-
خودتونو بذارید جای من
من با کلی درس و کار و مشغولی و گرفتاری می شینم پای سایت هاو کتاب های مختلف تا رمز و راز بهترشدن زندگی مشترک رو یاد بگیرم
مثلا گفته شده دلفریب باشید
دل ِ مرد رو نزنید
اگر مدام توی دست و پای شوهر باشید و مدام بگید دوستت دارم دوستت دارم دیگه براش جذابیتی ندارید
هرچقدر دست نیافتنی تر باشید بهتره و ...
خب وقتی آدم این ها رو می خونه احساس آویزون بودن می کنه دیگه
تازه وقتی که شوهرِ آدم مثل قبل نیست که عکس العمل خوب نشون بده و خودش هم از این طور چیزا برای رسوندن علاقه استفاده کنه، آدم با تناقض روبرو میشه
به جدایی فکر نمی کنم اما
کلا احساس می کنم که زندگیم از دست رفته
احساس شکست داشتن خیلی بده
خیلی
-
سلام دوست گرامي. خودتون بهتر مي دونيد تعادل تو همه چي خوبي نه محبت افراطي خوبه نه بي توجهي. با توصيفهايي كه گفتيد همسرتون شمارو دوست داره و محبتشون به شما كم نشده ولي چون اولا خيلي اين رو ابراز مي كرد و شما عادت كرديد ولي زندگي هميشه رو يه خط پيش نمي ره هموارا و ناهمواريهايي داره حالا نوبت شماست كه دست از افكاري كه باعث شده از ايشون دور شيد برداريد شخصيت و فرهنگ و خوشبختي به تحصيلات نيست نيايد ايشون با كسه ديگه مقايسه كنيد شما همسرتون و انتخاب كرديد و رفتيد زير يك سقف و حالا بايد طوري باشيد كه اين زندگي و حفظ كنيد بهشون احترام بزاريد و كمي تو اخلاقاتون تغيير بدين هميشه جنبه هاي مثبت همسرتون و بزرگ كنيد چون همه ما آدما بعد منفي داريم شماهام خيلي ايرادها داريد ولي همسرتون شما را بخاطر خودتون مي خواد. هيچ وقت به جدايي فكر نكنيد چون با چيزايي كه گفتين شما مشكلي نداريد كه به اين چيزا فكر كنيد سعي كنيد زندگيتون و بهتر كنيدقدر زندگيتون رو با همسري كه شمارو دوست داره رو بدونيد تلاش برا بهبود زندگي بايد از جانب دو طرف باشه پس به خودت و بيايد..
-
شوهرتون شما رو دوست داره چرا از دست رفته و شما هم ایشون فقط باید سعیتون و بیشتر کنید محبت افراطی نکنید که عدت بشه براش به یکی صبح تا شب بگی دوست دارم فدات بشم مشخصه که حاله یارو بهم میخوره تعادل داشته باشید و براش با هیجان و پر از انرژی باشید
-
سلام دوست خوبم.
راههای ساده ای برای ابراز علاقه به همسرتان وجود داردازجمله:
- برای او پیام های محبت آمیز بفرستید. به تلفن همراه او پیامی صمیمانه بفرستید. مطمئن باشید که این کار هم شیرین و هم جالب است.
- قبل ازدورانداختن چیزی هماهنگ کنید. اگر همسرتان وسایلی دارد که به نظر شما غیرقابل استفاده است، پیش از آنکه مطمئن نشده اید که به آن احتیاجی ندارد، آن را دور نیندازید.
- با هم به پیاده روی یا گردش بروید. بگذارید طبیعت خلق وخوی شما را برای دوست داشتن تنظیم کند. صحبت کنید.
- عکس او را در صفحه ی کامپیوتر قرار دهید. با قرار دادن عکس او بر پس زمینه ی کامپیوتر خود، اجازه دهید او بداند که هنوز هم اورادوست دارید.
- کارت پستال های عاشقانه به او بدهید. منتظر یک مناسبت خاص نباشید تابه او هدیه ای بدهید. عاشقانه ترین کارتی که می توانید را پیدا کنید و در ماشین او بگذارید. فراموش نکنید که پیام عاشقانه خود را هم درآن بنویسید.
- خوراکی های مورد علاقه او را تهیه کنید. شکلات یا هر خوراکی دیگری که او دوست دارد را بخرید و در کنار ظرف غذای او با یک جمله ی زیبا بسته بندی کنید.
- بگویید« معذرت می خواهم ». اگر چه شرایطی وجود دارد که ممکن است شما نخواهید بپذیرید که اشتباه می کنید. شاید حرف آزار دهنده ای گفته باشید یا کار بی اهمیتی انجام داده باشید. هیچ گاه برای اظهار تأسف و عذرخواهی از همسرتان غرور نداشته باشید.
