حرف شما خیلی زشت بوده که بهش گفتید 8ماه مفت خوردی و خوابیدی
حالا که داره می ره سرکار از حرف اون موقع شما دلخوره و ناراحته
باید از دلش دربیاری
نمایش نسخه قابل چاپ
حرف شما خیلی زشت بوده که بهش گفتید 8ماه مفت خوردی و خوابیدی
حالا که داره می ره سرکار از حرف اون موقع شما دلخوره و ناراحته
باید از دلش دربیاری
شما یه مدت همین کارارو انجام بدین و بهش محبت کنین درست میشه نگران نباشین
بعد یه مدت که عادت کنه به کارش و شاریط کاریش درست میشه
محبته که دو نفرو پیش هم نگه میداره
یه مورد دیگه هم اینکه سمینار خانواده موفق دکتر فرهنگ رو دانلود کنین گوش بدین چیزای خوبی میگه
اگر تونستین یه جوری بدین همسرتون هم گوش کنه مطمئنا رفتاراش عوض خواهد شد
لینک دانلود
http://drfarhang.mihanblog.com/post/3
http://www.forum.memco.ir/showthread...82?mode=hybrid
چشم
حتما بازم همین کارو میکنم
باور کنید من خیلی خوب باهاش رفتار میکنم و خودشم اینو میدونه
خودمم همیشه میترسم نکنه واسش کم بزارم و اون از دستم بره و به کسی رو بیاره غیر از من
قبول دارم حرفم زشت بوده اما واقعا تو اون 8 ماه من به عنوان یه زن خیلی برام سخت بود که برم سر کار و شوهرم بیکار بگرده و بخابه و حتی خطا کنه و من خرجی بدم و لب هم باز نکنم که یوقت آقا بهشون بر نخوره
هنوزم که حقوقی نگرفته همش میگه من از صبح رفتم سرکار پول دربیارم واسه تو که بیکار تو خونه نشستی و میخوری و میگردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
وافعا جدی میگه
اما آخهع من که میرم سرکار
درسته کارم به سنگینیه کار اون نیست.خب من یه زنم و این طبیعیه که کارم سبک تر باشه
حسودیش میشه شاید
نمیدونم.آقایونه تالار به نظرتون حسودیش میشه؟چشه که اینارو میگه و دائم تیکه میندازه؟
حسودیش نمیشه
چون فعلا حقوق نگرفته و شما 8 ماه خرجی رو دادین و یکی دوبارم بهش گفتین برخورده بهش و کاملا هم عادیه این مورد هر مردی باشه بهش برمیخوره و از داخل عذاب میکشه.شاید به روش نیاره
برای همه مردا سخته که بیکار باشن ولی خانومشون بره سرکار
شاید یکم درکش برا خانوما سخت باشه
شما باهاش خوب رفتار کنین یکی دوماه که حقوقشو گرفت و دستش رفت تو جیب خودش حالش بهتر میشه و اون سرخوردگی قبل رو نخواهد داشت
اونم که میگه میخاد ثابت کنه که داره سعیشو میکنه و شاید عکس العمل در برابر اون حرف شما باشه
خلاصه یجورایی میخاد مردونگیشو ثابت کنه
شمام باید کمکش کنین در این مورد تا بعدش زندگی رویایی داشته باشین با هم
--------------------------------------
متاسفانه نظام اجتماعی در کشور ما یکم به هم ریخته
به شخه الا مخالف اشتغال خانوما نیستم ولی در مواردی خانوما فرصت های شغلی آقایون رو ازشون گرفتن با حقوق پایینتر یا به دلیل سربازی و غیره و وقتی مرد نتونه بره سر کار نمیتونه ازواج کنه و یک دختر اونور مجرد میمونه و هر دو طرف عذاب میکشن.وقتیم که یه جوری ازدواج کنه این مشکلات خانوادگی به وجود میاد
متوجه میشم چی میگین
من خودمم به اندازه اون عذاب میکشیدم.واقعا درکش میکنم و میکردم
هر روز اون تو خونه بود و من سرکار اما حتی یکبار نخاستم کاری از کارای خونه رو انجام بده صبح ها.خودش میگفت ناهار یا شام درست کنم اما نزاشتم که یوقت به غرورش برنخوره که زنم رفته سرکار و من کارایه خانومو تو خونه انجام میدم و جام عوض شده
حقوقمو حتی کامل میدم بهش و ازش پول تو جیبی میگیرم که نگه پوله توعه و اینا
2هفتس خونه بابام نرفتم چون اون خسته بوده و نخاستم اذیت بشه
کارامو طوری انجام میدم تو خونه که وقتی میاد همه چی مرتب باشه و من بیکار باشم تا بیشتر بهش برسم واسه همین خیلی روم فشاره و خسته میشم
با خودم میگم خوب چرا من اینقدر خودمو اذیت میکنم وقتی اون اصلا متوجه این مسائل نمیشه
اون جمله قرمز رنگ نشون میده که هر دوتاتون آدمای عاقلی هستین و هم دیگه رو دوست دارین و به فکر هم هستین
ایشنوم مطمئنن حواسشون هست به کارایی که شما براشون انجام میدین و مطمئن باشین وقتی شرایطشون بهتر بشه جبران میکنن براتون
یه مدت زمان میخاد فقط
اگر اون سخنرانیه دکتر فرهنگو بدین گوش کنه این زمان کمتر خواهد شد براتون
تو نباید بهش این حرفا رو بزنی. در عوض باید میگفتی که خیلی خوشحالم کردی که برام امشب وقت گذاشتی. باید با این حرفا اون رو به سمتت بکشی و تشویقش کنی. رابطه جنسی عشق رو قوی تر میکنه. گاهی اوقات شما پیش قدم شو شاید اینطوری نظرش نسبت بهت عوض شه.
ممنون ژپتوی عزیز
من خیلی سعی کردم خودمو کنترل کنم اما همش این فکر که فقط برای رفع نیازش اومده سراغم ذهنمو پر کرده بود
هیچوقت واسش کم نمیزارم و نزاشتم و میدونم راضیه از روابطمون
ولی خب وقتی محبت و توجهی ازش نمیبینم جز در اون موارد دیگه چیزی نمیمونه که دلمو بهش خوش کنم
عزیزم اینقدر ناراحت نباش واسه منم چندبار این موضوع پیش اوده اما با یکم محبت و چیزایی که توو پست قبلی گفتم حل میشه
دیگه هم به این فکر نکن که فقط به خاطر اون چیزا میاد ساغت
خب شاید حوصله حرف زدن نداره دوست داشتی که واسه اون موارد هم حوصله نداشت؟مطمئنا اگه واسه اونا هم حوصله نداشت تو بیشتر ناراحت میشدی
پس ناراحت نباش اگه بهت توجه نداشتت اصلا کلا نمی اومد سراغت
آره درسته دریا72 عزیز
همینطوره که میگی
باید بیشتر با خودم کنار بیام و تمرین کنم.
خیلی باید با این مردا صبوری کرد