-
چرا اینقدر پرتوقعی؟!چرا اینقدر عزت نفست کمه؟! چرا اینقدر چشمت به دست مردمه دختر؟! از خودت متنفر نمی شی این همه منتظری بقیه به زندگیت کمک کنن؟ مناعت طبعت کجا رفته؟! من حتی مادرهمسرم هر از گاهی یه چیزی واسه خودشون می خرن، یه خوردهشو میدن به ما؛ سختمه، چون حس می کنم کوچیک شدم( صد البته اون بندگان خدا که عین خانواده خودم دوستشون دارم، چنین قصدی ندارن و همش از سر محبته و دارن فکر می کنن بچه هاشون رو با خودشون همسفره کردن)
چرا این همه مقایسه می کنی؟ شاید پشت اون کادوی گرون قیمت یه بده و بستون دیگه بوده که شما ازش خبر نداری... شاید اون کسی که غبطه می خوری به زندگیش هزار تا درگیری دیگه داشته باشه که واسه شما غیر قابل تحمل باشه ... ویترین زندگی دیگران گولت نزنه دختر... اونام مشکلات خودشون رو دارن ....
از این حس بیا بیرون و کمی همراه همسرت باش.... خدایی نکرده یه روز نگاه می کنی می بینی دیگه همسرت خسته شده و بریده و هیچ کاری هم از تو بر نمیاد ....
خیلی خلاصه:
به عزت نفس خودت و همسرت احترام بذار.
شاد باشی
-
باشه چشم,خانوم مهربون:blush:اگه بازم دلم گرفت میام پیشت.قول بده جوابم رو بدی,خیلی ممنون که این مدت به حرف دلم گوش دادی.راستی من با شوهرم آشتی کردم,و خیلی خوشحالم .چون تو این مدت 3 الی 4 روز که به صورتش نگاه نمیکردم و بوسش نمیکردم,داشتم دیوونه میشدم.ایشالا هر زن و شوهری که قهرن,زودی آشتی کنن:203:.بازم ازت ممنونم(زندگی موفق) عزیزم:16::72:
-
امیدوارم همیشه موفق و خوشبخت باشید
-
مژده خانم حرفای آویژه وzendegiye movafagh شدیدا تایید میکنم ، بجای اینکه از کسی متوقع باشید به فکر خودتون و زندگیتون باشید
تا کی میخاین زندگیتون رو صرف توقعات بیجا و حاشیه بی ارزش گذشته غرق کنید و تلخ؟
از هیچ کسی هیچ توقعی به هیچ وجه نداشته باشید
فقط از خودت توقع داشته باش همینوبس
خوشبخت باشید