- به قول های خود عمل کنید. اگر به همسرتان قول انجام کاری داده اید، باید تا پایان آن را دنبال کنید.
در برابر دوستانش به او افتخار کنید. مردها به طور ذاتی روی بالا بردن خود حساب می کنند. گاهی اوقات به منظور دلگرمی دادن به او بگذارید تعریف های شما را در مورد رفتارها و کردارهای خویش بشنود.
- در مقابل دیگران با او مخالفت نکنید. این کار سبب شرمنده شدن او خواهد شد و باعث می شود تا احترام دیگران نسبت به او از بین برود
- دربرابر دیگران او را مورد انتقاد قرار ندهید. اگر حس می کنید همسرتان نیاز به کمی انتقاد سازنده دارد، به هیچ وجه آن را مطرح نکنیدمگر خصوصی و با لحنی دوستانه مورد انتقاد قرار گرفتن در جمع، سبب پایین آمدن عزت نفس و جریحه دار شدن احساسات می گردد.
- هنگام بیماری مراقبش باشید. مردها نازپروردگی را دوست دارند، به خصوص هنگامی که بیمارند. همه چیز را برای او فراهم کنید.
امیدوارم بااستفاده ازاین راه کارها لحظات شیرینی رادرکنارهمسرتان داشته باشید.
-
ممنون از همه ی شما دوستان عزیزم
بله ، همگی درست می فرمایید و راهنمایی های عالی ایی درحق من داشتید
باور کنید من اکثر این موارد رو که می گین انجام می دم، ازش تشکر می کنم، پیام محبت آمیز می دم، جلوی دوستانش و جلوی اقوام و فامیل ازش تعریف می کنم و بهش توجه می کنم و ...
اما خب دوستان
حتی اگر محبت و علاقه ی همسرم مثل روزهای اول بشه، و من هم بهش به صورت مطلوب و معقول محبت بکنم با کوچکترین اعتراض و با بیان کوچکترین خواسته و یا حتی با یک نظر مغایر با ایشون دوباره همون آش و همون کاسه اس
من تا زمانی همسری ایده آل هستم که به رفتاری از ایشون اعتراض نکنم
توقع و خواسته ای (مخصوصاااا از نظر مالی) نداشته باشم
و تمام نظراتم موافق با ایشون باشه
و من اصلا نمی تونم همیشه چشم بگم یا همه ی تقاضاهام رو به پدر مادرم بگم، گاهی اوقات هم دوست دارم ایشون متوجه بشه که دیگه ازدواج کرده و ممکنه همسرش نیازهایی داشته باشه ...
ایشون همواره از خودش دفاع می کنه که من هرگز برای تو کم نگذاشتم و اگر کم گذاشتم همین الان بگو تا بریم و جبران کنیم و ... یا من همه کار برای تو می کنم اما به وقتش و الان اوضاع جامعه داغونه و شرایط اقتصادی فلان طوره یا ...
بعد من این رفتارها رو که می بینم واقعا سرد می شم ...
دست خودم نیست
شاید هر کسی دیگه هم جای من بود سرد می شد
-
سلام
ایشون کجا درس خوندن و مدرکشون چیه؟ و شما کدوم دانشگاه درس خوندین و مدرکتون چیه؟!
-
سلام
من دانشجوی لیسانس ، یکی از دانشگاه های مطرح
ایشون هم لیسانس از یک دانشگاه غیر انتفاعی که اصلا به نظر خودشون خوب نبوده و همیشه خودکم بینی دارن از این لحاظ (البته من باعث این خودکم بینی نشدم، از اول خودشون همینطوری بودن)
فوق لیسانس هم از یک دانشگاه دولتی که به خاطر شرایط کاری ناتمام گذاشتنش
-
شما اولش جوری از مدرک صحبت کردید که ما فکر کردیم حتماً مدرک تحصیلیتون از ایشون بالاتره!!
-
دلیل اینکه شما اینقد خودتون رو بالاتر از این آقا میبینی اینکه خودشو مقابل شما کوچیک نشون داده به خاطر کمبود اعتماد به نفس و شما هم به اشتباه باورت شده که ازش سری در مورد انتقاد از شوهرتم باید بگم که باید بدونی تو همچین مواقعی با چه لحنی بگی از چه کلماتی استفاده کنی و چه چیزهایی بگی که ایشون نرم شه و شما بتونی به خواستت برسی
-
من که گفتم، همسرم دچار خودکم بینی هستن :(
راجع به خودم که صحبتی نکردم