود 800 تومان سودش رو بگیرید من که خیلیا رو دیدم تو بورس ضرر کردنپارسال که یه دفعه ارزش سهام چند برابر شد و بورس بازها سود کردن علتش افزایش ناگهانی قیمت دلار بود که دیگه به نظر نمیرسه اتفاق بیفته و خدا نکنه اتفاق بیفته چون قشر ضعیف تو جامعه بدبخت تر از قبل میشن با این تورم
-
سلام دوست گرامی.
تصمیمت رو گرفتی؟ برام جالبه چون من هم در حال حاضر تو یه موقعیت مشابه با شما هستم. البته کار دومم بورس نیس. اونم کارمندیه ولی قراردادی...
راستش هیچکس جز خود شما با روحیات خودت آشنا نیس. اما با این توصیفی که از روحیاتت کردی کار اول ممکنه خیلی روتین و خسته کننده باشه.
من پیشنهاد میکنم از همون دوستات که اونجا هستن بیشتر اطلاعات بگیر.
اما این ارگان هایی که این شرایط رو دارن همونقدری که تو استخدام سخت گیرانه عمل میکنن، به سخت گیریشون ادامه میدن!!!:) منظورم اینه که حتی اگه قراردادی یا پیمانی هم استخدام بشی اگه خسته شی و پشیمون شی به این راحتی نمیتونی بگی خداحافظ من رفتم! چه برسه به استخدام رسمی که دیگه عمرا بذارن در بیای!
مگه اینکه حدس من در مورد هویت سازمان مورد نظر اشتباه باشه:d
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری.
-
آقای کامروا مگر ارگان های دولتی الان کسی رو هم استخدام می کنند؟
اگر دقت کنید می بینید اکثر خانم ها گزینه 1 رو انتخاب می کنند!!!! روحیه ما اینجوریه دیگه... به هر حال کارمند بودن استرسش کمتر از تاجر بودنه.
من کارمند یه وزارتخانه هستم. اگر به گذشته برگردم تمام تلاشم رو میکنم که یک کاری برای خودم داشته باشم!!!! (مثلا یه کارگاه نان پزی اونم از نوع نان ملل مختلف:16:)اما شرایط زندگی و البته لطف خدای بزرگ منو به این سمت سوق داد که اگرچه کارم و محیط اداری رو دوست ندارم روزی هزار بار خدا رو شاکر باشم که لااقل کار دارم و زحمت مادیم روی دوش خانواده ام نیست....
اما شما برادر عزیزم: با توجه به اینکه متاهلید و باید یک زندگی رو تامین کنید تصمیممتون باید کاملا منطقی و حساب شده باشه. یعنی علاوه بر اینکه روحیه و توانایی خودتون (و حتی همسرتون، چون ایشون هم باید با شرایط شغلی شما کنار بیان) رو در نظر میگیرید به تاهلتون هم باید توجه داشته باشید .
همه انسان هایی هم که از نظر اقتصادی و به تبع اون اجتماعی به جایی رسیدن قدرت ریسک پذیری و زکاوت بالایی داشتن و به قول معروف زمین زیاد خوردن ولی باز بلند شدن و ادامه دادن... اگر چنین خصوصیاتی رو دارین بورس بسیار فعالیت هیجان انگیز و لذت بخشیه....و اگر در این زمینه موفق هم بشین پولش(لازمه زندگی در دنیای امروزی)بسیار بسیار زیادتر از کارمندیه...
موقعیت شماره 1 هم به نظر من درصورتی جذابه که اولا کارتون در بخش حاکمیتی و ستادی(صرفاً پشت میز نشینی) نباشه (البته ممکنه شما پشت میز نشینی رو دوست داشته باشین) و مجبور به کار کردن در سایت و پروژه های مختلف باشین و دوم اینکه شرایط پیشرفت و ارتقا رتبه براتون بعد از چند سال فراهم باشه....
در کل باید به خودتون رجوع کنید، شرایط خود و جامعه رو سبک سنگین کنید و تصمیم بگیرید.
-
دوستان مدتی که با مختصری سرمایه! بورس را امتحان کردم با کمک دوستانم که واردن. تا حالاش بد نبوده و نسبتا تونستم سود حداقلی را بگیرم. اگه سرمایه را بیشتر کنم ی چیزی تهش به اصطلاح میمونه! هرچند مثل هر بیزینس دیگه ریسک خودشو داره! من تا آخر خرداد فرصت دارم تصمیم بگیرم! خوشحال میشم بازم نظرات دوستان را بشنوم!