مطئنین ؟ منبعی هم دارین برای این حرفتون ؟ تا جایی ک می دونیم فیزیک یه علم مربوط به ماده هست ک از اتم شروع می شه و تا کهکشان ها در بر می گیره و صحبت از جرم و نیرو و انرژی و بار و ... هست ولی خواب بیشتر مسئله روحی روانی هست . مثلا فرض کنین یک شخص وقتی می میره هیچ وزنی ازش کم نمی شه ، هم قلب داره هم مغز هم خون ولی جان نداره . این جان هم وزن نداره ک با فیزیک بشه گفت وزن مرده ها کمتره چون جون ندارن . به علاوه شما ک می گین می شه دید خواب افراد چ چیزیست مثلا در حالت rem (حرکت سریع چشم) پس اگه طرف در حال دیدن رویای صادقانه باشه می تونیم آینده رو هم ببینیم دیگه :) فعلا ک شبیه داستان های تخیلیه بیشتر شاید طی قرن های بعد ....نقل قول:
ولی قسمتی گه بولد کردم اشتباهه. خواب دیدن و همه چیزهای وابسته به اون کاملا مسائل فیزیکی و علمی هستند. حتی در این یکی دو سال تحقیق هایی شده که بر اساسش میشه دید خواب افراد چه چیزیست و ارتباط هایی هم بین فعالیت های مغزی و موضوعات خواب ها پیدا شده از طریق fmri در حالت خواب rem که البته هنوز خیلی ابتدایی است و برای همین نمیشه نتیجه ای گرفت وگرنه روزی می رسه که این آگاهی به اندازه ای می رسه که میشه همزمان (یا حتی قبل از خواب) پیش بینی کرد فرد دقیقا چه خوابهایی رو به چع دلایلی می بینه و حتی اونها رو روی یک مانیتور نشان داد.
- - - Updated - - -
در ضمن من هم قبلا خواب هام یادم می موند ولی جدیدا 90% رو فراموش می کنم صبح ک بیدار می شم انگار هیچ خوابی ندیدم